Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמר אני חושבת שניתן יהיה לרכוש את האפוד הזוהר מכל מקום ולא נהיה מחוייבים לקנות את האפודות אשר נמצאות ברשתות השיווק.

נכון שזו הכנסה נוספת לכיס אבל מי יודע אולי זה יציל אנשים רבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו זה יקל על נהג המרצדס למצוא את המטרה :twisted:. וברצינות, אני בעד חיוב לבישת אפודה שכזו (ההשקעה הכספית והבעיתיות שבהחזקת אפודה ברכב קטנים והתמורה רבה).

נ.ב.

אני כבר מחכה לקייס הראשון שבו הנאשם יטען שלא הייתה אפודה במידה שלו, לאור זאת הוא לא לבש אפודה ושהמדינה אשמה בזה שהיא לא מחייבת הימצאות אפודה במידה הנ"ל וכו' :wink:

פורסם

נו באמת, אם הוא עצר לשרותים הוא מתרחק מהרכב ומתרחק מהשוליים, אז איזה רכב בדיוק יפגע בו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שמר אני חושבת שניתן יהיה לרכוש את האפוד הזוהר מכל מקום ולא נהיה מחוייבים לקנות את האפודות אשר נמצאות ברשתות השיווק.

נכון שזו הכנסה נוספת לכיס אבל מי יודע אולי זה יציל אנשים רבים.

ל'

ממש.

מה שאת לא מבינה זה שזו פשוט חלק ממדיניות הממשלה לגלגל אל האזרחים את הדאגה לעצמם.

תחבורה , בטחון פנים (משטרה וחברות אבטחה) , בריאות (ביטוח משלים ופרטי) , חינוך (חינוך פרטי).

השירותים הסוציאליים של המדינה בפשיטת רגל , ואנחנו צריכים לשלם על הכל.

תודה רבה באמת :?

Don't ask what your country can do for you ,

Ask how much YOU can pay for your country

פורסם
נו באמת, אם הוא עצר לשרותים הוא מתרחק מהרכב ומתרחק מהשוליים, אז איזה רכב בדיוק יפגע בו?

ל'

רכב שטח!!:twisted::wink:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
רכב שטח!!:twisted::wink:

תתקין פרגוד כמו שיש למשטרות בעולם ששמים כאשר יש תאונה עם נפגעים (ואז אנשים יעצרו לבדוק מה קרה או שהם ידרסו אותך עם הפרגוד כי אין מחזיר אור...:roll:).

פורסם

ל'

ברגע שהוא יוצא מהרכב ועד שהוא מגיע למקום הטלת המים הוא צריך ללכת על הכביש :idea:

מה אומר הנוסח על מקרה כזה ?

אגב, חוק מעניין. אני תומך באופן עקרוני.

כמה קנס על מי שיוצא ללא האפודה ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

נראה לי שרק כאשר החוק יכנס לתוקף אז יצביעו על הענישה שלו.

ל'

פורסם

אני כבר רואה את זה ...

צפונבונית מצפון ת"א עם הבימר של אבא יוצאת אחרי אירוע עם האפוד .. YEHA .. RIGHT.....

הרי זה חוק חכם אבל חוק שמה לעשות , נוצר כדי שיפרו אותו

99% מהנהגים לא ילבשו את האפוד כאשר ירדו מהאוטו בלילה

פורסם

שלום רב.

אם היו עושים שוליים מספיק רכבים ותשתית כבישים נורמלית, אז לא היו צריכים אפודוים וכל מיני פריטי לבוש אחרים שלבטח יחייבו אותנו ללבוש בעתיד.

כל עוד השוליים בכבישים הם צרים מכדי להכיל טוסטוס, אז ללא ספק החוק הוא מועיל ולדעתי אף ימנע קטל בכבישים.

ערב טוב.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אם אני יורד עם אפוד באיילון זה יציל אותי?

שפרו תשתיות במקום לגלגל עלויות על האזרח.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...