Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ...

קודם כל לשלם 70 אלף על אוטו (עם כל הכבוד לדגם המיוחד ומי שמכיר אותי

יודע כמה אני מעריץ שלו ) שכולו מעלה חלודה ואין שם חלק אחד שלא צריך

החלפה לדעתי זה מוגזם

לבחור שהעיר לי לגבי התצפיות ...

כמו שכבר אמרתי לא יודע מה אנשים ראו אני יודע מה אני ראיתי

ותאמין לי שאין לי שום סיבה להציא כל מיני אאודיים דימיוניות

פורסם

זה אני שהערתי. לא טענתי שהמצאת ואני עדיין לא טוען.

פשוט אני מכיר הרבה אנשים שסורקים את הכבישים ברמה יום יומית בחיפוש אחרי רכבים מעניינים וכולם לא ראו רכב כזה מעולם.

אתה טוען שיש 3 וזה מאוד מפליא אותי אז אם יש לך צילומים או מיקומים מדויקים שבהן הן חונות, אני אשמח לשמוע ולבדוק.

מי כמוני ישמח לגלות 3 כאלה בארץ.

אילן, מה אתה אומר?

לידיעתך, אם זאת מהצפון באמת באמת קוואטרו מקורית, 70K זה לא יקר, גם אם היא לא במצב טוב.

אוודי הגיעו בשנות ה 80 עם פח מגולוון ועמידות מעולה לחלודה, כמה גרוע כבר יכול להיות המצב שלה?

אפשר אולי טלפון של המוכר בה"פ?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שבוע הבא אני אצלם לכם את האודי הירושלמית,ישנה אודי קופה נוספת של ערבי בירושלים אבל 99 אחוז שהיא לא קוואטרו כי היא נסעה לידי ולא ממש התרשמתי ממנה כרכב ראלי כביש.

אבל חבל לכם על הזמן,אין סיכוי בעולם שמישהו יוציא אותה משם ,היא עם מספר זר ונראה לי הגה ימני,מצבה לא כזה גרוע המון אבק שמשה אחורית מנופצת וזהו,אף אחד לא בא לשחרר אותה כנראה שגם אף אחד לא מתכוון לשחרר אותה.

פורסם

ראיתי אותה כמה פעמים בתחנת דלק בבני ציון (את זאת מרעננה) נדמה לי שהיא שנת 88 בצבע אפור

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

סבבה, אבל שם מדובר על קופה (GT), אבל לא קוואטרו.

מישהוא מכיר קוואטרו בארץ? כי אני לא!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...