Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בע"ה אני מאוד מקווה שאני אצליח להגיע לתערוכה אשר מתקיימת בספטמבר הקרוב בגרמניה. אשמח לגבי טיפים בנושאים הבאים.

הכי חשוב רכב- כפי שהרבה יודעים, שכירת רכבי יוקרה בגרמניה (ובייחוד הגרמנים כמו המרצדס והבמוו-אינו עסק יקר במיוחד).

הטיול היה אמור להיות מתוכנן טיול שלי ושל אבא שלי ל5-6 ימים וחשבתי לשכור מרצדס slk או bmw z4 תמורת 350 יורו לשבוע אך התוכניות השתבשו כאשר הטיול הצטמצם ל4 ימים (שלושה וחצי ימים מלאים ולילה), מה שמשאיר לי זמן לבלות רק בתערוכה ובקושי לראות את גרמניה. לכן, אני שוקל האם בכל זאת כדאי להזמין את המרצדס או להסתפק במרצדס c או קאדילאק cts במחיר הרבה יותר זול של 130 יורו ל4 ימים?

מלון- היכן מומלץ לישון? האם יש המלצות?

טיפים בכללי- ממה להזהר? היכן לטייל? האם ביומיים שנשארים אחרי הצפייה בתערוכה יש מה לצאת מפרנקפורט ולעשות טיול מעניין...

תודה לעונים..

אור

Lexus CT200H

פורסם

יכול להיות ואני טועה

אבל שטוטגרט במרחק שעתיים נסיעה משם...

(מישהו אמר פורשה?) אמממ ואם יש לך אפשרות לטוס לפרנקפורט ואז נגיד לעזוב ממינכן, אז אני ממליץ כי זאת עיר ממש יפה והיא גם במרחק של...אמממ 6-7 שעות נסיעה לדעתי(ושוב, תקנו אותי אם אני טועה)...אלא אם כן אבא שלך אוהב לעבור 220 קמ"ש ואז זה מתקצר...:wink:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לפני שנתיים הייתי עם אבא שלי..

היינו 5 ימים.. כאשר העברנו יומיים בתערוכה, עוד יום נסענו לשטוטגרט ועוד יומיים שהעברתי בשיטוט ואבא שלי בפגישות עסקיות..

ככה שכל עוד אתה נוסע לתערוכה - באמת שאין צורך ברכב..

במידה ותרצה לנסוע לאנשהו, כמו שטוטגרט למפעל של פורשה ומרצדס - אז תשכירו רכב ליום אחד, משהו כמו C SPORT COUPE (כמונו) עם GPS ותסעו..

חבל על הכסף להזמין רכב לשבוע שלם..

רכב בתוך פרנקפורט זה ממש מיותר - מוניות עדיף בהרבה, והנהגים שם ממש נחמדים ונותנים אחלה של טיפים..

(בדרך מהשדה תעופה למלון היה לנו נהג אפגני (מאפגניסטן) והוא היה ממש נחמד והביא לנו טיפים למסעדות טובות בקרבת המלון)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היינו 5 ימים.. כאשר העברנו יומיים בתערוכה, עוד יום נסענו לשטוטגרט ועוד יומיים שהעברתי בשיטוט ואבא שלי בפגישות עסקיות..

במידה ותרצה לנסוע לאנשהו, כמו שטוטגרט למפעל של פורשה ומרצדס - אז תשכירו רכב ליום אחד, משהו כמו C SPORT COUPE (כמונו) עם GPS ותסעו..

רכב בתוך פרנקפורט זה ממש מיותר - מוניות עדיף בהרבה, והנהגים שם ממש נחמדים ונותנים אחלה של טיפים..

(בדרך מהשדה תעופה למלון היה לנו נהג אפגני (מאפגניסטן) והוא היה ממש נחמד והביא לנו טיפים למסעדות טובות בקרבת המלון)

רועי, אשמח אם תענה לי במסנג'ר/איסיקיו.. אני נראה לי מכיר את אבא שלך.. בכל מקרה, היכן ניתן לשכור רכב ליום אחד? יש חברות אשר משכירות רכב ליום אחד?

Lexus CT200H

פורסם

לא בטוח שהייתי הולך לאכול שם... :roll:

:lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
מתי התערוכה תתקיים ?

לפי מה שאני זוכר מה-13 עד ה25 בספטמבר.

הכרטיסים שלנו מוזמנים ל23 לספטמבר בע"ה..

Lexus CT200H

פורסם

קשה לי להאמין שאתה מכיר את אבא שלי..

בכל מקרה - דבר איתי מחר בערב (אחרי הצבא..) במסנג'ר אני אעזור לך...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...