Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנהל השירות בכבודו ובעצמו אמר לי שהוא יכול למכור דרך הטרייד אין שלהם את האוטו אולי בשישים, למרות שהמחירון שבעים ושש וחצי.

זו הודאה בשוק חלש, וגם הודאה בזה שאין לו בעיה למכור את הרכב הדפוק שלי למישהו אחר...

פורסם

אחר כך אנחנו מתפלאים למה כל הכבישים שלנו מלאים מאזדה 3 ושותפיה ...

אגב , היבואן התחייב לקנות את הרכב במחיר מחירון כטרייד אין ?

ההתחייבות הייתה בעת קנית הרכב וכתובה בחוזה כלשהו ?

פורסם

לא, היבואן לא התחייב לקנות את הרכב בכלל. הוא "רק" לא מצליח לתקן אותו, למרות ביקורים רבים במוסך והחלפת חלקים לא מעטים.

אה, וגם יש בעיה שהרכב נרכש ישירות מטרייד-אין לובינסקי, תוך הבטחה שהוא "נקי", כלומר ללא בעיות, ואם יהיו כאלו, אז אין מה לדאוג כי הרכב באחריות...

מילכוד.

אם רק היו מצליחים לתקן, הייתי מאושר. הרכב נפלא, ורצינו להזדקן איתו יחד, אבל לא במחלקה הגריאטרית...

פורסם
אני לא יודע באיזה מוסך אתה מטפל.

אני ממליץ על המוסך המרכזי בבני ברק ,יש שם מחלקת דיאגנוסטיקה מצוינת (המחלקה מצוינת,אמינות המכוניות קצת פחות...)

בהצלחה,

אורן

ואני שואל - האם פעם בקשו ממך להשאיר את הרכב להתנעת בקר ? האם פעם התקשרת למחלקה טכנית\ שירות , הרמת קול \הפכת שולחנות? איזה גורם מרכזי [חוץ מהמוסך ] מטפל או מודע לבעיה המתמשכת שלך?

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

לא, היבואן לא התחייב לקנות את הרכב בכלל. הוא "רק" לא מצליח לתקן אותו, למרות ביקורים רבים במוסך והחלפת חלקים לא מעטים.

אה, וגם יש בעיה שהרכב נרכש ישירות מטרייד-אין לובינסקי, תוך הבטחה שהוא "נקי", כלומר ללא בעיות, ואם יהיו כאלו, אז אין מה לדאוג כי הרכב באחריות...

מילכוד.

אם רק היו מצליחים לתקן, הייתי מאושר. הרכב נפלא, ורצינו להזדקן איתו יחד, אבל לא במחלקה הגריאטרית...

מה שמדגים שוב מה שווה ה"אחריות" של חברות הטרייד-אין והליסינג והסחורה שהן דוחפות לנו.
פורסם

שלום לכל העונים(האומנם באיחור של חודש וחצי)

הצפצוף באוטו אכן מתאים לתיאורים שפה,כלומר נורת הSTOP נדלקת לשניה ואז מפסיקה.

האוטו היה במוסך בערך 3-4 פעמים מאז פתיחת השירשור ועדין הבעיה לא נפתרה.

האוטו עצמו הוא אוטו חברה ולכן אין לי בעיה לשים אותו במוסך גם עשר פעמים:roll: .

מאז פתיחת השירשור לא קרה לי שהרגב נכבה בהעברה מR לD למרות שהמוסך לא טיפל בבעיה זו.

ישנה אפשרות שאכן כיבוי המנוע נובע מהתנעה בטמפרטורה קרה.

eyalzo אין לי בעיה להצטרף לתלונתך אך מאחר ואני לא הקונה הישיר מהיבואן אז איני יכול להתלונן בפני היבואן.

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם
jlavi2002 כתב :

צודק, יתכן וזה מתריע לרגע בצפצוף. זה שהאוטו מסתובב ללא זוית גלגול ממש לא משנה את העובדה שפועלים כוחות וזורקים את כל הנוזלים באוטו מצד לצד, וזורקים גם את הנוסעים (שואפים לזרוק).

קח כוס מים, שים על השולחן, תסיע אותה על השולחן ותעשה לה סיבוב חד, כאשר התחתית צמודה לשולחן, בלי זוית גלגול בכלל. תאמין לי שעדיין המים ישפכו.

?

זה לא משנה את העובדה שזה לא מצב תקין !

לפי התאוריה שלך, מחוג הדלק צריך לנוע בערך כמו המחוג של שעון הטורים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זה לא משנה את העובדה שזה לא מצב תקין !

לפי התאוריה שלך, מחוג הדלק צריך לנוע בערך כמו המחוג של שעון הטורים...

פעם כשמחוג הדלק היה מחובר ישירות למצוף פרמיטיבי, זה היה נכון. נהגתי על מכוניות כאלו בצעירותי. אבל כיום הכל אחרת. קודם כל, אני מניח שהחיישן ממוקם באמצע, או שהוא ממוצע בין כמה חיישנים הממוקמים בקצוות. חוצמזה, הדיווח לא מיידי וישיר אלא נהנה מהשהייה ומיצוע לאורך זמן, כדי למנוע תנודות.

חיישן השמן האמור ידוע כבעייתי, ויש לא מעט כאלו שהוא הוחלף אצלם. וגם נראה לי שהוא בכוונה מכוון למצב "היסטריה", כי חוסר בשמן הוא חמור. מה שבטוח דפוק זה שההודעה נעלמת לה כך סתם, והנהג לא יודע למה צפצפו לו...

• תוכן חדש...