Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יותר כידי ליקנות מזדה 6 או סיטרואן c5?

אני רוצה לדעת מי כמה בחינות:

נתונים טכניים

ירדת ערך

עלויות שונות(טיפולים חלפים וכו")

נוחות ואיבזור

תודה מראש

פורסם

הסיטרואן בטוח תשמור פחות על ערכה, אך עלויות הביטוח שלה יהיו זולות הרבה יותר.

כל השאר הוא עניין של טעם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מה יותר כידי ליקנות מזדה 6 או סיטרואן c5?

אני רוצה לדעת מי כמה בחינות:

נתונים טכניים

ירדת ערך

עלויות שונות(טיפולים חלפים וכו")

נוחות ואיבזור

תודה מראש

נתונים טכנים:http://www.carfolio.com תבדוק באיזה גירסה שאתה רוצה

ירידת ערך: כמו שאמרו לפני הסיטרואן תאבד יותר מהר....אין לי מושג למה

עלויות שונות: פחות או יותר אותו הדבר אלא וזה דבר חשוב אם יילך המחשב שהסי 5 שידוע בבעיותיו השונות ואז את בבעיה

נוחות ואיבזור: לגבי נוחות הסי 5 לוקחת בעיניים עצומות אחרי הכל זה סיטרואן אין יותר נוח ממנה

ולגבי האיבזור זה תלוי איזה דגם

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

יש לי ניסיון לא קטן עם מזדה 6.

הרכב פחות אמין מהלנטיס של שנות 90, הבולמים מאחורה דורשים החלפה כבר בשלב מוקדם ובמוסך הגדירו את זה כ"מחלה".

יש קירקושי פלסטיק מכיוון הפלסטיקה בהגה וגם הכיסא של הנהג עושה רעשי חריקה כשמאיצים או בולמים.

הדלת של מיכל הדלק לא נסגרת טוב כי התופסן שלה נדפק (יכול להיות שהמתדלק הרס גם לא ידוע)

מרימי חלונות הוחלפו בכל החלונות וגם זה הוגדר כמחלה

חיישן איבוד אחיזה דפוק (טוענים במוסך שהוא תקין ולא מסדרים את הבעיה)

יש רעשים במושב האחורי כמו טרקטור שלא מצליחים לעלות על הבעיה (חשבו שזה הבולמים אבל טעו)

הגיר מתחיל לבעוט למרות שבמוסך טוענים שהוא תקין

המזגן אפשר להגיד במילה אחת, זוועה. הוא לא מקרר ביחס ללנטיס הקודמת או ביחס לקווליר

הטיפולים יקרים לדעתי, בכל טיפול מחייבים החלפה של מסנן למזגן שעלותו לבד היא 300 ש"ח. וכל טיפול 15 רגיל של החלפת שמנים מגיע לכ 1000 ש"ח.

הביטוח סביר, סביב 5 אלף למקיף פלוס חובה וכל זה ללא נהג צעיר או חדש.

כל הכתוב מתייחס למזדה 6 שנת 2002 עם 75 אלף ק"מ ברמת גימור האמצעית מבין השלושה. וכל ההשוואות למכוניות אחרות זה כי איתם יש לי הניסיון ולכן השוואתי בניהם לבין המזדה שיש לי כיום בבית.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

C5 ללא ספק

המזדה קטנה ביחס ל"מכונית מנהלים" ויש אפילו כמה משפחתיות מרווחות ממנה (הקורולה והמגאן)

היא גם לא נותנת ערך מוסף ביחס למחירה.

אבל אם כבר מכונית מנהלים - למה לא 407?

פורסם
C5 ללא ספק

המאזדה לא נותנת ערך מוסף ביחס למחירה.

אבל אם כבר מכונית מנהלים - למה לא 407?

ה-6 לא נותנת ערך מוסף ביחס למחירה??:shock: וה-C5 כן נותנת??:shock::screwy::loco:

ה-6 בקטגוריות המנהלים היא "הכי הרבה" תמורה לכסף! האיבזור שופע ומלא, המחיר יחסית למתחרות לא מאובזרות אינו גבוה בהפרש ניכר.

ה-C5 נוחה מאוד,מרווחת מאוד ובדגמים המאובזרים (שגם יקרים משמעותית) היא מאובזרת בכל טוב.

ירידת הערך שלה גבוהה, ובסטטיסטיקה פשוטה אפשר למצוא שישנם הרבה תקלות במספר רחב של רכבים...

ה-6 תהיה מהנה יותר לנהיגה, מאובזרת מאוד, כסא נהג לא תומך ורעשי הדרך במהירות גבוהה מפריעים מאוד.. המנוע חזק ותיבת ההילוכים עובדת מצויין עם המנוע הגמיש.

אני נוהג ב-6 כבר שנה וחצי, ובניגוד מוחלט לדבריו של TOMER, חוץ ממנוע גובה פנסים ביחידת הפנס השמאלית (שהוחלף באחריות) לא נמצאה שום תקלה ושום בעיה.

אמיר.

פורסם
ה-C5 הקודמת ניצחה את ה-6 ואת האוונסיס ב"אוטו", ה-C5 החדשה תעשה ל-6 בית ספר.
ניצחה? בכמה? 60 נק' הפרש?

אין כאן מנצחת.... הכל עיניין של צרכים אישיים של הנהג.

אני מעדיף רכב עם מושבים מקרש דיקט, ואמינות יוצאת דופן במשך השנים בנוסף לירדית ערך סבירה ואבזור עשיר, מאשר רכב עם מושב של אמריקן קומפורט ונוחות נסיעה של רחפת וכל יומיים ביקור במוסך!!!

אז בשבילי ה-6 מנצחת למשל...

אני בטוח שה-C5 מנצחת בנוחות, באיכות המסיעה וכו'..

ואני בטוח שה-6 מנצחת בנושא ההנאה מנהיגה (אתה יודע, מביסה לא מנצחת, כי ה-C5 למשל מתקשרת עם הנהג כמו שאני מתקשר עם בריטני ספיריס)

וכך הלאה והלאה!

תפסיקו לאכול סרטים כולכם...:?

פורסם

יש לאבא שלי מאזדה 6 וגם לי יש קצת ניסיון נהיגה עליה ועל ה c5 מהעבודה

אבל לא נרחיב יותר מידי כי לפי דעתי אמרו פה דברים מאוד נכונים ...

רק אני רוצה לציין שהנוחות של הc5 על האספלט הישראלי היא בגדר "התגלמות המשיח", פשוט לא מרגישים כלום ביחס למכוניות אחרות (כולל המאזדה 6)

והמזגן במאזדה פשוט זווועההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

המזגן ב205 שלי יותר מקרר (באמא שלי).

למרות שהמאזדה היא המכונית המשפחתית שלנו ולמרות שהיא הרבה יותר יפה

לך על הc5

יוגב 205

פורסם
jonyboy

BMW, אתה זה שאוכל פה סרטים גם הסי 5 הקודמת הייתה טובה יותר מה-6 וגם הנוחכית.

למעשה בכל המבחנים שה-C5 השתתפה ב"אוטו" היא ניצחה ומאז שהיא בארץ היא "מלכת הקבוצה" של "אוטו"

בקשר לבעיות שהיו לדגם הקודם, אין לך מה לדאוג כי נפטרו מהבאגים וכהוחכה לזה אתה יכול לראות שעד כה לא היו תלונות (אבל נחיה ונראה).

ולסיכום: חוץ מהנאה פשוט אין ל-6 מה להציע מול ה-C5.

נ.ב, הנאה תוכל למצוא גם אצל מונדיאו ואקורד, נוחות נסיעה של C5 תמצא במאייבך.

שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מנסה להוכיח פה שה-6 טובה יותר..

אתה כנראה פשוט לא מבין, שבקטגוריה הזאת (כמו ברוב שאר הסגמנטים) אין מנצחת ברורה מהסיבה הפשוטה שלכל רכב יש יתרונות וחסרונות משלו!!

-אם כבר "מלכת הקבוצה", אז צר לי לאכזב אותך אבל ה-C5 ממש לא מתברגת שם.. אפילו שהיא הנוחה מכולם בהפרש ניכר!

הזכרת את אוטו?מונדיאו?אקורד? על כולם נסעתי שביצענו נסיעות מבחן.

אתה קונה את השורה התחתונה של כתב באוטו שטען שה-C5 היא הטובה מכולם?

אני מצאתי בסדר העדיפיות שלי את האקורד, המונדיאו וה-6 הרבה מעל ה-C5, ובשבילי הם היו עדיפות לקניה אישית.

בקשר לתקלות בדגם הנוכחי, אני מבין שאתה אומר את זה על סמך הניסיון הרב שיש לך עם הדגם החדש שבוקשי נמצא פה לתקופת זמן שלובינסקי בעצמו לא יודע מה יהיה מוניטין האמינות בעתיד!

אולי ספר לנו כבר מה יהיה בדגם הבא?!?!?:roll:

אמיר.

פורסם
שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מנסה להוכיח פה שה-6 טובה יותר..

אתה כנראה פשוט לא מבין, שבקטגוריה הזאת (כמו ברוב שאר הסגמנטים) אין מנצחת ברורה מהסיבה הפשוטה שלכל רכב יש יתרונות וחסרונות משלו!!

צודק בהחלט, אבל היתרונות והחסרונות של ה-C5 מתעלים על היתרונות והחסרונות של המאזדה.

-אם כבר "מלכת הקבוצה", אז צר לי לאכזב אותך אבל ה-C5 ממש לא מתברגת שם.. אפילו שהיא הנוחה מכולם בהפרש ניכר!

לא מתברגת שם? מה זה השטות הזאת? אבל אני מבין שמכונית העדר מתברגת שם יופי.

הזכרת את אוטו?מונדיאו?אקורד? על כולם נסעתי שביצענו נסיעות מבחן.

אתה קונה את השורה התחתונה של כתב באוטו שטען שה-C5 היא הטובה מכולם?

אני קונה צרפתיות בקביעות ושום יפנית לא תוכל להחליף אותה.

בזמן שה-C5 נקנתה היו לי עוד 3 אלטרנטיבות, פאסאט, 406 ומונדיאו.

קראתי מבחנים ב"אוטו" ו"הגה" וה-C5 ניצחה בשניהם אז הקנייה נעשתה בראש שקט.

אני מצאתי בסדר העדיפיות שלי את האקורד, המונדיאו וה-6 הרבה מעל ה-C5, ובשבילי הם היו עדיפות לקניה אישית.

על זה אני לא יתווכח איתך, כל אחד וסדר העדיפיות שלו.

בקשר לתקלות בדגם הנוכחי, אני מבין שאתה אומר את זה על סמך הניסיון הרב שיש לך עם הדגם החדש שבוקשי נמצא פה לתקופת זמן שלובינסקי בעצמו לא יודע מה יהיה מוניטין האמינות בעתיד!

אולי ספר לנו כבר מה יהיה בדגם הבא?!?!?:roll:

ה-C5 המחודשת פה כבר מינואר (חצי שנה) ובינתיים בלי בעיות, וכמו שאמרתי באחת ההודעות הקודמות נחיה ונראה.

אמיר.

5 תווים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...