Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[סרטון] אאודי קווטרו עולה את col du turini

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את הסירטון הזה , זה ה405 t-16 בPikes Peak ...

באמת צריך ביצי פלדה לינהוג ככה במכונית כזאת קלה ועוד עם מנוע 450 כ"ס.

יש למישהו מושג אם עדיין מקיימים בארה"ב את מירוצי הPikes Peak ?

פורסם

סרטון מאוד מרשים, לדעתי הרבה יותר מה-405.

לעבור את כל הפניות, בכביש חלק עד מוות, במהירות כזאת זה מפחיד. הקלות שבה שבה הוא יוצא מהחלקות והיגויי יתר מעצבנת אותי.

מישהו יכול להסביר מה אנחנו רואים בסוף הסרטון כאשר הם פותחים את התא מטען?

zak, לא נראה לי שהוא בעל ביצי פלדה, אני משער שאצל זקנים הן רופפות ומגיעות עד הברכיים, במקרה הרע.

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

איך אתה יכול לקרוא לסרטון שואטינן נוהג בו לא מרשים(או "פחות מרשים" ליתר דיוק)?

הבחור בקוואטרו בפרוש לא דחק בה,ישנן הדגמות ביצועים הרבה יותר מרשימות שם בחוץ עם ה-S1...

לעומת זאת,ה-T16, כל החלקה ופניה הן אומנות!

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

מישהו יכול להסביר מה אנחנו רואים בסוף הסרטון כאשר הם פותחים את התא מטען?

zak

רדיאטור מים(כן, ממוקם מאחור, אם תשים לב בתחילת הסרטון אין מלפנים מקום...), מצבר, תא דלק Cell עם משאבת דלק חשמלית ורגולטור ונראה לי שאולי גם נפל לו לשם שקל... מספיק מפורט? ;-)

סרטון מהנה לצפייה, אין כמו הנעה כפולה בסוג זה של נהיגה ומסלול.... הנעה אחורית או קדמית היה משנה לחלוטין את אופי הנהיגה.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
יש למישהו מושג אם עדיין מקיימים בארה"ב את מירוצי הPikes Peak ?
בוודאי, כל שנה כמו שעון שוויצרי.

והמכוניות יותר מהירות והרבה יותר חזקות, והשיא היום הוא גם יותר מהיר... אם אני לא טועה הוא קרוב מאוד ל-10 דקות עגולות ועומד משנת 97 עם מכונית מירוץ שמבוססת על טויוטה טאקומה (כן, הטנדר!) עם משהו כמו 750 כ"ס.

יכול להיות שאני מתבלבל עם טויוטה סליקה אחרת אבל בכל מקרה זו אחת מהן.

מוטי.

פורסם

צפיתי שוב בסרטון של ארי ואטינן, אין מילה יותר טובה מ-שלמות כדי לתאר את הנהיגה שלו בסרטון.

(התעלמתי מהעובדה שהוא כמעט הרס את המצלמה שהייתה ממוקמת בטמבון).

מה שהרשים אותי בסרטון של הקוואטרו זה מצב הכביש, הרי "לתקן" את ההגה במשטח כזה יהיה הרבה יותר קשה מאשר בסרטון המקביל, לא?

תודה על ההסבר ליאור, אצפה שוב בסרטון ואנסה להתאים את רשימת המוצרים שלך למה שמופיע.:-)

השקל שלי, אגב.

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

והמכוניות יותר מהירות והרבה יותר חזקות, והשיא היום הוא גם יותר מהיר... אם אני לא טועה הוא קרוב מאוד ל-10 דקות עגולות ועומד משנת 97 עם מכונית מירוץ שמבוססת על טויוטה טאקומה (כן, הטנדר!) עם משהו כמו 750 כ"ס.

מוטי.

תודה רבה מוטי על המידע וההשערה :-D

יוגב

פורסם

מוטי.

זאת הייתה סליקה, של הניו-זילנדי המטורף שקוראים אותו רוד מילן.

*10 דקות ו-4.54 שניות.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

אגב, אפרופו סרטונים וסרטים בנושא, יש לי שני סרטים ב-DVD, מ ד ה י מ ים, אחד על מכוניות הראלי בשנות השמונים וקצת התשעים והשני סרט שלם על קטגוריית GROUP B האגדית (מי שמכיר, מכיר, מי שלא, שישאל), על כל המכוניות שהיו בה, לרבות הלנצ'יה עם הטורבו והסופרצ'ארג'ר... סרטים שאפשר לראות שוב...ושוב...ושוב...(ושוב...ושוב...ושוב...)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
זאת הייתה סליקה, של הניו-זילנדי המטורף שקוראים אותו רוד מילן.

*10 דקות ו-4.54 שניות.

ניו זילנדי עאלק, הוא גר בארה"ב כבר כמה עשרות שנים טובות ויושב משהו כמו שעה וחצי דרומה מהבית שלי... התבלבלתי עם הטאקומה כי גם היא שלו.

מוטי.

• תוכן חדש...