Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בפיאט בראבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים חבר שלי נסע בבראבו שלו והתחיל לצאת לו עשן מהרכב באמצע הנסיעה (לא ידוע לי מאיזה חלק ברכב), החבר עצר את הרכב והזמין גרר שלקח אותו לביתו.

יום למחרת החבר החליט לבדוק את הרכב והוא עשה איתו סיבוב קטן, הכל נראה תקין לחלוטין אך הוא החליט לקחת את הרכב למוסך בכל מקרה. במוסך אמרו לו שהגיר נהרס כי הג´אנטים של הרכב גדולים מידי בשבילו ודורשים על הטיפול סכום של 2,600 שקלים.

במוסך גם אמרו שהגיר זו בעיה ידועה של בראבו, האם זה נכון?

האם זה הגיוני שהגיר נהרס בגלל ג´אנטים גדולים מידי? ואם כן, האם המחיר הגיוני?

מדובר בגיר ידני, הרכב שנת 98.

אשמח לקבל עזרה, מארק.

פורסם

גיר נהרס בגלל ג'אנטים?זה כמו להגיד שהרכב לא מניע כי יש בפנים בן אדם...אני ממש ממש ממש לא חושב שיש קשר בין אחד לשני...ג'אנטים לא קשורים כלל לגיר-רק לגלגלים.בנוגע למחיר-מצטער,לא יודע.אוטומטי עולה לשפץ כ-5000 ש"ח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עשן מהרכב?

רוב הסיכויים זה הייה אדים מהרדיאטור או צינור שהתפוצץ וטיפטף על המנוע וגרם לבהלה, חבל שחבר שלך לא בדק לבד לפני שהוא הזמין גרר.

ואם הוא עשה איתו סיבוב למחורת והכל הייה תקין ובמוסך אמרו לו שגיר נהרס זה בלתי אפשרי - גיר הרוס לא נוסע.

רוב הסוכויים משהו במערכת קירור ובצינורות לא משהו, תגיד לחבר שלך שיבדוק אם יש נזילות.

ובין גיר לג'נאים גדולים? מאוד לא סביר מידת חישוקים גדולה משפיעה על מיכלולים אחרים אבל לא על הגיר.

בהצלחה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

במקרה מדובר בבראבו שחורה מקריית גת?? :roll:

שיפנה למוסך אחר לבקש חוות דעת, ממש לא הגיוני שהרכב יסע עם גיר הרוס, שמוציא עשן בגלל ג'אנט גדול מידי.

פורסם

יש מצב ששמן מנוע בורך מהאטם ואז כשהאוטו מתחמם פשוט יוצאים אדיי שמן מכוון האטם או שפשוט מטפטפ על הסעפת ואז יוצאים אדים.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...