Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, PASHUT כתב:

אחרי שתפתור את הבעיה אם יוכח שלא היה אלטרנטור תבקש שיחזיר את האלטנטור שלך ויזכה אותך על החלק..

הבעיה שכשהוא החליף הוא אמר רק "כנראה שזה הבעיה משהו כמו 99%" בדיוק בשביל מצב כזה...

פורסם
לפני 32 דקות, 1enzo כתב:

משהו כמו 99%"

בסדר, אבל אם יוכח שלא, תפקידו להחזיר לך את המקורי [או שתרצה כבר להתרענן ולהישאר עם שלך החדש..]

סביר שלא ירצה, אבל אולי שיחייב רק על החלק ולא על העבודה

משתדל לעזור

פורסם

בוא נעשה סדר:

1. כשהמנוע של הרכב כבוי והמפתח בסוויץ על מצב on- כל הנורות תקלה הרלוונטיות ידלקו. הרי אין מספיק מתח כשהמנוע כבוי - נורת מצבר. אין לחץ שמן - נורת שמן וכו'...

2. במצב שתיארת ישנה סבירות שמדובר בחיישן קראנק, אבל בדרך כלל יתלוו לכך קשיים בהתנעה מדי פעם. החיישן אינו יקר והחלפתו לא ארוכה כך שדווקא הייתי מנסה להתחיל מזה. דבר נוסף הוא שתקלה בחיישן קראנק לא בהכרח תקפיץ תקלה.

3. נשמע על סמך התיאורים שלך כי המכונאי שהחליף אלטרנטור לא עשה עבודה ראויה. הרי לפי הסימפטומים שתיארת, לא הייתה בעיה להתניע את הרכב לאחר שנכבה, כך שלא היה מדובר בבעיה של מתח נמוך. לא נדלקה לך נורת מצבר במהלך נסיעה כך שלא נראה שהייתה בעיית טעינה. בנוסף המחיר לאלטרנטור משופץ גבוה מאוד. בשביל לוודא שאכן מדובר באלטרנטור היה עליו סך הכל למדוד מתח על קטבי המצבר עם מודד מתח, ולבחון גם האם המתח נותר בטווח טעינה (12.5-14.2 וולט) גם כשצרכנים כמו מזגן ואורות פועלים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

נותן עוד רעיון על בסיס מה שקרה עם המונדיאו של חבר שלי, 

היה לו גם מקרה שכבה הרכב באמצע נסיעה, הגיע מכונאי וקבע שזה צינור וואקום והסתדר. 

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

טוב אז עדכון קצר, מקודם הייתי במוסך, ואכן המוסכניק אמר שלכאורה מדובר בחיישן קראנק, החליף לי לחיישן חדש, ואמר שלוקח לי רק 450 ש"ח בגלל הסיפור, איך שאני יוצא מהמוסך המנוע נכבה שוב, הוא חיבר שוב סורק תקלות ולא גילה כלום, כרגע השארתי את הרכב שם, והוא אמר שזה תקלה ממש מוזרה והוא חייב לבדוק את זה לעומק, וזהו, חזרתי הביתה ברגל בחום, איזה קריזה...

פורסם
לפני 25 דקות, 1enzo כתב:

אמר שלוקח לי רק 450 ש"ח בגלל הסיפור

איזה סיפור?

האם הכוונה ב"סיפור",  לכך שהוא החליף לך אלטרנטור ביוקר ואולי גם שלא לצורך?

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, IsraCar כתב:

איזה סיפור?

האם הכוונה ב"סיפור",  לכך שהוא החליף לך אלטרנטור ביוקר ואולי גם שלא לצורך?

אכן כן, בעיקר בגלל שהבעיה לא נפתרה, (למרות שהוא טען להגנתו שבכל מקרה האלטרנטור גם היה גמור והיה צורך בהחלפתו)

עריכה אחרונה על ידי 1enzo
פורסם
לפני שעתיים, netanel1014 כתב:

זאת לא תקלה מוזרה זה נתק בחשמל. תוציא את הרכב ממנו ותיקח למוסך שמתמחה בחשמלאות רכב. 

הבעיה שאם אני אוציא ממנו את זה עכשיו הלך הסיכוי שיוותר לי על התשלום של החיישן קראנק שהוחלף סתם.

פורסם

אתה לא אמור לשלם לו שקל!

תבקש את האלטרנטור הישן ותבקש לבדוק אותו במקום אחר 

ואם אתה באזור ירושלים יש לי מישהו ממש מומחה בדברים האלו, הוא נחשב מס' 1 בתלפיות כל המוסכים שולחים איליו.

אלוף בבעיות התנעה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...