Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

שמע, בן אדם מעצבן ולא נעים אבל לא יודע אם הייתי פוסל על זה, זה המחיר שלו, אולי המון אנשים התקשרו אליו ושיגעו אותו, בסופו של דבר אחרי הקניה אין לך קשר איתו.

מסכים גם איתך וגם עם PULSE בוא זמנית, אבל אם מישהו שמוכר את הרכב באמת מרגיש שמשגעים אותו עם יותר מדי שאלות - זה חלק מהעבודה.

כאילו זה השקעה, אתה עונה על שאלות ובסוף מקבל מעל המחירון. כמה אלפים טובים.

חשבתי אם אני אמכור את הרכב שלי, שנת ייצור 2013, צרפתייה אמנם כידוע, אבל רק עם כ 50K ק"מ נניח, אבל אין היסטוריית טיפולים, אני אוכל גם למכור לפחות ב 5K מעל המחירון אני חושב, או אפילו 8K, אבל לענות על שאלות של קונים פוטנציאליים זה חשוב כי זה חלק מההשקעה כדי להיות מסוגל לקבל תגמול לא?

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 45 דקות, גולדן191 כתב:

חשבתי אם אני אמכור את הרכב שלי, שנת ייצור 2013, צרפתייה אמנם כידוע, אבל רק עם כ 50K ק"מ נניח, אבל אין היסטוריית טיפולים, אני אוכל גם למכור לפחות ב 5K מעל המחירון אני חושב, או אפילו 8K

למה עצרת ב-8K? יכולת להמשיך עוד... עם כול הצער שבדבר, זה יהיה נס אם תקבל מעל המחירון על סופרמיני צרפתית. 

לפני 57 דקות, גולדן191 כתב:

לענות על שאלות של קונים פוטנציאליים זה חשוב כי זה חלק מההשקעה כדי להיות מסוגל לקבל תגמול לא?

זה אכן חשוב, אבל כשאתה מוכר רכב מבוקש ואתה מקבל המון טלפונים, זה נהיה מציק ואתה מתחיל לאבד את הסבלנות(כול אחד וכמה סבלנות שמלכתחילה הייתה לו)

כשאני מכרתי את הרכב שלי חמי, רכב מבוקש יד 1 מפנסיונר, קיבלתי מבול של טלפונים ובשלב מסויים נמאס לך לענות על אותם שאלות שהתשובות שלהם ממילא רשומות במודעה, או להתווכח למה אני רוצה מעל המחירון, או סתם חפרנים שמורחים אותך בשביל בסופו של דבר לעשות לך טובה ולהציע 60 אחוז מהמחיר שאתה רוצה. 

כול זה מעצבן מאוד ואתה מתחיל להיות "דבר איתי קצר ולעניין" 

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

גם אני כשאני מוכר רכב אני מסביר פנים וענייני לכל השאלות הענייניות.

אבל כשמגיע מישהו שחופר על שטויות, מסביר לי למה הרכב חרא ולא שווה חצי מחירון

ואחרי כל זה רוצה לקחת לבדיקה ושאחתום לו "התחייבות", גם אני נהייה אנטיפת ואגרסיבי

ולא פעם חתכתי בגסות טיפוסים כאלה ואמרתי שכבר לא רלוונטי...

לגבי פות"ש  והדיון כאן - 

אם הרכב עדיין זמין ולא נמכר, כנראה שיש בסיס טוב לתחושות שלך ועדיף שתיקח צעד אחורה.

אם הרכב באמת טוב כמו שהתרשמת ממנו, הוא כבר היה נמכר.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם
לפני 1 דקה, BoazB11 כתב:

ואחרי כל זה רוצה לקחת לבדיקה ושאחתום לו "התחייבות", גם אני נהייה אנטיפת ואגרסיבי

איך אפשר לחתום היום התחייבות?!

מוכרים בוקים במלא מקומות, יש מלא סרטונים, איך תדע אם מחר הוא לא ירוקן שמן ולא יסגור טוב וילך מנוע? איזה אנשים..

פורסם

התחייבות, לא אחריות...

"התחייבות בבדיקה" הכוונה שאם יש ליקויים משמעותיים, עלות הבדיקה על המוכר.

מכיוון שבכל הבדיקות היום יש סעיפי כסת"ח שאפשר לפרש אותם כליקויים חמורים,

אין מצב שאני אכנס לפינה כזו של "התחייבות". הבדיקה של הקונה, עבורו ועל חשבונו.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 32 דקות, BoazB11 כתב:

גם אני נהייה אנטיפת ואגרסיבי

למה להיות אנטיפת ואגרסיבי שאפשר לענות בחצי חיוך " אני מבין שלא נצליח להתקדם, מאחל לך בהצלחה במציאת רכב. את הרכב שלי אתה לא תקנה". זהו. בלי עצבים, בלי כעס. לפעמים מנתק ישר בלי לשמוע תשובה ולפעמים המשפט הזה מיישר את הנודניק התורן ומצהיר שאתה המוכר לא דביל, ולא מושפע מהמשחקים האלה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אנטיפת ואגרסיבי מבחינתי זה לחתוך שיחה עם נודניק שלא מפסיק לדבר,

באמצע המלל שלו להגיד, "שמע אין לי זמן אני חייב לצאת, ביי", ולנתק ולחסום אותו...

אני לא באמת מתעצבן/כועס/צועק וכדו'.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, BoazB11 כתב:

גם אני כשאני מוכר רכב אני מסביר פנים וענייני לכל השאלות הענייניות.

אבל כשמגיע מישהו שחופר על שטויות, מסביר לי למה הרכב חרא ולא שווה חצי מחירון

ולא פעם חתכתי בגסות טיפוסים כאלה ואמרתי שכבר לא רלוונטי...

לגבי פות"ש  והדיון כאן - 

אם הרכב עדיין זמין ולא נמכר, כנראה שיש בסיס טוב לתחושות שלך ועדיף שתיקח צעד אחורה.

אם הרכב באמת טוב כמו שהתרשמת ממנו, הוא כבר היה נמכר.

התרשמתי כמוך. הרכב היה כבר נמכר. שבדקתי שבוע אחרכך הוא עדיין בבעלותו. אגב, כל מה שכתבתם פה על מבול של פניות, הוא כתב לי בפייסבוק אחרי שכתבתי פוסט שאני מחפש את הדגם בשנים האלו. אני בספק שהיו מיליונים.

פורסם

אתה קונה רכב לא את המוכר, אם הרכב טוב לך תתעלם מרעשי הרקע.

לפני חצי שנה חיפשתי רכב, שמצאתי אחד המוכר היה סופר לא נעים על גבול ההזיה.

ברמה כזאת שבדרך אליו כמעט פרססתי חזור.

הרכב התאים לי, והוא אצלי.....

אחר מעשה התברר שמדובר באזרח חו"ל עם מנטליות מאוד שונה מישראלי ממוצע יחד עם ציניות וחוסר סבלנות מובנה  שגרם לתחושה הזו.

פורסם

שאלת איפה קונים מחוץ ליד2 אז כן, המגרשים הגדולים של הטריידים (הסתכלתי השבוע עבור חבר על קונה 2021 במצב ממש טוב בטריידמובל בעפולה והיא עדיין שם). 

יש גם הקבוצות בפייס. זה מייגע ולא יעיל ויש מלא אשפה, אבל פה ושם יש סחורה טובה. ב 2023 ראיתי רכב עם נתונים שאהבתי שאדם העלה לקבוצה, את הביטוח עליו שילמתי כבר אחרי 3 ימים. שילמתי 4 אלף מעל המחירון. הרכב לא מושלם וגיליתי כמה דברים שאולי גם המוכר (יד 4) לא ידע, אבל מרוצה מהקנייה, רכב ששווה להשקיע ולשמור לטווח ארוך. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...