Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכול אתה מוביל באוטו שלך?

כי אם כן אתה לא צריך קרטונים-הם נועדו לסחיבה על הגב עם או בלי רצועה ולסדר אותם יפה במשאית 

ברכב אתה צריך באלות 

פורסם

יש לי חדשות בשבילך.

המובילים שהעבירו לי את הדירה האחרונה היו חלאות אדם, אבל מקצוענים. הארגזים היו מסומנים וכל ארגז הגיע ליעדו, ובמקרה שלי מדובר בעניין מורכב - דירה של 4 מפלסים, כמובן שלא רציתי לסחוב בעצמי הכל מהכניסה. וכאמור - בערך 150 קופסאות/ארגזים, וזה חוץ מהריהוט. אז סימון הארגזים בהחלט מועיל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי איך שהייתי גומר לארוז זה היה נופל לרצפה. מעדיף לקחת את הסיכון בהובלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עדיין יש להן שווי. אם אתה הולך עכשיו לקנות טלויזיה חדשה זה לפחות 1500 שקל לדעתי.. ואפילו יותר. 

• מעניין 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

עברתי לפני שבוע:

1. טיפ חשוב: סימון ארגזים ״קריטיים״, כלומר כאלה שצריך לפרוק בשעות הראשונות (בגדי קיץ, כלי רחצה, כלי מבטח בסיסיים). אני סימנתי עם סרט דביק צבעוני.

2. אני השתמשתי בארגזים שליקטתי בעיקר במרכז המסחרי השכונתי ובתחנת הדלק הקרובה שכוללת גם כמה עסקים מניבי קרטונים. מגוון ארגזים בגדלים שונים זה דבר מומלץ. הקטנים הולכים לדברים הכבדים (ספרים), הגדולים לדברים הקלים. גם אני השתמשתי בשקיות ואקום, בעיקר לבגדי חורף נפוחים.

3. הרוב נלקח ע״י המובילים, כולל כמובן גם רהיטים שהצריכו פירוק והרכבה. דברים יקרים, או כאלה שהיה לי חשוב שלא יפגעו, לקחתי לבד (תכשיטים, תמונות, הכלב והחתול...)

4. כלי מטבח נארזו הפעם עם פצפצים. קניתי גליל קטן של 20, לי זה הספיק, אבל אין לי הרבה כלים. תמיד אפשר לתרום את מה שנשאר לחבר שעובר דירה. ריבוע כפול בין צלחות, כוסות אחת בתוך השניה עטופות + ריפוד דפנות הארגז עם עיתונים כדי למנוע תזוזה במרווחים שנוצרו. לא נשבר כלום (פעם קודמת הלכה לי כוס אחת).

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, Be roo כתב:

1. טיפ חשוב: סימון ארגזים ״קריטיים״, כלומר כאלה שצריך לפרוק בשעות הראשונות (בגדי קיץ, כלי רחצה, כלי מבטח בסיסיים). אני סימנתי עם סרט דביק צבעוני.

אעשה את זה.

לפני 5 דקות, Be roo כתב:

2. אני השתמשתי בארגזים שליקטתי בעיקר במרכז המסחרי השכונתי ובתחנת הדלק הקרובה שכוללת גם כמה עסקים מניבי קרטונים. מגוון ארגזים בגדלים שונים זה דבר מומלץ. הקטנים הולכים לדברים הכבדים (ספרים), הגדולים לדברים הקלים. גם אני השתמשתי בשקיות ואקום, בעיקר לבגדי חורף נפוחים.

אני לא בטוח איפה בב"ש יש מקום כזה אבל צריך לראות, תודה על הטיפ

לפני 5 דקות, Be roo כתב:

3. הרוב נלקח ע״י המובילים, כולל כמובן גם רהיטים שהצריכו פירוק והרכבה. דברים יקרים, או כאלה שהיה לי חשוב שלא יפגעו, לקחתי לבד (תכשיטים, תמונות, הכלב והחתול...)

קודם כל שאלה בבקשה,

כמה ק"מ עברת וכמה לקחו לך על הובלה? אני מניח שיש לך מיטה משלך וספה? לי אין, רק מזרון שהוא סוג של טופר ואין לי שום רהיטים אחרים מעבר ל-2 יחידות של 3 מגירות.

השולחנות של בעל הדירה, גם המזרנים הספות והמיטות. גם מכונת כביסה ומיקרוגל, יש לי רק טוסטר אובן

כל 3 האנשים שגרו פה ב-8 השנים האחרונות יצאו ללא הובלה, לא בטוח שאעשה.

אני שואל כמה לקחו לך כי אולי זה יכול לעזור בעתיד כדי לא לצאת פריאר

פרסמתי השבוע שכמעט יצאתי פריאר במוסך

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)
לפני כשעה, גולדן191 כתב:

כל 3 האנשים שגרו פה ב-8 השנים האחרונות יצאו ללא הובלה, לא בטוח שאעשה.

אולי ניסו לחסוך ככל יכולתם. לפעמים, לדעתי, עדיף לשלם מחיר כלשהו תמורת נוחות והובלה בנאגלה אחת (אם מדובר במשאית מובילים גדולה, ולא טנדר קטן).

יכול לספר שעברתי דירה בתוך באר שבע. אז ביום אחד.. הורידו את כל הציוד מהדירה שגרתי בה (למעט תנור ומקרר), והעלו אותו לדירה בקומה רביעית, בלי מעלית..

עלה לי 600 שקל.. לשני אנשים ואני גם עזרתי להם כמובן להעלות דברים..וזה היה לפני 8 שנים. זה לקח כמה שעות ואני זוכר את הקושי.. סיימתי את העבודה אחרי כמה שעות, כולי מיוזע (ולפחות 3 שעות). אז מבחינת מהירות, מעדיף לסיים את זה. 

אז היום, במעבר בין עירוני אני חושב שיקחו פי 4 יותר.. לפחות. 

אח"כ השלמתי עוד כמה חפצים קטנים עם האוטו שלי. וקח בחשבון שאיזה ואזה עלולה להישבר או איזה צלחת. לא להתבאס. 

ומציע שתבדוק כאן.. אולי תקבל השראה (במקום ללכת לחפש קרטונים מאחורי חנויות בביג.. למשל באוטודיפו שם). גם לזמן ולנוחות שלך יש ערך. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
בתאריך 23.6.2026 בשעה 17:31, גולדן191 כתב:

אני לא בטוח איפה בב"ש יש מקום כזה אבל צריך לראות, תודה על הטיפ

הבעיה עם קרטונים זה שבסופרים גדולים או מרכזי קניות כבר עברו למדחסות, אז עד שמגיעים הכל כבר דחוס ולא שמיש.

אבל אצלינו במרכז, לעסקים בקומה העליונה אין כח לרדת למדחסה, אז היתה להם קרטוניה קטנה מאחור.

גם יצא לי פעמיים לצוד עובד שפורק סחורה לקחת קרטונים ישר ממנו.

תחנת הדלק המדוברת כללי חנות נוחות, חומוסיה,  ופנצ'ריה. שילוב לא רע של קרטונים בגדלים שונים ועוביים שונים. 

אפשרות נוספת היא לחפש בקבוצות מקומיות מישהו שסיים לעבור. אני פירסמתי, ותוך רבע שעה קיבלתי 3 פניות לקרטונים שפרקתי.

בתאריך 23.6.2026 בשעה 17:31, גולדן191 כתב:

וכמה לקחו לך על הובלה?

אצלי היתה העברה לא סטנדרטית. ולכל אחד המחיר שלו. ממליצה שוב לפנות לאתר GETMOVING.CO.IL ולהעלות שם מכרז, אתה תמיד יכול להחליט להוביל לבד אם לא מתאים לך המחיר. אני קיבלתי 4 הצעות מחיר עם הפרש של 750 שח בינהן. אבל זה לא היה השיקול היחיד. סגרתי בסוף עם אחד מהם (לא הכי זול). הגיעו 3 חבר'ה יעילים, מתורגלים, מקצועיים. תוך 3 שעות סיימו הכל (כולל פירוק והרכבה של רהיטים, וצורך לא מתוכנן בפירוק 2 דלתות לצורך הכנסת מכונת כביסה ומייבש).

• אהבתי 1
פורסם

העברת דירה אינה מוצר סטנדרטי, שוני בכמות הציוד העובר, הבדלים בהרכבו, עבודות אריזה (סיפרתי בעבר - כשעברתי דירה המטבח נארז במקביל להטענת המשאית) שוני במרחק, שוני בהובלה במדרגות, שוני בפירוק והרכבת רהיטים - בקיצור, קשה מאוד להשוות עבודות.

פות״ש - שקול שכירת טנדר מסוג ה״פנוי להובלה״, רצוי עם המלצות - יעלה כמה מאות ש״ח, אבל יקל על החייםוימנע סיבוכים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השרשור הזה נמשך (ומככב בראש האוף טופיק) כבר חודש וחצי, המשחק המקדים הכי ארוך בתולדות תעשיית ההובלה הישראלית... תכף נגלה שהמעבר בכלל צפוי באוגוסט.

פעם רק שרשורי זוגיות והתקנת CarPC הגיעו לשיאים כאלה. 

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 שעות, Derish כתב:

השרשור הזה נמשך (ומככב בראש האוף טופיק) כבר חודש וחצי, המשחק המקדים הכי ארוך בתולדות תעשיית ההובלה הישראלית... תכף נגלה שהמעבר בכלל צפוי באוגוסט.

תאריך היעד (אוגוסט) דווח כבר בתחילת השירשור. אבל לאחרונה היעד (הגיאוגרפי) התמסמס - עבר מחיפה למשהו לא מוגדר בדרום.

פורסם (נערך)
בתאריך 19.6.2026 בשעה 00:26, sperial כתב:

יש לי חדשות בשבילך.

המובילים שהעבירו לי את הדירה האחרונה היו חלאות אדם, אבל מקצוענים. הארגזים היו מסומנים וכל ארגז הגיע ליעדו, ובמקרה שלי מדובר בעניין מורכב - דירה של 4 מפלסים, כמובן שלא רציתי לסחוב בעצמי הכל מהכניסה. וכאמור - בערך 150 קופסאות/ארגזים, וזה חוץ מהריהוט. אז סימון הארגזים בהחלט מועיל.

4 קומות יעני ? אתה גר בארמון ? טריטוריה משלך בצפון :)
אחלה ספורט במדרגות במהלך השנים...

לפני 10 שעות, Derish כתב:

לקחת לי את המילים מהמקלדת :P

שבוע הבא הוא יפתח שרשור כמה טיפ לתת למובילים (נושא פורה עם מגוון דעות,10 עמודים במינימום)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...