Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

סוזוקי sx4 2011.

נורת הauto מהבהבת על צג בקרת האקלים, אותו הבהוב מופיע בכ-70אחוז מהזמן, אין pattern מסויים במספר ההבהובים, פשוט הבהוב קבוע, לעיתים ההבהוב נפסק למספר דקות וחוזר, המצב זהה גם כאשר המזגן בפעולה.

מבחינת מערכת המיזוג, יש תקלה מסויימת עם המפוח, הוא נכנס לפעולה בדיליי של כמה שניות, כלומר, לוקח לו שניה להתחיל לעבוד ואז עוד כמה שניות בהדרגה להגיע לעוצמה שנבחרה, כנ"ל בכיבוי או הורדת עוצמת המפוח, הכל קורה בהדרגה ובדיליי של כמה שניות.

מעבר לזה שמתי לב שיש שינויים בתפוקת הקירור של המזגן, כלומר במהלך הנסיעה יש ירידה ועליה בקירור, אבל לא משהו קיצוני מדיי ולא תמיד בהלימה לסל"ד.

ברשותי עוד 2 sx4 ומבחינת תפוקת הקירור אין הבדלים משמעותיים, אבל יש הבדל עם עניין המפוח והדיליי.

מטפל ברכבים באופן עצמאי וכבר פתרתי בעיות במערכת המיזוג בעצמי(שיפוץ והחלפת אקטואטורים, החלפת חיישנים וכו') אבל ברכב הספציפי הזה, בקרת האקלים מעט שונה ולא הצלחתי להבין איך להכניס את מערכת בקרת האקלים למצב בדיקה כדי לאותת לי על מספר התקלה של מערכת המיזוג ולא הצלחתי למצוא מידע ברשת אודות התקלה.

אשמח לשמוע מכם.

צורף סרטון.

פורסם
בתאריך 9.5.2026 בשעה 13:53, Tom_22 כתב:

בחצי דקה של גיגול - רכב אחר של סוזוקי, אבל העקרונות אני מניח זהים/דומים:

https://www.suzuki-forums.com/threads/hvac-auto-light-flashing.130089/

מכיר את השרשור על כל ההפניות לשרשורים שצוינו בו, אין שם מקרה שתואם למקרה שלי.

תודה בכל מקרה

פורסם

הייתי בודק נגד מפוח, וחיישן טמפרטורה

לגבי תפוקת הקירור- חוסר גז, או שסתום של המדחס

(כבר שמעתי על יונדאי חדישה שחיישן טמפ' דפוק עשה בעיות במזגן)

משתדל לעזור

פורסם
לפני 15 שעות, mcaspi כתב:

אתה יכול לנסות את הפרוצדורה, ולראות אם אתה מקבל משהו.

image.png.a65a1a7cb03cae38549ac2daac81e5cb.png

DTC.pdf 78.41 \u05e7\"\u05d1 · 2 downloads

הפרוצדורה הזו נוכרת לי, השתמשתי בה בsx4 אחר שברשותי, שם בקרת האקלים נראת כך, ובאמת ככה מכניסים אותה למצב דיאגנוסטיקה, לצערי בגרסא הנוכחית של הרכב השני שלי, זה לא המצב.

פורסם (נערך)

זו הפרוצדורה בוויטרה החל מ-2010:

Turn on the ignition, (don't start engine). With AC on Auto set temp to 25, then press Auto and Demister buttons at the same time for 3 seconds, and the DTC codes will start appearing

Demister=Defroster

נסה לעשות משהו דומה אצלך.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

כדי לראות את ההיסטוריה, זה יכול לעבוד כך:

History DTC
1) Turn ON ignition switch.
2) Set temperature selector to 25 °C (72 °F).
3) Push “AUTO” switch and “MODE” selector simultaneous

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...