Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,
יש לי Toyota MR2 שעמדה בערך 3 שנים, ואני רוצה להחזיר אותה לכביש.

אני מחפש מקום יודע לקחת רכב שעמדלעבור עליו כמו שצריך, להגיד מה צריך לעשות ולסדר אותו עד מצב שהוא מוכן לבדיקה ולהחזרה לכביש.

העניין הוא שאני גם צריך לעבור בדיקת מעבדה ובינתיים מוסך מורשה של טויוטה שדיברתי איתו לא ממש היה בקטע של לעזור עם כל הנושא של הבדיקת מעבדה, אלא יותר בגישה של “נתקן מה ששבור”.
אולי זה באמת מה שצריך לעשות, אני פשוט לא יודע כי אף פעם לא עברתי תהליך כזה של בדיקת מעבדה.

מן הסתם צריך לעבור על כל הדברים הרגילים של רכב שעמד — בלמים, נזילות, גומיות, חשמל, צנרת, אולי גם חלודה אם צריך.

אם מישהו מכיר מוסך / סדנה / בעל מקצוע שמתאימים לדברים כאלה, או עבר תהליך דומה עם רכב שעמד הרבה זמן ויכול להסביר איך נכון לגשת לזה, אשמח להמלצות מניסיון אישי

תודה.

פורסם

אני הפניתי אותך למוסך טויוטה המדובר, נאו מוטורס ברעננה מאחר שהבעלים מחזיק בmr2 ששיקם ב5 השנים האחרונות. מעבר לכך הם תיקנו חלק מהבודדות שעוד נוסעות בכביש ולכן מכירים את הרכבים האלו טוב ויעבדו עליהם בצורה הטובה ביותר.

הבעיה היא שאתה לא מבין ומעריך כנראה את הרכב שיש לך ביד, שדורש שיפוץ ותחזוקה ראויה, עם חלקים שלא ניתן להשיג בקלות אלא רק על ידי מי שמכיר את הדגם ואת הספקים ברחבי העולם.

הזול עולה ביוקר.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...