Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

באם נפתח פוסט כפול כמובן ניתן לאחדו עם השרשור אודות מכונות הכביסה..

בהמשך לפוסט הזה:

נקנתה מכונת כביסה של סימנס מדגם WM14W460IL תוצרת גרמניה.

במחזור כביסה האחרון הבגדים יצאו עם לכלוכים שחורים עליהם. מצ"ב.

האם מדובר במייסבים? בעת סחיטה או סיבוב ידני של התוף לא נשמע רעש או חריקה..בוצע ניקוי עם קולון ובכביסה הבאה לא נצפו לכלוכים או כתמים על הבגדים.

האם להתחיל לחפש מכונה חדשה?

WhatsApp Image 2025-12-18 at 13.19..jpeg

WhatsApp Image 2025-12-18 at 13.19.35.jpeg

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

אני הייתי כנראה בודק כמה דברים, מסיר מעליי את האחריות . תיקון תקלות דרך האינטרנט, זה קצת מסובך. 

חשוב לי לציין, אני אף פעם לא נתקלתי בבגדים שיוצאים יותר מלוכלכים ממה שנכנסו למכונה.. אולי נשכח משהו באחד הכיסים? 

1. בראש ובראשונה, הפילטר של המכונה. נקי? 

2. יש איזה אטם ישן שמתפורר אולי? 

3. הייתי מנסה לנקות את המכונה..

בתאריך 18.12.2025 בשעה 16:39, samg כתב:

האם מדובר במייסבים? בעת סחיטה או סיבוב ידני של התוף לא נשמע רעש או חריקה..בוצע ניקוי עם קולון ובכביסה הבאה לא נצפו לכלוכים או כתמים על הבגדים.

האם להתחיל לחפש מכונה חדשה?

אמרת שבכביסה אח"כ הכל בסדר? 

ואם המכונה חדשה, למה לקנות עוד אחת? היא עובדת, אין רעשים או תקלות חלילה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

המכונה אכן בת 10.5. לא נראה שנשכח משהו בכיסים. הפילטר נקי וגם המכונה עברה ניקוי עם תכשיר קולון. מאז, נעשו כמה וכמה כביסות ונראה שהכל בסדר.

פורסם

10.5 זה יפה, הסימנס שלי שבקה לפני, ועוד עם תיקונים בדרך (גם יותר כביסות, אצלי זה דיר).

אם אין רעש - תמשיך ואל תיגע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הייתה פעמיים החלפה של גוף חימום. פעם באחריות אחרי כ4.5 שנים ועוד פעם אחרי עוד כ4 שנים. אשתי זוממת להיפטר ממנה כבר תקופה. אז כרגע מפריע עניין הריח בכביסה כהה בעיקר. חוץ מזה ולהוציא את המקרה הנ"ל האמת לא היו תלונות.

פורסם (נערך)

פעמיים?!?

טוב, זה רק מחזק את מה שאני חושב היום על מוצרים לבנים בכללי - מזל נטו. אין מה לשלם אקסטרה על מותגים. בזבוז כסף.

(המכונה הנוכחית היא איזה noname חצי מחיר מהסימנס, נחיה ונראה)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 31 דקות, hans כתב:

טוב, זה רק מחזק את מה שאני חושב היום על מוצרים לבנים בכללי - מזל נטו

לדעתי זה גם דפוס השימוש.

שתי מכונות לשבוע. 

לאורך שנים משתמש בסחיטה במהירות הכי נמוכה. 700 סל"ד וכביסות בין 30 ל 40 מעלות. עד כה 8, או 10 שנים. 

ניסיון מצוין עם מכונות של אלקטרולוקס. עדיף הדגמים הישנים שבהם יכולת לקבוע טמפ' וסל"ד בנפרד. האיחוד האירופי עושה שמות גם פה 🙄🫤

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 4 שעות, saar5555 כתב:

שתי מכונות לשבוע.  🙄🫤

הצחקת... אצלי זה שתי מכונות ביום. לפעמים שלוש. חוץ מזה אותו דבר, סל"ד נמוך ולא עוברים את ה-40.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...