Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להמלצה ל usb c aa battery

פוסטים מומלצים

פורסם

אלקליין נוזלות חופשי, במיוחד אצבע.

הקליבר הסיני המעולה שלי עובד עם CR2032.

אולי יש למישהו פיתרון, במפתחות של האוטו יש לי סוללות CR2450 כשהם חדשות כמובן 3.3V. 

שבועיים אחרי ההחלפה כבר יש קצת פיספוסים בפתיחת הדלתות עם המגע יד כשהמפתח בכיס, אבל פחות נורא.

אבל אז ההתנעה של האוטו בכפתור כבר לא מזהה את המפתח שבכיס ודורשת להצמיד את המפתח למקום הייעודי בהגה. כשאני בודק את זה כבר יש 3.1V. 

ניסיתי אפילו להזמין ממקום מרוחק סוללות מקוריות של וורטה במקום הGP וenergizer שנפוצות יותר, ומתקבלת אותה תוצאה. שבועיים של עבודה טובה ואז מתחילים הפיספוסים.

אותה תופעה ב2 המפתחות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

גם סוללות אלקליין נוזלות. רק לוקח להן יותר זמן.

מניסיון.

לגבי ליתיום - לא יודע. סוללת כפתור שנזלה הרסה לי שעון, אבל איני יודע מה הכימיה שלה.

לא ידעתי, טוב לדעת. אצלנו בבית השלט של המזגן (שכמעט אינו בשימוש) מכיל סוללות AAA דורסל שמוחלפות כל 4 שנים, מעולם לא נתקלתי בנזילה.

סוללות ליתיום אינן נוזלות, הן מתוכננות לשרוד המון זמן. ישנן כאלה המולחמות ישירות למעגל כך שנזילה שלהן תגרום לנזק לכל המעגל.

יש לי מספר סוללות כפתור מלפני כ 17 שנה ואף אחת ל נזלה, לפני כמה שנים בדקתי מסקרנות את המתח שלהן והוא היה 3.2 וולט ללא עומס...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן שקיבלתי את הסוללות AA ליתיום שהזמנתי מעלי. 

וגם את ה-AAA. 

ה-AA הוטענו (2 מתוך ה-4), אחת משמשת אותי בעכבר בעבודה במקום לרדוף אחרי סוללות כל פעם מחדש ולא צריך מטען נפרד או יעודי (USB-C. כמו לסלולרי שלי. כך שכבל יש לי בסביבה בכל מקרה). 

הקטנות, עוד לא השתמשתי. אם יהיה לי מה לעדכן (אורך חיי עבודה קצר מהצפוי\ארוך מהצפוי) אעדכן פה. 

• מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 15.1.2026 בשעה 12:24, ברווז כתב:

אעדכן פה. 

הבטחתי ולכן אעדכן. 

הסוללה שבעכבר היום הראתה סימני עייפות. 3 חודשים על הטעינה הראשונה.

הוחלפה עם השנייה ספייר (שנטענה גם כן באותה נקודת זמן של קבלתה). 

למיטב זכרוני, סוללה רגילה לא נטענת החזיקה זמן רב יותר, אבל מאחר ומעולם לא בדקתי או מדדתי, אני אשאיר את זה תחת "תחושה סובייקטיבית" כרגע. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...