Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להמלצה ל usb c aa battery

פוסטים מומלצים

פורסם

אלה סוללות 3.6 וולט עם מעגל להפחתת מתח. אין לי מושג איך זה משפיע על הקיבולת.

אגב, לגבי הדייסון - סוללות מקוריות של V7 החזיקו לי טיפה פחות משנתיים, הוחלפו באחריות לסט שחי זמן דומה, ואז הוחלפו לעלי והשואב עבר לתקופה קצרה לאחד הבנים, שם שבקבחיים לאחר שהסוללות היו בנות 1-1.5 שנים. לאותו בן היה ניסיון דומה עם ה-V7 שלו. ועכשיו שנינו עם. V15, אבל מוקדם לקבוע את חיי הסוללות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 שעות, sperial כתב:

אלה סוללות 3.6 וולט עם מעגל להפחתת מתח.

מוריד את הכובע בפניך, בדקתי- אתה צודק 100%. נקודה מעניינת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אילו הסוללות מפתיחת השירשור...😁

שואל שוב, איזה סוללות AA נטענות מבוססות ליטיום-איון מומלצת כאשר הדרישה היא אמינות ואורך חיים?

פורסם

תבדוק לגבי מוצרים כאלו שמגיעים עם מטען ייעודי (מה, תתחיל להטעין כל סוללה בנפרד כל פעם, כמו מה שצירפתי בהודעת הפתיחה?!): 

יש מבחר יצרנים. מניח שהכל די אותו הדבר. 

• מעניין 1
פורסם

טום, אני לא יודע איך להגיד לך את זה אז פשוט אגיד את זה. 

אני הייתי נמנע ממוצר שנקרא דרעקטום. :rofl:לא נשמע טוב.

מצטער פות"ש, אני לא יכול לעזור לך עם המלצה פה. 

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 20 שעות, Tom_22 כתב:

תבדוק לגבי מוצרים כאלו שמגיעים עם מטען ייעודי (מה, תתחיל להטעין כל סוללה בנפרד כל פעם, כמו מה שצירפתי בהודעת הפתיחה?!): 

יש מבחר יצרנים. מניח שהכל די אותו הדבר. 

לא הצלחתי להבין האם זה ליטיום או ניקאד. הניקאד מאוד בעיתיות בעיקר עקב המתח הנומינלי הנמוך שלהן (1.2 וולט)

פורסם

ליטיום. כתוב אפילו בכותרת הסרטון... 

וכאמור, יש עוד חברות עם מוצרי מדבקה דומים שאפשר למצוא ברחבי הרשת.

או לרכוש סוללות כאלו בנפרד למטען (שחשוב שיהיה ייעודי להן). 

פורסם

אופס....

אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה, סוללות 1.5 וולט נטענות מבוססות ליטיום? לחשוב על האלקטרוניקה הפנימית שלהן לצרכי טעינה/פריקה עושה לי כאב ראש בשעות אלה של הבוקר🥴

אשמח ללינק לסוללה מומלצת, והייתי מעדיף לקרוא שם קצת פרטים טכניים.

פורסם
לפני 3 שעות, Haim_gds כתב:

לחשוב על האלקטרוניקה הפנימית שלהן

שים לב אגב להבדל הפירסומי לגבי הקיבולת של סוללות הליטיום, ושימוש ב-mWh במקום mAh שנפוץ עם הנטענות האחרות. 

פורסם
לפני 4 שעות, Haim_gds כתב:

אופס....

אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה, סוללות 1.5 וולט נטענות מבוססות ליטיום? לחשוב על האלקטרוניקה הפנימית שלהן לצרכי טעינה/פריקה עושה לי כאב ראש בשעות אלה של הבוקר🥴

אשמח ללינק לסוללה מומלצת, והייתי מעדיף לקרוא שם קצת פרטים טכניים.

הייתי בטוח לפי ההודעה שבה פתחת את השרשור שידעת בדיוק על מה מדובר...

זה נפוץ די מזמן. בגדול כל הסוללות האלה מורכבות מסוללות ליתיום זעירות ברצף עם מעגל טעינה פנימי ושקע usb,

עם מעטפת צורנית של aa/aaa וכיו״ב. אתה לא מטעין אותן דרך ההדקים של הסוללה כמו ה-1.2 הקלאסיות,

אלא דרך התקע בצד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנס, הסרטונים שצירפתי הם בלי שקע טעינה, אלא בדיוק כמו הסוללות הנטענות הקלאסיות (בניגוד למה שעלה בתחילת השרשור כמו שתיארת). ההבדל הוא שהן צריכות מטען ייעודי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם צריך מטען ייעודי אז מה הרווחנו בזה?

בקיצור, התחום הזה בלגן...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כימיה אחרת, מתח שונה וכיוצב'. 

ענין של בחירה/נוחות.

האם מעדיף להטעין כל סוללה בנפרד כשצריך, ואם צריך כמה ביחד אז עם מטענים נפרדים או עם אחד חזק מספיק וחוט מפוצל, או פשוט גוף מטען אחד שאפשר לטעון כמה שרוצים במכה.

הציוד שהם יחליפו יכנס לאיזו מגירה של דברים שאולי ישתמשו בהם פעם בעתיד עד שיום אחד יוחלט לזרוק אותם ובדיוק יום אחרי תצטרך אותם 😜 

פורסם (נערך)

פות"ש הבעיה שלך שאתה משתמש במטען הלא נכון.

מטעין את הסוללות NiMH של eneloop כבר המון שנים במטען של Maha במצב soft charging, עוד מלפני שבכלל היו קיימות סוללות ליטיום בעולם. המטען מפסיק אוטומטית את פעולת ההטענה כשמלא, והסוללות מחזיקות המון שנים.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

וכמו קסם, במיוחד לכבוד החג, צץ מיודענו שהולך לסדר לכולם את כל השאלות הנוגעות לסוללות... איזה תזמון.

• מעניין 1

• תוכן חדש...