Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

קיבלתי דוח מעיריית בית שמש על חניה בכחול לבן ללא הסדר תשלום 

התמונה שמצולמת מראה בכלל שחניתי באדום לבן במקום שעצרתי . הרכב כמובן היה מונע וירדתי לחצי שניה הפקח צילם אותי ונסע ואחר כך שלחו לי דוח בדואר.

שמעתי פעם שעל כל טעות בדוח אפילו הכי קטנה הם חייבים לבטל אותו האם זה נכון? או שיגידו לי לשלם 250 שקל.

עיריית בית שמש לא ידועה בוויתורים על דוחות.

פורסם

כשאתה אומר שירדת לחצי שניה ברור שאתה משקר כי מבחינה פיזיקלית זה בלתי אפשרי. אולי התובע יבקש לעשות ניסוי באולם ולראות מה אתה מספיק לעשות בחצי שניה? 

ואם תגיד בבית המשפט שהשארת רכב מונע יגידו לך שגם זו עבירה, ושזה לא רלוונטי.

• מצחיק 1
פורסם

אם אין לך 150 ש״ח מיותרים שלם ושכח. הקנס על כחול לבן הוא 100 ש״ח, ועל אדום לבן 250 ש״ח.  העבירה מתועדת, כך שאם תערער התובע העירוני יוכל להנפיק דו״ח מתוקן ותחוייב בסכום יותר גדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כפי שספיריאל רשם, הדו"ח שקיבלת על סך 250 ש"ח הוא כנראה על חניה באדום לבן, ולא כחול לבן שהוא 100 ש"ח.

דו"חות בכחול לבן בדרך כלל או בכלל לא מצולמים, וקיבלת דו"ח מצלמה מניידת אכיפה, שזה אומר שבנוסף לתמונות ישנו גם סרטון שמתעד את העבירה, מספיק שרואים בסרטון את הרכב "נשאר" במקום אסור - הדו"ח חוקי ותקין, לא משנה בכלל אם ירדת מהרכב, עלית לרכב או אפילו אם נשארת ברכב.

רכב מונע לא מתיר חניה במקומות אסורים, בדיוק כמו שאורות מצוקה (4 וינקרים) לא מתירים זאת.

השמועה ששמעת איננה נכונה, לא פוסלים דו"ח (עירייה) על כל טעות הכי קטנה.

אם תרצה מענה יותר מעמיק לגבי הדו"ח, תוכל להעלות תמונות מהדו"ח ותמונות מהאזור ונוכל לראות ולתת תשובות יותר מדויקות.

זכותך כמובן להגיש ערעור ו/או לבקש להישפט.

עריכה אחרונה על ידי crazyj
  • אהבתי 1
פורסם

אם לא חניתי אלא רק העמדתי את הרכב זה לא נקרא חניה אא"כ יש תמרור שמורה שאסור לעמוד מה שאין במקום הנ"ל

בקשר לרכב מונע אין עבירה שאפשר לתת עליה דוח עירוני כך שזה לא רלוונטי

כוונתי היא שירדתי לחצי שניה והרכב מונע היא שלא חניתי אלא עצרתי

במקרה של דוח אחר נתנו לי דוח על עצירה בתחנת אוטובוס ואסור אפילו להעמיד את הרכב מה שאין כן באדום לבן

ראיתי בוודאות כתבה שאם הכתובת למשל או צבע הרכב שרשום אינו נכון זה עילה לביטול הדוח אני יחפש את הכתבה 

פורסם

באדום לבן אסור לעצור. נקודה. אם העבירה מצולמת אפשר לתקן את הדו״ח - לרעתך.

המצב היחיד בו יש מקום לערעור הוא אם אתה יכול להוכיח שלא היתה לך דרך להתקדם, למשל בשל פקק תנועה.

שלם ולמד לקח.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואם עמדתי והייתי בתוך הרכב גם אפשר לתת לי דוח?

לפי דעתך למה יש תמרור על איסור עמידה אם מספיק אדום לבן?

סיבה 6: טעות בפרטי הרכב

טעויות בפרטי הרכב, כמו מספר רישוי שגוי, צבע שגוי או דגם שגוי, מהוות בסיס חזק לערעור.

למה זו סיבה טובה לערעור

דוח שכולל פרטים שגויים לגבי הרכב מעיד על טעות בהנפקת הדוח, ויש סיכוי גבוה שהוא יבוטל.

הוכחות שכדאי לצרף

• צילום של רישיון הרכב
  • תמונות של הרכב המראות את המאפיינים הנכונים
  • העתק של הדוח המראה את הטעות בפרטים

סיפור הצלחה

ליאור מאשדוד: “קיבלתי דוח חניה שציין שהרכב שלי הוא טויוטה בצבע כסף, כשבפועל יש לי יונדאי בצבע לבן. צילמתי את הרכב שלי ואת רישיון הרכב והגשתי ערעור. הדוח בוטל תוך 48 שעות בלבד.”

מקור https://roadprotect.co.il/10-valid-reasons-parking-ticket-appeals-success-stories/

פורסם (נערך)

אדום לבן זה תמרור בפני עצמו.אסור עצירה. רכב מונע/רכב חשמלי/רכב גז/ רכב בלי מנוע וכד. לפעמים שמים תמרור נוסף, המגדיר שעות או מודיע על קנס מוגדל. 

אתה חושב שהצדק עמך?

תגיש ערעור ותקווה לטוב. סיכוי מסויים שהדוח יבוטל. סיכוי גדול יותר שהדוח יתוקן ל250 או סכום גבוה יותר בהנתן תמרור מתאים.

אגב תחליט: ירדת לחצי שניה או שהיית ברכב? 

קיבלת כאן מספיק עצות מה מומלץ לעשות. 

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

שמים לב שאתה אוהב מאד להתווכח, וחושב שאתה יודע הכל ורוצה ללמד אותנו מחוכמתך הרבה, מעולה.

אז למה רצית התייעצות פה בפורום אם אתה יודע הכל?

אם אתה חושב שאתה צודק, אז אין שום בעיה - תגיש בקשה להישפט, רק אציין מניסיון ששופטים מאד אוהבים אנשים כמוך, לרוב נותנים להם כפל קנס או אפילו יותר.

הייתי עונה לך בשמחה על יתר שאלותיך, אבל רק תענה לי בחזרה לשם הוויכוח שאתה כל כך אוהב, אז מבחינתי סיימתי. 

בהצלחה לך עם הדו"ח ובכלל.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הטעות לטובתך - 100 במקום 250 שח. שווה לך לשלם.

אם תבקש להישפט או לבטל - רוב הסיכויים שיתקנו את הדוח לסכום הנכון (250 שח).

אגב, חצי שעה או חצי שנייה באדום לבן זו אותה עבירה (אבל אתה זריז, אין ספק!).

פורסם
לפני 4 שעות, fatboy1340 כתב:

אדום לבן זה תמרור בפני עצמו.אסור עצירה. רכב מונע/רכב חשמלי/רכב גז/ רכב בלי מנוע וכד. לפעמים שמים תמרור נוסף, המגדיר שעות או מודיע על קנס מוגדל. 

אתה חושב שהצדק עמך?

תגיש ערעור ותקווה לטוב. סיכוי מסויים שהדוח יבוטל. סיכוי גדול יותר שהדוח יתוקן ל250 או סכום גבוה יותר בהנתן תמרור מתאים.

אגב תחליט: ירדת לחצי שניה או שהיית ברכב? 

קיבלת כאן מספיק עצות מה מומלץ לעשות. 

אני יכול להגיד שהייתי ברכב לא רואים בתמונה אם ישבתי ברכב השאלה אם זה יעזור או לא

לפני 4 שעות, crazyj כתב:

שמים לב שאתה אוהב מאד להתווכח, וחושב שאתה יודע הכל ורוצה ללמד אותנו מחוכמתך הרבה, מעולה.

אז למה רצית התייעצות פה בפורום אם אתה יודע הכל?

אם אתה חושב שאתה צודק, אז אין שום בעיה - תגיש בקשה להישפט, רק אציין מניסיון ששופטים מאד אוהבים אנשים כמוך, לרוב נותנים להם כפל קנס או אפילו יותר.

הייתי עונה לך בשמחה על יתר שאלותיך, אבל רק תענה לי בחזרה לשם הוויכוח שאתה כל כך אוהב, אז מבחינתי סיימתי. 

בהצלחה לך עם הדו"ח ובכלל.

התיעצתי בפורום על דברים שאני לא יודע ואני כותב דברים שאני כן יודע ולא עליהם שאלתי . למשל שאם יש טעות בדוח ראית בכתבה שזה עילה לבטל דוח.

התיעצתי האם שוה לקחת את הסיכון וזה דומה לנסיבות שבכתבה או לא

אני לא עונה לשם וויכוח לא משעמם לי

פורסם
לפני 52 דקות, 4646475457 כתב:

אני יכול להגיד שהייתי ברכב לא רואים בתמונה אם ישבתי ברכב השאלה אם זה יעזור או לא

לפני 5 שעות, crazyj כתב:

תחפש בגוגל "האם מותר לעצור באדום לבן"

או

"האם מותר לעמוד באדום לבן"

פורסם

נחסוך לך את החיפוש.

יש שלושה מצבים בהם מותר לעצור באדום חבן:

1. כשתנאי הדרך לא מאפשרים לך להתקדם. למשל רמזור אדום או פקק תנועה.

2. אתה נהג מונית ומוריד או מעלה נוסע.

3. אתה ברכב נכה, ומתקיימים עוד כמה תנאים.

אם אף אחת מהאפשרויות אינה קיימת אסור לך לעצור. נקודה. לפי התיאור שלך הקנס מוצדק. ובפעם המי יודע כמה - שלם ולמד לעתיד.

• אהבתי 1

פורסם

כבר הוסבר לך שבאדום לבן אסור לעצור.

כן היית ברכב, לא היית ברכב, ממש לא משנה.

כן יש תמרור נוסף, אין תמרור נוסף, זה לא משנה.

תמרור 818: ״אבני שפה צבועות אדום-לבן: אסורה כל עצירה או חניה של רכב בכביש שליד אבני השפה״

לגבי טעויות בדו״ח, זה מיתוס נחמד שבנוי מכתבות לאנשים שלא מבינים בתחום.

טעות בצבע הרכב יכולה יכולה להיות טיעון לגבי זיהוי הרכב הרלוונטי, כאשר הדוח לא ניתן במקום.

אלא טעויות שפוגעות בהוכחת יסודות העבירה.

במקרה שלך הטעות היא סעיף אישום לא נכון, כאשר הטעות היא לטובתך. אם תתחיל להלחם, לאור העובדה שיש תמונות, סיכוי גדול שתגלה שהסעיף תוקן ותצטרך לשלם יותר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...