Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי נסיעה ארוכה (400+ ק"מ)  נדלקה לי נורת EPC והופיעה הודעת הגבלת סל"ד ל-4000 בסקודה סופרב שנת 2020 מנוע 1500 טורבו (עברה 104,000 ק"מ ואחרי טיפול טיימינג ב-100K).
במוסך חשדו תחילה בצינור קניסטר (עם החיישנים שלו) אך זה לא היה הגורם.
עכשיו חושבים שהחלפת מכסה שסתומים יפתור את הבעיה שנגרמת כנראה מבעית לחץ אוויר ותערובת לא תקינה, לדבריהם.
כבר שבוע שמחפשים עבור הרכב את החלף הזה אך ספקים חוזרים ואומרים שניתן לקנות אותו רק ביחד עם בית גל זיזים, שעלותו 6000 ש"ח (!!).

האם מישהו מחברי הפורום נתקל בבעיה דומה?   האם זה אכן היה מכסה שסתומים והיכן ניתן להשיג?

EPC and RPM Limit.jpg

פורסם
לפני שעתיים, רפי לין כתב:

איזה מוסך זה, מורשה היבואן או פרטי מומחה למכוניות קונצרן פולקסווגן או מוסך כללי לכל סוגי הרכב?

בברכה. -  רפי לין

פרטי מומחה למכוניות קונצרן פולקסווגן

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

קרה לי שלשום בטיגואן 18.

נורת EPC + נורת מנוע +הנורה הקטנה שמופיע אצלך עם הציור של הלוח שעונים/רכב/סימן קריאה.

בנוסף התראה על תקלה במערכת Start&Stop + תקלה ב-ACC.

לא הופיעה לי אזהרה של הגבלת סל"ד אבל הרכב אכן לא הצליח לעבור את ה-1500 סל"ד.

אצלי הסיפור היה מצערת שהוחלפה והסתדר.

עריכה אחרונה על ידי maor135
  • מעניין 1
פורסם

קרה אצלנו לא מזמן בארונה 1.0. תקלת EPC ונורת מנוע.

סירוב לעלות בסל"ד ונורת מנוע. הגענו בנסיעה למוסך מורשה בו הרכב מטופל.

הוחלפו 3 פלאגים והרכב חזר לאיתנו.

יועץ השירות אמר שזה אופייני לרכב שנוסע הרבה נסיעות קצרות בעיר.

הרכב בן 6 עם פחות מ-30K ק"מ.

• מעניין 3
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר כשבועיים, ניגשתי למוסך אחר (לא יבואן) מומחה קונצרן פולקסווגן בצפון לסריקת מחשב ראשונית.
 צילמתי את השגיאות שסריקת המחשב זיהתה (מצ"ב) ולפי זה החשד בגורם לבעית לחץ האוויר היה צינור טורבו קרוע או סעפת.
אחרי כמה ימים הבאתי את הרכב לבדיקה ותיקון, הוחלף נשם מנוע (Crankcase breather ) והבעיה נפתרה סוף סוף!

תודה לכל מי שענה, ואני יותר מאשמח להמליץ על המוסך המקצועי שזיהה בקלות את הבעיה ופתר אותה (פנו בפרטי)

SuperbEngineErrorCode.jpg

Cranckcase breather.jpg

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

התקלה המתוארת עם קודים שעלו, נחשבת לאחת התקלות הקלות לאיתור הגורם והתיקון. איך הגיעו לחשוד בקנסטר זו גישה מענינת, בטוח לא מתאימה למוסך מכובד.  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...