Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,
פרסמתי פה לא מזמן פוסט על עזרה בקניית רכב – הונדה סיוויק – לצערי זה לא הסתדר. בסוף זה היה לא הכי רציני, אבא של בת הזוג של הבחור מטפל לו במכירה והרכב לא היה במצב מדהים (עשיתי בדיקה והיו תקלות + הערכת מוסך לתיקונים ב-5,000 ש"ח לא כולל צמיגים פסולים).
המשפחה שלי מציעה שפשוט אקנה רכב חדש בשביל השקט הנפשי, לא להתרוצץ בין בדיקות ולטפל בכל מיני הפתעות.

אני עובד כמאבטח ייחודי, מאוד אוהב את העבודה שלי, נוסע בכל הארץ, רואה מקומות יפים – לפעמים גם מלווה זמרים בהופעות. יש נסיעות רבות, לפעמים אפילו 1000 ק"מ בשבוע, אבל זה מאוד משתנה – לפעמים פחות, לפעמים יותר.(יכול גם להיות 200קמ בשבוע)
גם נכנס לשמורות טבע, גנים לאומיים, אז חשוב לי גם רכב שיכול להתמודד עם שבילים (לא שטח קשה, אבל כן דרך כורכר וכניסה לאזורים כאלה).

חשבתי אולי ללכת פשוט על סיוויק חדשה (ספורט או דגם דומה) – אני מאוד אוהב רכב מהיר, כוחני, שמרגיש טוב בידיים.
חשוב לי גם שהרכב ייראה טוב, ירגיש חזק, ושיהיה אמין (נוטה ליפניות, כן פתוח גם לאופציות אחרות).
אפשר גם להציע רכב שבטיפולים מסודרים ידרוש קצת יותר תחזוקה, כל עוד הוא נותן ביצועים טובים ומרגיש מהנה לנהיגה.

תקציב גמיש 100k-200k – שוקל גם ליסינג פרטי, או קנייה בתשלומים.

אשמח לשמוע מה דעתכם, המלצות, דגמים ששווה לשים לב אליהם, ואיפה הכי משתלם לקנות.
תודה ענקית מראש לכל העוזרים 🙏
ושתמיד יהיה לכם מים חמים במקלחת בחורף 😄

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה לא חייב חדש. אפשר לחפש יד שניה נורמלי עם היסטוריית טיפולים מסודרת ובמצב טוב. יכול להיות שיהיה יישור קו אבל אם הרכב טופל כמו שצריך לא הייתי צופה משהו רציני.

כמו שאמרו כאן, לא כתבת מה התקציב שלך. קח בחשבון שפחות מ-120-130 אלף ש"ח לא יקנו לך רכב חדש מי יודע מה, אולי רכב מיני כמו פיקנטו או אייגו X.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לך איפה להתקין עמדת טעינה? האם יש ימים שאתה נוסע יותר מ-300-400 ק"מ?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

זה לא רכב חדש

אני לא נעול על חדש, פתוח לגמרי להצעות – גם יד 2!

אני פתוח להצעות מכל הסוגים – לא מחפש דווקא רכב חדש מהניילון, פשוט מחפש משהו אמין, חזק, ומהנה לנסיעה.
אם יש לכם המלצות שיכולות להתאים למה שכתבתי בפוסט, גם אם זה רכב משומש במצב טוב – אני לגמרי שומע.

תודה מראש! 🙏

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה שאתה ממש נעול על הדגם.

זה בסדר גמור, סה"כ רכב מומלץ לפי מה שכותבים החברים. קח בחשבון עניין הטיפולים התכופים וחוץ מזה מה עוד אפשר לומר? 

אם התקציב גמיש, תמצא אחת שמורה ככל הניתן ומקורית בלי תוספות, תוודא שהרכב טופל ולא עבר תאונות. את המדבקות והספויילרים תוסיף בעצמך, זה יותר כיף ככה מאשר לקנות "יצירה" של מישהו אחר.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

נראה שאתה ממש נעול על הדגם.

זה בסדר גמור, סה"כ רכב מומלץ לפי מה שכותבים החברים. קח בחשבון עניין הטיפולים התכופים וחוץ מזה מה עוד אפשר לומר? 

אם התקציב גמיש, תמצא אחת שמורה ככל הניתן ומקורית בלי תוספות, תוודא שהרכב טופל ולא עבר תאונות. את המדבקות והספויילרים תוסיף בעצמך, זה יותר כיף ככה מאשר לקנות "יצירה" של מישהו אחר.

קודם כל תודה רבה על התגובה המפורטת והעזרה!
האמת שאני ממש בעניין של סיוויק, במיוחד הדגם הספורטיבי, אבל עדיין לא נעול על זה ב־100%.

אשמח להבין ממך או מהחבר'ה פה בפורום – חוץ מקילומטראז' נמוך, ספר טיפולים, היסטוריית תאונות וכו' – על מה עוד שווה להסתכל כשבודקים רכב כזה?
וגם שאלה כללית יותר – האם לדעתך עדיף לקנות ממוכר פרטי או מסוכנות? שמעתי דעות לכאן ולכאן, חלק אומרים שסוכנות זה יותר בטוח, אחרים טוענים שצריך להיזהר מהם. מה דעתך האישית?

תודה שוב על ההכוונה 🙏

פורסם

לפי רשימת הדרישות שלך הייתי מחפש אוקטביה בנזין 1.5 או דיזל ולחלופין רכב בסגנון קאמיק 1.5 לעניין השבילים. הרי אתה תיסע הרבה בין עירוני ולכן הן יהיו יחסית חסכוניות ונוחות במהירות גבוהה, הסיוויק לא קשורה לשטח ונמוכה ועיקר היתרון שלה הוא אמינות שמלווה בתחזוקה אדוקה. בתוואי כזה סקודה מטופלת יכולה להיות אמינה במידה דומה ולספק ביצועים מהנים

פורסם
לפני 6 שעות, 𝔼𝕚𝕥𝕒𝕟 כתב:

גם נכנס לשמורות טבע, גנים לאומיים, אז חשוב לי גם רכב שיכול להתמודד עם שבילים (לא שטח קשה, אבל כן דרך כורכר וכניסה לאזורים כאלה).

חשבתי אולי ללכת פשוט על סיוויק חדשה (ספורט או דגם דומה) – אני מאוד אוהב רכב מהיר, כוחני, שמרגיש טוב בידיים.

יש לי סיוויק דור 10 רמת גימור ספורט.

אני חושב שיש מעט רכבים פחות מתאימים ממנה לשבילים. מרכב נמוך, חצאיות ופלסטיקים נמוכים ושבירים.

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...