Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, יועץ רכב כתב:

אני חושב שתשב עם עצמך בבית קח לך כמה ימים ותחליט מה באלך כי עייפת את הפורום על הרכב שאתה רוצה לקנות 

איש יקר, אף אחד לא הכריח אותך להישאר ער ולהתעייף בשבילי. אתה מוזמן לדלג אם זה לא מדבר אליך.
אני לא מחפש להמציא את הגלגל, רק להבין אם אני עושה בחירה נכונה שתשמור לי על הכיס ועל השקט הנפשי.

כל יום בלי רכב עולה לי כסף אז במקום לחכות שבוע לבדוק "ברוגע", אני מעדיף לרוץ על זה עכשיו עם כמה שיותר חכמת רחוב מהפורום.
אם ההונדה סיוויק הזאת תדרוש ממני רק שמן כל 7K וזה מה שיעשה את ההבדל סבבה, אני בעד.

• רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 2
  • תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה רוצה הונדה תקנה הונדה!

לא מבין מה הסיפור? שאלת כמה פעמים, אתה מחפש הצעות אחרות וחוזר שוב להונדה 

אתה מבקש רכב לשבילים מציעים לך ואתה חוזר להונדה. אם יש לך רצון לרכב הזה אז תקנה ותהיה בריא למה לפתוח פעמיים פוסט בפורום ולבלבל לנו את המוח 

אני בכיף פה בשביל לעזור אבל אתה לא מחפש לקבל עזרה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, 𝔼𝕚𝕥𝕒𝕟 כתב:

אני מדבר ככה במציאות, חד, חד־קרן, חד־שמע. פשוט עצלן עם סימני פיסוק.

הכתיבה שלך נהדרת. באמת, בלי ציניות. גם לא חסרים סימני פיסוק.

עברית תקינה, ברורה ונהירה - שפתיים יישקו. 

לפני 36 דקות, 𝔼𝕚𝕥𝕒𝕟 כתב:

זה פשוט אני בלי פילטרים.

זהו בדיוק! שים כמה פילטרים (בתוכן, לא בכתיבה).

תסנן את בליל המחשבות והאפשרויות, תהיה סגור על כיוון בלי להתפזר,

ואז תוכל באמת לקבל פידבקים יעילים מחוכמת ההמונים.

באופן שבו אתה מתפזר לכל מיני כיוונים, בסוף תיתקל בעצבנות ההמונים...🙃

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

לך על קופרה אטקה 2020 עולה 120000+ לרכב אם 120000+

גם רכב ספורטיבי וגם רכב לשבילים 

וגם הרכב יחסית גדול וגבוה ותוכל להשים הרבה יותר מדבקות מההונדה וכמובן מהמאזדה 2 שהיה לך[לכן עדיף לך ללכת על סיויק סדאן מאשר על סיויק הצבק]

• מעניין 1

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם
לפני 16 שעות, 𝔼𝕚𝕥𝕒𝕟 כתב:

תודה רבה על התגובה המפורטת! 

אני באמת מתלבט בין כמה אפשרויות. ממש התחברתי לאוקטביה במיוחד לדגם VRS= היא נראית מרשימה, מרווחת, ויש לה ביצועים לא רעים בכלל ביחס למחיר. רציתי לשאול:
האם לדעתך שווה ללכת על גרסת ה־VRS?
מבחינת אמינות, צריכת דלק ותיקונים עתידיים זה רכב שמחזיק טוב כמו הסקודה הרגילות או שיותר רגיש?
וגם האם אתה חושב שיש הבדל מהותי בין לקנות מסוכנות מוכרת לבין יד פרטית מטופלת?

אשמח לכל חוות דעת 
תודה שוב!

אמינות סבירה בנסיעה עדינה וטיפולים בזמן , צריכת דלק בבין עירוני סבבה בעיר יחסית גבוהה. עדיף יד פרטית או אם זה כבר סוכנות אז אקזמפלר מטופל ומתועד בלבד. בכל מקרה אני לא רואה מה מיוחד בvrs לעומת הרגילה בסיטואציה שלך כי גם הרגילה חזקה ונראית טוב. אם אתה מחפש עוד יותר עוצמה ופאר יש את הסופרב עם מנוע 2.0 

הכיוון של המאזדות גם יכול להתאים ויתן לך יותר שקט ואמינות 

• אהבתי 1
פורסם

מאזדה 3 - 2.5 ל' לא ייכנס בתקציב, תנסה מאזדה 2.5 ל' cx30. גם הביטוח יהיה זול יותר. 

אישית, אם הייתי מאוד מעוניין בדגם מסויים, הסיוויק, הייתי יושב על הלוחות ואני בטוח שעם הרבה סבלנות בסוף תמצא רכב מתאים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, nissan1211 כתב:

אמינות סבירה בנסיעה עדינה וטיפולים בזמן , צריכת דלק בבין עירוני סבבה בעיר יחסית גבוהה. עדיף יד פרטית או אם זה כבר סוכנות אז אקזמפלר מטופל ומתועד בלבד. בכל מקרה אני לא רואה מה מיוחד בvrs לעומת הרגילה בסיטואציה שלך כי גם הרגילה חזקה ונראית טוב. אם אתה מחפש עוד יותר עוצמה ופאר יש את הסופרב עם מנוע 2.0 

הכיוון של המאזדות גם יכול להתאים ויתן לך יותר שקט ואמינות 

תודה רבה על התגובה!
  ה-VRS כבר לא בתקציב שלי, אז אני מתלבט עכשיו בין שני רכבים מאזדה 3 או הונדה סיוויק.
הייתה לי מאזדה 2 בעבר וממש אהבתי אותה, אבל גם על הסיוויק שמעתי הרבה דברים טובים, אז אני מנסה להבין מה עדיף לי.

פורסם
לפני 26 דקות, Moshe c כתב:

מאזדה 3 - 2.5 ל' לא ייכנס בתקציב, תנסה מאזדה 2.5 ל' cx30. גם הביטוח יהיה זול יותר. 

אישית, אם הייתי מאוד מעוניין בדגם מסויים, הסיוויק, הייתי יושב על הלוחות ואני בטוח שעם הרבה סבלנות בסוף תמצא רכב מתאים. 

יופי, תודה על ההמלצות!
מחר אני הולך לבדוק את הרכב הזה: https://www.yad2.co.il/vehicles/item/zc7h81s3
מה אתה חושב?

פורסם

שבילים, ספורטיבי, חסכוני, תקציב מוגבל לא הולכים ביחד.

תצטרך לקבוע סדר עדיפויות.

נראה שאתה נעול פסיכולוגית על סיביק ורק מחכה למי שיאמר:

סיביק חזקה

סיביק טסה בכביש ובשבילים

סיביק חסכונית וגם אחזקה נמוכה

סיביק לא קרועה בתקציב שלך

סיביק תפור עליך

עכשיו תתעורר, תחליט שסיביק לא בשבילך, תעשה סדר עדיפויות, תקשיח את התקציב ותחזור עם ראש פתוח.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 15 דקות, borsood כתב:

שבילים, ספורטיבי, חסכוני, תקציב מוגבל לא הולכים ביחד.

תצטרך לקבוע סדר עדיפויות.

נראה שאתה נעול פסיכולוגית על סיביק ורק מחכה למי שיאמר:

סיביק חזקה

סיביק טסה בכביש ובשבילים

סיביק חסכונית וגם אחזקה נמוכה

סיביק לא קרועה בתקציב שלך

סיביק תפור עליך

עכשיו תתעורר, תחליט שסיביק לא בשבילך, תעשה סדר עדיפויות, תקשיח את התקציב ותחזור עם ראש פתוח.

אז מאזדה 3? 😅😂

פורסם (נערך)

כבר כתבתי לך שעדיף סחויק סדאן כי יש יותר מקום למדבקות

נראה לי שכדי לקחת אלפה סטלביו סביב 2020 עולה כ120 ל100 אלף ק"מ גם ספורטיבי וגם גבוה לשבילים וגם יש הרבה יותר מקום למדבקות מהסיויק ומהמאזדה הישנהשלך 

זה המאזדה הישנה של איתן  תדימנו אתזה בסטלביו זה פשוט אדיר

ו20250702_180420.jpg

עריכה אחרונה על ידי פשטות
  • מצחיק 2
  • מעניין 1

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם (נערך)

אני חושב פשוט. במקום לרוץ לגובה ולחפש השקעות כבדות כשאתה עוד לא סגור על כלום וחושב כשאין לך אוטו שזה מלחיץ את המצב

אז אני אומר להוריד את הפאניקה תחפש סיוויק שנת2008-2012במצב הכי טוב שיש ולפי העניין תתקדם לאוטו אם הוא לא יספק אותך  ככה יהיה לך אחלה אוטו בכלום כסף אף אחד לא יחפש אותך יותר מדי ותהיה שקט וחופשי 

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם (נערך)

לדובצע, עדיף 2014 סטיישן אם יותר מקום למדבקות 

או סובארו פרוסטר ספורט שכתוב מפורש ספורט [ולהוסיף מערכת גז בשביל כזה ק"מ ,המנוע של סובארו לא הזרקה ישירה]

כמו שאיתן מעדיף סיויק ספורט על פני סיויק לא ספורט [שזה אותו רכב רק צורה אחרת]

ואז זה גם ספורט וגם חסכוני [גפ"מ] וגם יכולת שבילים 

ראיתי ב125 שנת 2021 88000 ק"מ

עריכה אחרונה על ידי פשטות

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

אני מביא נוסחה פשוטה ואתה שוב מסבך

אני מציע אוטו יפני אטמוספרי נמוך מדוייק אמין צריכת דלק מצויינת ויש המון ביד 2 בשביל ליבחור משהוא שמור יש סיגנון לאוטו לקשט אותו בכלום כסף 

הוא היסתדר עם מזדה 2 אז יהנה מאוד עם זה-ככה אני צופה

כשאתה מציע משו תחשוב לעומק כמה מצב הפורסטר טוב כמה דלק הוא לוקח כמה עולה תחזוקה בעוד שהדרישה לשבילים הייתה שולית בדרישות

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...