Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה לא מעט כסתח, סך הכול אין משהו חמור מבחינת תאונות, כן יש מספר דברים שצריך לסדר.

הייתי לוקח הצעת מחיר ממוסך וממסה להוריד מהמוכר.

• רעיון טוב! 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי יש כאן יותר נורות אזהרה מהכסת"ח המקובל.

"לחיצות בגג", דלת תא מטען, ריפודים בלויים, יכולים להעיד על רכב ששימש כרכב עבודה שהעמיס הרבה.

סל"ד לא יציב, סימני קורוזיה בצנרת קירור, יכולים להעיד על תחזוקת שבר לא אופיינית לרכב שמטופל במורשה,

פנסים לקויים/שבורים, צמיגים לא זהים, פגיעות פח שמחלידות, מעידים על הזנחה מסויימת.

את רוב הדברים האלה אפשר לזהות לפני שלוקחים לבדיקה, ואישית הייתי עובר הלאה ובכלל לא לוקח לבדיקה.

פורסם
לפני שעה, BoazB11 כתב:

"לחיצות בגג", דלת תא מטען, ריפודים בלויים, יכולים להעיד על רכב ששימש כרכב עבודה שהעמיס הרבה.

סל"ד לא יציב, סימני קורוזיה בצנרת קירור, יכולים להעיד על תחזוקת שבר לא אופיינית לרכב שמטופל במורשה,

פנסים לקויים/שבורים, צמיגים לא זהים, פגיעות פח שמחלידות, מעידים על הזנחה מסויימת.

את רוב הדברים האלה אפשר לזהות לפני שלוקחים לבדיקה, ואישית הייתי עובר הלאה ובכלל לא לוקח לבדיקה.

תודה רבה, מבין את החששות שהצגת מהסתכלות בדו"ח

אבל מהיכרות עם המשפחה שמוכרת את הרכב -לא שייך "לחשוד אותם" בהזנחה, ומידיעה כל הטיפולים במורשה, 

וה'ליקויים' בדו"ח, ממש לא כצעקתה...

גם הבוחן לאחר הבדיקה אמר בעיקר מילים טובות

פורסם
לפני 7 שעות, BoazB11 כתב:

לחיצות בגג יכול להיות בגלל ברד כמו שהיה בעבר.

אחרת זה היה במשמעות גבוהה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קשה מהטופס לדעת מה כסתח ומה לא,

מהבדיקה עושה רושם של רכב מוזנח/ לא מתוחזק מספיק טוב. 

אתה טוען שאתה מכיר את המוכר והרכב מטופל במורשה. אם ככה, תקפצו למוסך תציג להם את הטופס ותבקש הצעת מחיר ליישור קו מלא, תקזזו מהמחיר ותתקדם.

• רעיון טוב! 3

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 4 שעות, daniel204 כתב:

מהבדיקה עושה רושם של רכב מוזנח/ לא מתוחזק מספיק טוב. 

חייב לציין שמעשרות בדיקות שראיתי פה(ועוד כמה בדיקות שראיתי באופן עצמאי) מהמכון הספציפי הזה, יש לו דפוס "לכסח" כול רכב שמגיע אליו לבדיקה. תביא לו רכב בן 3 שעבר 30 אלף ויהיו X והערות כמעט על הכול. 

לא אומר שום דבר על הרכב הספציפי, רק לקחת את זה בחשבון. 

פורסם (נערך)

חחח הלכת לבדוק פיאט טיפו או סקודה פאביה במקרה ? כי נראה שיש לכם אותו בעיות.. המכון בדיקה הזה נראה לא אמין כסת"חים כבדים שכנראה כותבים על כל רכב. אני לא מבין על מה מבזבזים 500 ש"ח על בדיקה שלא שווה את הדיו שעל הנייר, חבל על הזמן שלך תעזוב את השטויות האלה תבדוק אתה בעצמך אם זה נכון

סליחה על ההצפה, אבל זה הזוי 

ומה זה אומר לבטל רעשי מנוע - לכבות אותו או שהתכוונו להסב אותו לחשמלי ולחזור ?

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
פורסם

ככל הנראהלחיצות בגג כי זו משפחה גדולה שהשתמשה בכל ה 5+2 מקומות והיצה צריכה להועין דברים על הגג

לא היתי נבהל מזה ספציפית

פורסם
לפני 5 שעות, Elchai כתב:

ככל הנראהלחיצות בגג כי זו משפחה גדולה שהשתמשה בכל ה 5+2 מקומות והיצה צריכה להועין דברים על הגג

לא היתי נבהל מזה ספציפית

כנראה שלא ראית את ההודעה שלי על 90% מהרכבים הם כותבים את זה ועוד הרבה כסתח"ים למיניהם לכן לא מחייב שזה נכון

פורסם

דווקא לחיצות פחות דומה לכסתח, אולי שיש קמט קטן בגג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

איזה דו"ח בדיחה.

רעשים, סימנים, לטפל ואז לחזור לבדיקה - הכל חוץ מלרשום איפה הבעיה.

אה המנוע מרעיש? זה חדש לי.

זו פשוט הוכחה של המכונים האלה זה שקר אחד גדול.

פורסם
לפני 7 שעות, Ziv כתב:

איזה דו"ח בדיחה.

רעשים, סימנים, לטפל ואז לחזור לבדיקה - הכל חוץ מלרשום איפה הבעיה.

אה המנוע מרעיש? זה חדש לי.

זו פשוט הוכחה של המכונים האלה זה שקר אחד גדול.

וכמובן שאתה חוזר שוב לבדיקה הם מרוויחים עוד כסף וגם בפעם השניה אתה יוצא בלי ממצאים ברורים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...