Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית אריחים 30 על 30 לריצוף.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחה"צ טובים.

מעוניין להחליף מס' אריחי קרמיקה, במידה 30 על 30 ס"מ (להבנתי והלוואי ואתבדה, מידה כבר לא כ"כ פופולרית, אבל זה מה יש).

מבקש המלצתכם לעסק שמוכר קרמיקה ומחזיק סטוקים ישנים. עדיפות לאיזור המרכז, השפלה והשרון.

מוכן להתגמש על הצבע (יש שניים שבורים בכניסה לחדר ובשל כל מה שצויין, גם אפשרות של החלפה של מס' אריחים צמודים לאריחים עם דוגמה למשל - באה בחשבון).

תודה.

alfa 156 2.5.

פורסם

ידוע לך היכן ומתי נרכשו האריחים המקוריים,הוהאם יש לך מק״ט? אני השגתי אריחחים מקוריים כ-8 שנים אחרי הרכישה המקורית - סדרת ייצור שונה, אבל ללא הבדל משמעותי בצבע.. 

אגב, מהסיבה הזו אני ממליץ תמיד לרכוש קצת עודפים, למרות שמדובר בעניין יקר.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה אבל עברנו לאחרונה דירה וזה המצב הנתון.

בניין של 20 שנים. נראה לי ריצוף מקורי "מהקבלן".

לדייר הקודם לא היו עודפים וספק אם גם קיבל בזמנו.

alfa 156 2.5.

פורסם

אין מנוס מכיתות רגליים ומעבר בין ספקי קרמיקה שונים.

בדרך כלל קבלן לא קונה מספק קטן ולכן תתחיל מללכת לספקים הגדולים.

חובה לקחת איתך חתיכת ריצוף להשוואה בחנות.

צילום בטלפון לא משקף גוונים בצורה מלאה

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

שאל שכן שקנה דירה מהקבלן. אפשרי, ואפילו סביר, ששמר את המסמכים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, חולגי כתב:

אחה"צ טובים.

מעוניין להחליף מס' אריחי קרמיקה, במידה 30 על 30 ס"מ

תרים טלפון ל"קרמיקה אלנור" בכפר קאסם, בד"כ שאני צריך 30X30 או 33X33 יש לו כמה דוגמאות גנריות (בז, אפור, דמוי אבן\שיש וכו').

יכול להיות שזה יוכל לפתור לך את הבעיה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אצלנו בקבוצת הווצאפ של הבניין אריחים ספייר שהשאיר הקבלן עדיין מחליפים ידיים פה ושם בין השכנים.

דבר נוסף

תוריד אחד ממקום נסתר (נניח מתחת לארון, או פנל מאחורי המטבח), ותעשה איתו סיבוב אצל ספקי הקרמיקה באזור שלך

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני מביא בחשבון שרבים מוותרים על סטנדרד הקבלן ומזדכים עליו תמורת חומרים לפי טעמם.

פורסם

פות"ש, אולי משהו שיכול לעניין- במידה ולא תמצא את מבוקשך: אם האריחים השבורים סמוכים זה לזה, אולי תוכל להחליף כמה מהם למשהו עם דוגמא מעניינת? אולי אפילו בעוד כמה מקומות באותו האיזור, לצורך הוספת אותה הדוגמא? אם אתה בוחר משהו גדול יותר מהאריחים שלך שהם במידה מוזרה, לא אמורה להיות לך בעייה אם תמצא משהו במידה שיכולה להתאים בלי צורך בשבירת אריחים. 

עוד אפשרות לשקילה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 12 שעות, פריג'י כתב:

תעלה תמונה, אולי יש אצלי משהו דומה ואשמח להיפטר מהם

יש מלא...

הם בצפון אבל אני יכול לשלוח כמה שתרצה לאיזור נתניה ולהשאיר לך רק לקחת.

Screenshot_20250823-094004_Gallery.thumb.jpg.499a7389e9428e5da3c69b902250673b.jpg

• אהבתי 1
פורסם

יש מצב שיש גם משהו שיותר דומה לאלה. אבדוק ואשלח בכל מקרה כי זה מספיק קרוב בצבע. מקסימום תזרוק.

אני משער שיש למה שצילמת טיפה חיספוס, אלה שצילמתי קודם חלקים.

כמות?

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...