Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,
(פרסמתי את האשכול בעוד תת-פורום אבל שואל גם כאן למקרה ואנשים לא יראו במקום השני 🙏)

לצערי בשנים האחרונות אני רואה את זה יותר ויותר קורה בכבישים,
באמצע נסיעה בכביש מהיר, אנשים מרשים לעצמם לזרוק את הסיגריות שלהם על הרכב שנוסע מאחוריהם במהירות..

שלא לדבר כמובן על הבעיה הבטיחותית של לזרוק עצם כלשהו במהירות כזו על הרכב שמאחורייך כאילו זה MARIO KART..🏎️

יש גם את העניין שרציתי לשאול -

אם וכמה גיצים של סיגריה שעפים ופוגעים ברכב, באמת פוגעים ושורפים את הצבע או כל דבר אחר? כמה זה פוגע ומסוכן?
ומה אפשר לעשות? הרי אי אפשר להגיד לאנשים לא לעשן או לדעת אם הנהג מולך יעשן או אם והוא כן מעשן, אז הוא יחליט בטוב ליבו לזרוק עלייך את הסיגריה שלו.

תודה :)

עריכה אחרונה על ידי sagii
פורסם

אני לא יכול לתת דעה במשהו שאני לא מבין בו  אבל אני עצמי הייתי נוסע בלי לחשוב על זה

משאיות שמפזרות אבנים מאחוריהן כן אני חושש אז אני לא יסע מאחוריהן

• אהבתי 1
פורסם

אתה צודק, זה גועל נפש של התנהגות וזה גם לא חוקי, אם המשטרה הייתה אוכפת גם דברים פחות ״סקסיים״ ממהירות אולי זה היה פחות נפוץ.

לשאלתך, בזמן נסיעה ובמיוחד בכביש מהיר בדל כזה כנראה יעוף מהרכב שלך הרבה לפני שהוא יספיק לשרוף משהו. דבר כזה צריך לבעור לפחות כמה שניות כדי לעשות נזק לפלסטיק, הצבע אפילו יותר עמיד.

אם זה גם גוש בוער וגם נתפס לך על הרכב איכשהו אז כן, יש סיכוי לנזק, אבל באופן כללי הסיכוי לזה מאוד נמוך. 

• אהבתי 1

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

מעצבן - כן.

מסוכן - לא.

כמו שכתב דובצע - הרבה הרבה הרבה יותר מסוכן לצבע זה משאיות המובילות חצץ/עפר. גם כשהן עם כיסוי מלא לפי החוק. תמיד יתפלק איזה רסיס.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...