Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!
אני מחפש לקנות רכב יד 2, יש לי 2 דגמים ששמתי עליהם עין, אני נכנס לאתר יד 2 ו90% אחוז מכל מה שיש שם היה רכב ליסינג.
מחפש גם בפייסבוק, שם יש יותר פרטי אבל המון רכבים שבורים.
דיברתי גם עם כמה סוכנויות ו99.9% אחוז מהרכבים שלהם היו רכבי ליסינג.

איפה למען השם אפשר למצוא רכב יד 2 שלא עבר התעללות ואשכרה היה בבעלות פרטית?
ועד כמה על הפנים זה לקנות רכב שבעברו היה רכב ליסינג? כי אני באמת לא מוצא כמעט רכבים שהיו רק פרטיים...

תודה לעוזרים!

פורסם

בוא, תגלה לנו סוד: מה אתה מחפש? יש דגמים שנמכרו לציי רכב במספרים גדולים, יש דגמים שכוונו לשוק הפרטי. הפיצול יכול להיות ברמת האבזור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, sperial כתב:

בוא, תגלה לנו סוד: מה אתה מחפש? יש דגמים שנמכרו לציי רכב במספרים גדולים, יש דגמים שכוונו לשוק הפרטי. הפיצול יכול להיות ברמת האבזור.

בגדול יש לי שני דגמים בראש, ibiza, polo 2018 ומעלה.
גם opel corsa gs line 2020 ומעלה בא בחשבון.

עריכה אחרונה על ידי עומר1998
פורסם

יש לך מגרשים כמו טרייד מוביל שמחזיקים ברכבים פרטיים. בפייסבוק תבדוק בקבוצות של הרכב ולא ב market.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איביזה נמכרה לליסינג ברובה הגדול רק בגרסת הרפרנס, הפולו לא נמכרה בכלל לליסינג. 

ככה שלא יודע למה אתה מתקשה למצוא רכב שלא היה בליסינג. אולי בגלל שאתה מנסה את האופציות הזולות ביותר? 

פורסם

פולו ממותגת מעל האיביזה ומשפחת הפאביה, ונמכרה במספרים די קטנים יחסית אליהן, אז יש סיבה לקושי שלך למצוא אותה. ולאיביזה מוניטין שהיא חביבה על אוכלוסיות מסויימות, כאלה שלא מקפידות על שמירת הרכב.

כנראה שאתה צריך להרחיב את החיפושים שלך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, yulianx כתב:

יש לך מגרשים כמו טרייד מוביל שמחזיקים ברכבים פרטיים. בפייסבוק תבדוק בקבוצות של הרכב ולא ב market.

סגור, תודה!

לפני שעתיים, davemustaine87 כתב:

איביזה נמכרה לליסינג ברובה הגדול רק בגרסת הרפרנס, הפולו לא נמכרה בכלל לליסינג. 

ככה שלא יודע למה אתה מתקשה למצוא רכב שלא היה בליסינג. אולי בגלל שאתה מנסה את האופציות הזולות ביותר? 

לאלא
אתן את הפולו כדוגמה, מסיבה לא ברורה כל הפרטיים שאני רואה מפרסמים way over המחירון 
אז כל מה שאני רואה במחיר הגיוני - ליסינג

לפני שעתיים, sperial כתב:

פולו ממותגת מעל האיביזה ומשפחת הפאביה, ונמכרה במספרים די קטנים יחסית אליהן, אז יש סיבה לקושי שלך למצוא אותה. ולאיביזה מוניטין שהיא חביבה על אוכלוסיות מסויימות, כאלה שלא מקפידות על שמירת הרכב.

כנראה שאתה צריך להרחיב את החיפושים שלך.

הבנתי אותך, יש לך המלצות?

פורסם
לפני 55 דקות, עומר1998 כתב:

לאלא
אתן את הפולו כדוגמה, מסיבה לא ברורה כל הפרטיים שאני רואה מפרסמים way over המחירון 
אז כל מה שאני רואה במחיר הגיוני - ליסינג

אז כן, אתה מחפש את האופציות הזולות יותר :) 

לא יודע איך השוק עכשיו אבל בזמנו כשחיפשתי איביזה, אלו עם נתונים טובים(פרטיות, יד נמוכה, קילומטראז נמוך-סביר) כולם נמכרו ב-10% מעל המחירון. 

כניראה שהמצב לא שונה גם עכשיו עבורם. 

פורסם
לפני 14 שעות, עומר1998 כתב:

ועד כמה על הפנים זה לקנות רכב שבעברו היה רכב ליסינג? 

מניסיוני, זה לא על הפנים בכלל. רק לשים לב למצב הרכב וזהו. 

הלנסר הקודמת שלי (2008), ליסינג בעברה, הייתה אצלי 9-10 שנים, הגיעה לגיל 12 כשהחלפתי. 2 תקלות סך הכל כל התקופה: רדיאטור הלך, אלטרנטור הלך.

הלנסר הנוכחית שלי, לא פותח את הפה בינתיים. גם היא ליסינג בעברה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, davemustaine87 כתב:

אז כן, אתה מחפש את האופציות הזולות יותר :) 

לא יודע איך השוק עכשיו אבל בזמנו כשחיפשתי איביזה, אלו עם נתונים טובים(פרטיות, יד נמוכה, קילומטראז נמוך-סביר) כולם נמכרו ב-10% מעל המחירון. 

כניראה שהמצב לא שונה גם עכשיו עבורם. 

אשכרה 🥲 🥲 🥲 🥲

לפני 26 דקות, ברווז כתב:

מניסיוני, זה לא על הפנים בכלל. רק לשים לב למצב הרכב וזהו. 

הלנסר הקודמת שלי (2008), ליסינג בעברה, הייתה אצלי 9-10 שנים, הגיעה לגיל 12 כשהחלפתי. 2 תקלות סך הכל כל התקופה: רדיאטור הלך, אלטרנטור הלך.

הלנסר הנוכחית שלי, לא פותח את הפה בינתיים. גם היא ליסינג בעברה.

וואלה, טוב בסדר אבדוק את העניין!

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, sperial כתב:

ולאיביזה מוניטין שהיא חביבה על אוכלוסיות מסויימות, כאלה שלא מקפידות על שמירת הרכב.

נראה לי שזאת קצת הכללה..

היתה לי איביזה 2018.. ידנית. שמורה היטב עם ספר טיפולים, נמכרה ב 80K קילומטר אחרי כמעט שש שנים ברשותי (לצערי היו 2 תאונות).

ואיביזה 2024.. ששמרתי עליה היטב, אבל לצערי הלכה בתאונה. 

ולפותח השרשור, 

ברר באוטודיל - הטרייד אין של היבואן. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 6 שעות, עומר1998 כתב:

מסיבה לא ברורה כל הפרטיים שאני רואה מפרסמים way over המחירון 

מה לא ברור?

אתה בעצמך נתת את התשובה:

לפני 18 שעות, עומר1998 כתב:

איפה למען השם אפשר למצוא רכב יד 2 שלא עבר התעללות ואשכרה היה בבעלות פרטית?

אתה גם מבהיר שרכב שהיה בבעלות פרטית עדיף בהרבה מרכב ש"התעללו בו בליסינג" וגם מתפלא שהם יותר יקרים.

הם יותר יקרים בדיוק בגלל אנשים כמוך. אני לא אומר שזה לא מוצדק אבל ככה זה בחיים.

לפסול רכבי ליסינג באופן גורף זו לדעתי טעות.

פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, razi_pazi כתב:

מה לא ברור?

אתה בעצמך נתת את התשובה:

אתה גם מבהיר שרכב שהיה בבעלות פרטית עדיף בהרבה מרכב ש"התעללו בו בליסינג" וגם מתפלא שהם יותר יקרים.

הם יותר יקרים בדיוק בגלל אנשים כמוך. אני לא אומר שזה לא מוצדק אבל ככה זה בחיים.

לפסול רכבי ליסינג באופן גורף זו לדעתי טעות.

קצת אגרסיבי מצידרך הייתי אומר אבל סבבה.
אני מגיע מעולם האופנועים, רוכב 6 שנים ועכשיו עובר לרכב.
שוק האופנועים מאוד שונה מעולם הרכב אז איני מבין בו כלכך, אני "חונכחתי" להתרחק מליסינג כמו מאש, עכשיו אני שומע פה דעות שונות שפותחות לי את המחשבה...

הכוונה שלי הייתה שההפרש בין ליסינג ללא ליסינג הוא קיצוני מאוד.

עריכה אחרונה על ידי עומר1998
פורסם

בוא תסביר לנו מה נדרש מהרכב שתרכוש? כמה נוסעים יסעו בו? כמה מטען? בעיר או בכביש המהיר? אבזור נדרש? תוצרת מועדפת?

אתה צריך להבין כמה דברים:

1. - המחירון נועד בעיקר להערכת ערך הרכב לצרכים עסקיים - ערך של צי רכב, ערך לצורכי פיצויי ביטוח וכו׳. 

2. בעסקות בין שני פרטים המחירון מהווה, לכל היותר, נקודת מוצא למשא ומתן. עסקת מכירה-רכישה של רכב ספציפי נגזרת ממאפייני הרכב הספציפי (נסועה? תאונות? תיעוד טיפולים? אפילו צבע) ומדרישות שני הצדדים לעיסקה. כעקרון תמורת רכב עם נתונים טובים תשולם תמורה יותר גבוהה. אגב, למטבע שנינצדדים. כרגע תצטרך לשלם יותר, אבל כאשר תמכור רכב מטופח יהיו לך יותר מתעניינים ויש סיכוי שתקבל תמורתו מחיר יותר גבוה.  

פורסם
לפני 31 דקות, sperial כתב:

בוא תסביר לנו מה נדרש מהרכב שתרכוש? כמה נוסעים יסעו בו? כמה מטען? בעיר או בכביש המהיר? אבזור נדרש? תוצרת מועדפת?

אתה צריך להבין כמה דברים:

1. - המחירון נועד בעיקר להערכת ערך הרכב לצרכים עסקיים - ערך של צי רכב, ערך לצורכי פיצויי ביטוח וכו׳. 

2. בעסקות בין שני פרטים המחירון מהווה, לכל היותר, נקודת מוצא למשא ומתן. עסקת מכירה-רכישה של רכב ספציפי נגזרת ממאפייני הרכב הספציפי (נסועה? תאונות? תיעוד טיפולים? אפילו צבע) ומדרישות שני הצדדים לעיסקה. כעקרון תמורת רכב עם נתונים טובים תשולם תמורה יותר גבוהה. אגב, למטבע שנינצדדים. כרגע תצטרך לשלם יותר, אבל כאשר תמכור רכב מטופח יהיו לך יותר מתעניינים ויש סיכוי שתקבל תמורתו מחיר יותר גבוה.  

בשמחה!

אני מחפש רכב לשני נוסעים, מטען קטן-בינוני, נסיעות בין עירוניות בעיקר, מבחינת אבזור בעיקר חשוב לי שיהיו מערכות בטיחות (בלימה , סטייה וכו')
(בהתבסס על הצרכים שלי צמצמתי את השוק לקטגורית סופר מיני)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...