Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, avizaz כתב:

מתקשה להאמין שיצליחו להשיג טמבון חליפי לאור העובדה שהרכב די נדיר,

מה נדיר בו? 

רכב שנמכר בארץ ליבואן יש מלאי חלפים עבורו ל 7 שנים על פי חוק, ומה שלא במלאי יגיע במיוחד, זו המחוייבות של היבואן.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, avizaz כתב:

הייתי מעלה את הסרטון אם לא הייתי מתבייש בטיפשות שלי 😕

תעלה את הסרטון ותכתוב שזה של חבר,

ככה כולם עושים כאן, מתייעצים רק על פשלות של חברים.

• מצחיק 5
  • מעניין 1
פורסם

לגבי שאלת הנת״צ - הוא לא חייב להיות מסומן בתמרור 501 (שלט בצד או מעל הדרך), מספיק 503/515/516 (סימון צהוב על פני הכביש). בכל מקרה, לפי התיאור שלך גם נהג המשאית ניסה להכנס לנתיב זה ויש לך סרטון, אז אין לו מה להשתמש בטענה זו, שנכונה גם לגביו. אבל בלי לראות את הסרטון אני קצת מדבר באוויר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 14.8.2025 בשעה 19:24, zaf כתב:

מה נדיר בו? 

רכב שנמכר בארץ ליבואן יש מלאי חלפים עבורו ל 7 שנים על פי חוק, ומה שלא במלאי יגיע במיוחד, זו המחוייבות של היבואן.

אך האם לא מדובר בדבר שטותי? להחליף חלקים לרכב חדש, ועוד כאשר ניתן לתקן? הנזק שטחי..ולדעתי (תקנו אותי אם אני טועה), ירידת הערך תהיה כפולה אם לא משולשת.

פורסם

כנראה שהנזק מינורי ואפשר לתקן די בקלות, לכן גם הפחח רצה סכום סביר לדעתי, הבעיה העיקרית היא הפרשי גוונים והעובדה שהצבע הזה לא סטנדרטי.

אם הרכב היה בצבע רגיל \ לבן לא הייתי מסתבך וכנראה שהיתי מתקן על חשבוני רק בשביל להמנע מביטוח ורישום התאונה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

כנראה לאור העובדה שהוא קיבל טלפון מהחברת ביטוח הוא פתאום מנסה לתפוס אותי.

הוא שלח לי פרטים, נראה לאן זה ילך בימים הקרובים, בינתיים לא תיקנתי את הרכב, מחכה לעדכון מהחברת ביטוח.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן שהרכב טופל ולמרות היותו בן 3 כמעט, החליפו לחלפים מקוריים (דלת, טמבון) למרות שניסו להשיג חלופי אך כשלו, יצא לי טוב.

עלות התיקון כ25 אלף שקל.

כרגע השארתי צקים דחויים הן למוסך והן לשמאי, לבינתיים "הכשרה" עדיין לא דחו את התביעה כנגדם למרות שהגישו תביעה כנגדי.

לגבי התיקון, הכל מושלם למעט שריטה שתכלס אני אחטוף אותה גם ככה כשאחנה בסופר בשבוע הבא + רסיסי צבע בלתי נראים אבל מורגשים על השחור \ זכוכית שליד החלון.

לטרוח להגיד להם על זה? כשהייתי שם חשבתי שזה סתם לכלוך אבל בבית ראיתי שזו שריטה \ חוסר בצבע? 

לגבי הרסס לא רואים את זה אבל בהחלט מרגישים שזה גס לעומת הצד השני שהוא פשוט מעין זכוכית.

image.png

image.png

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

היו 3 פגיעות:

טמבון, דלת ומה שביניהם

את המה שביניהם אי אפשר להחליף ותיקנו וצבעו.

בכל אופן מסתבר שגם טמבון ודלת חדשה... הם צובעים, על אף היותה מקורית וחדשה יכול להיות שהיא בכלל הייתה בצבע ירוק, או אפילו כחול כמו שלי, והם צובעים.

לא לגמרי הבנתי למה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

כי הם מקבלים חלקי חילוף לאהצבועים וצובעים לפי צבע הרכב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון לגבי החידוש:

כמו שאני טוען כאן בתוקף כבר שנים - מיקוח עושה את ההבדל.

הצעה באתר - 6 אלף בערך מקיף

לא חידשתי

פנו אליי בוואטסאפ עם 5300, ביקשתי הנחה

אמרה לי 5100

אמרתי לא, תתקשרי אלי ונחדש

4900.

מבטיח שיכלתי להוריד יותר אם הייתי עושה טלפונים לחברות ביטוח אחרות, השנה אני פשוט ממש לא במצב רוח לעשות את זה, לא דיברו בכלל על התביעה הפתוחה, זה לא מעניין אותם בכלל.

אל תוותרו ותעשו בטלפון, השנה אני יחסית חלש ובלי קלפי מיקוח, אפשר להוריד אותם בהרבה ומאמין שיכלתי לסגור על 4500 בשנה רגילה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם
לפני 36 דקות, avizaz כתב:

ממש לא במצב רוח לעשות את זה, לא דיברו בכלל על התביעה הפתוחה, זה לא מעניין אותם בכלל

אני לא בטוח שזה לא מעניין אותם. אם הם יודעים את הכיוון, זה בסדר.

ותכלס הם מעדיפים לחדש עסקה.

מהניסיון שלי.. לאחרונה, שאלו ובדקו. החל מכמה קילומטר אני חושב שאעשה השנה, ואם אני עושה מילואים.. וכמובן אם היו שלילות.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני מתחיל את הבדיקה 3-4 שבועות לפני שתוקף הביטוח פג. אם מציעים לי מחיר דומה לשנה הקודמת אני מתמקח מעט מאוד. אם העלאה משמעותית - סבב בדיקות נרחב. בכל מקרה, פעם בשנתיים סבב נרחב.

• רעיון טוב! 1

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קיבלתי סירוב רשמי היום מהביטוח שלו.

הברירה היחידה זה לתבוע אותם, לצערי כנראה שאאלץ לתבוע את המקיף שלי ולקוות שיעשו שיבוב.

אבל נראה מה הם יציעו בשבוע הבא, אני אנסה להפציר בהם לקחת אותו לבית משפט בכל אופן כדי להציל את היעדר התביעות.

בכל מקרה, לא אפסיד מהתביעה המדוברת כלום לפי נסיון העבר.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

תראה מה כתבתי ב-14 באוגוסט. בקצרה, חברת הביטוח תעשה את החשבון של מה כדאי לה. אל תצפה לגדולות ונצורות. ז״א, גם אם חברת הביטח תגיש תביעת שיבוב אתה לא בהכרח תראה משהו מזה.

אם יש לך סרטון ממצלמת דרך שמראה את הפגיעה (או, לפחות, את הזעזוע מהפגיעה בליווי צלילי הפגיעה) ורצוי גם צילומי הרכבים לאחא הפגיעה ולפני שהוזזו, שקול לתבוע ישירות את בעל המשאית. הבעיה - תהליך שאורך זמן, ובינתיים 25,000 ש״ח לא בחשבון שלך, וההצלחה לא מובטחת.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...