Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל בשביל חבר

הזמנתי mg4 xrange יד ראשונה 0 קמ מלובינסקי, רכב שנת 24 עם פחות מ50 קמ בשעון 
אחרי 22 יום של המתנה ללא תקשורת למרות ניסיונות חוזרים שלי מול לובינסקי התקשרו להודיע שיש בעיה ושיש פגיעות שמש בצבע השחור שבגג 
הפתרונות הם או לקבל את הרכב ככה ולקבל זיכוי של 1% (1600₪) 
או שהם יתקנו את זה בעצמם, עם שמאי וירידת ערך קבועה לרכב

אשמח לשמוע מה ניתן לעשות ואיך אפשר להתקדם משפטית/מול החברה, תודה.

פורסם

לדעתי, בקש תמונות של הנזק, חפש הצעת מחיר מאיש מקצוע שאתה סומך עליו, ונהל משא ומתן כדי לקבל פיצוי שיכסה את העלות הזו.
הם בטח יסרבו לשלוח תמונות של הנזק. תזכיר להם שהעובדה שהם לא הציעו ביטול עיסקה זה בגלל שהרכב כבר רשום על שמך, ובתור הבעלים זכותך לקבל תיעוד מלא של הנזק.

• מעניין 1
פורסם (נערך)

סליחה, למה הרכב רשום כבר על שמו? זה לא רכב שירד מהאונייה והוזמן מראש ללקוח.

זה רכב ישן שהתבשל בארץ. מישהו כבר רשם אותו עליו. ואז איחסנו אותו והוא נדפק מרוב אחסנה בשמש.

כנראה לא היחיד ולא הראשון. אגב, הרבנ פעמים הם פורקים רכב באשדוד ומעבירים לאילת... למרות שיש מצב שזה רכב שהגיע לארץ עוד לפני המלחמה... אם רשמו אותו כ2024, לא??

כמה שמאי יתן על זה? כמה זה יעלם עם טיפול? וכמה קונה פוטנציאלי יוריד על זה?

ואגב 2 - אם לא היתה פגיעה מיוחדת, זה רק אומר שכל הסדרה הזאת תיראה ככה עוד כמה שנים.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם

אני רק שאלה...

קניתי פעמים רכב ”אפס” קילומטר, בשני המקרים קיבלתי את הרכב במקום.

במקרה אחד נסעתי לאסוף אותו, במקרה שני יש סוכנות בעיר מגורי והם הביאו את הרכב עד אליי (עוד לפני תשלום בכלל).

בשני המקרים ראיתי את הרכב עוד לפני התשלום. גם הרכב שהובא עד אליי, נאמר לי שעצם זה שמביאים את הרכב אליי, לא מחייב אותי לקנות אותו.

לכן, לא ברור לי, רכב שנמצא בארץ וגם נרשם כבר על בעלות היבואן, למה 22 יום של המתנה?

אני הייתי אמור להם שיבטלו את העסקה ושיחזרו את הכסף, לא ייתכן שלא ידעו על הנזק עוד טרם המכירה.

פורסם

ואגב 3, נדמה לי שהחוק או התקנה מתירות להם למגור לך רכב שהיה פגם מסויים ותוקן, נדמה לי במקרים מסויימים אפילו בלי לידע אותך. אבל שם מדובר על רכב חדש, השאלה איך זה מוגדר. כי זה חדש אבל יד1... הוא רשום על שם מישהו כבר.  יש לו רישוי מזמן. זה שהם לא יודעים מה קורה להם במחסנים? זה הופך את זה קנייה לא מהיבואן, אלא מסוחר מכוניות. כמו שאתה משריין רכב ליזינג לשעבר על סמך תמןנות ואז רואה משהו שלא צויין, ומחזירים לך מקדמה, אז גם ככה פה

פורסם

תגיד להם שאתה רוצה אופציה ג' לבטל עסקה

אפשר גם אופציה ד' לקבל רכב אחר.

1600 לא מכסה את הירידת ערך הזאת .

במיוחד שלא הציעו לתקן + ירידת ערך (שזה הפיצוי המינימלי)

.

פורסם
לפני שעתיים, KipodYam כתב:

ואגב 2 - אם לא היתה פגיעה מיוחדת, זה רק אומר שכל הסדרה הזאת תיראה ככה עוד כמה שנים.

זה

פורסם

לפני שקופצים עם הצעות משפטיות , האם שלמת את כל הסכום על הרכב? רק מקדמה? חלק מהסכום?

אם שלמת את כל הסכום - האם הרכב כבר נרשם על שמך?

אם שלמת סכום כלשהוא - קבלת חוזה. מה רשום בחוזה על ביטול עסקה/ מתן פיצוי? באלו מצבים אתה יכול לבטל את העסקה?

• אהבתי 2

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 4 דקות, fatboy1340 כתב:

לפני שקופצים עם הצעות משפטיות , האם שלמת את כל הסכום על הרכב? רק מקדמה? חלק מהסכום?

אם שלמת את כל הסכום - האם הרכב כבר נרשם על שמך?

אם שלמת סכום כלשהוא - קבלת חוזה. מה רשום בחוזה על ביטול עסקה/ מתן פיצוי? באלו מצבים אתה יכול לבטל את העסקה?

מאה אחוז. בלי תשובות לזה אין מה לטחון מים. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...