Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישתי פינקה אותנו ב 250 שח.

יש טעם לחכות לדואר רשום או לשלם מיד

החשש שלי הוא המתנה של שנה ואח"כ יסתבר לי שכן נשלח אבל לא קיבלתי ואז אכלתי אותה עם ריבית ורעות חולות אחרות.

מה אומרים המנוסים?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אישית הייתי משלם ושוכח מזה כמובן שומר קבלה למקרה ויבואו אליך בטענה שלא שולם.

לקבל בום של 250+ הוצאות גביה בעוד שנה-שנתיים כי היה להם איזה באג במערכת פחות נעים מאשר לשלם 250 עכשיו ופשוט לשכוח מזה לחלוטין

פורסם

תמיד שילמתי דוח"ות שהוצמדו על הרכב... כמובן אם הייתי אשם.

מבחינתי לחכות לדו"ח שיגיע בדואר רק בשביל להרוויח חודשים ספורים של דחייה בתשלום, אין בו הגיון.

הדבר נכון לכל התנהלות שלי בצורת התשלומים לכל גוף שהוא.

פורסם
לפני 56 דקות, Ron Poh כתב:

תמיד שילמתי דוח"ות שהוצמדו על הרכב... כמובן אם הייתי אשם.

מבחינתי לחכות לדו"ח שיגיע בדואר רק בשביל להרוויח חודשים ספורים של דחייה בתשלום, אין בו הגיון.

הדבר נכון לכל התנהלות שלי בצורת התשלומים לכל גוף שהוא.

בעקרון יש את האפשרות שהדוח לא ישלח ואז ניתן יהיה לבטל את הדוח בגלל חוק התיישנות, אבל זה להמר אם העירייה תשכח לשלוח את דוח מול לחכות שנה ואז לשלם ריבית+הוצאות גביה שלרוב האחוזים הם נגדך כי לעיתים רחוקות הם שוכחים לשלוח דוח

פורסם

אם הדו"ח נכון, תקין וחוקי אז עדיף לשלם אותו, אין לך את הדו"ח המקורי? זה דו"ח של מצלמות אכיפה?

בכל מקרה לפני שתשלם תדפיס עותק של הדו"ח, לא בטוח אם ניתן לעשות זאת און ליין או לגשת למשרדים ולהוציא תדפיס של הדו"ח, על מנת שיהיה לך את המספר הסידורי של הדו"ח ותשמור אותו ביחד עם קבלת התשלום, שיהיה לך תיעוד מלא ששילמת את הדו"ח הנכון.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ענין סטטיסטי, מה יותר דפוק? דואר ישראל או מערכת הפקת דוחות של העיריה?

כשמדובר בעירית ת״א, שזה אחד מערוצי ההכנסה היפים שלה, סביר להניח שאם משהו יתחרבן זה יהיה דואר ישראל.

פורסם

תודות למשיבים 

הקנס שולם בהמלצתכם

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...