Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות רובה ושיפוץ רצפה

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

לפני שבוע התקלקל לי המקרר. הזמנתי טכנאי שהופיע תוך שעה בשעה 20:00 (אני חושב שהוא נוצרי, והארוע היה במוצאי פסחא), בא, תיקן תיקון זמני ולמחרת בבוקר הגיע עם כרטיס והחליף אותו. בהמשך חזר פעמיים כי שני כרטיסים היו תקולים (כנראה מחודשים). על כל הביקורים האלה, שכללו גם הזזה של מקרר גדול, גבה 300 ש"ח (וכמובן גם מחיר הכרטיס, עוד 900 ש"ח).

אז עוד יש בעלי מקצוע הוגנים שלוקחים אחריות על העבודה שלהם.

עכשיו נשאל אותך משהו כזה - אם היה מגיע טכנאי ששם ישר כרטיס תקין וגובה 1800 שקל במקום 1200, היית אומר שהוא יותר טוב או "גנב"?

במקרה הזה יכול להיות שחסכת כמה מאות שקלים, אבל היית צריך להיות זמין עוד פעמיים לביקור טכנאי, ובנוסף האי נעימות של מקרר שלא עובד פעמיים ואולי דברים התקלקלו.

פורסם

קצת תהיתי האם הוא עובד עלי בעניין. המציאות היא שחוץ מבקרת הטמפרטורה היתה לי בעיה נוספת (מכין קרח שלא תפקד נכון) שנפתרה אחרי הביקור הרביעי (והכרטיס השלישי).

ובכל זאת, לזכותו של הטכנאי - הגיע בשעה לא שעה, דאג לטפל ממידית בתקלות החוזרות ולקח מחייר הוגן.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 דקות, ELI001 כתב:

היו מקרים שהכרטיס לא הלך והטכנאי נתן הופעה וכו'   וסיפר סיפור יפה כך שבסוף גם הלקוח בטוח שיצא בזול כי הרי הוא החליף כרטיס...  (ע"ע יצאת צדיק)  לא אומר שזה המקרה אבל לקבוע לפי המקרה הזה שמדובר באדם הגון לא הייתי קופץ למסקנה, תמיד להיות סקפטי.  

להבנתי במקרה של כרטיס דפוק צריך להיות טכנאי ברמה מאוד גבוהה בשביל לעשות "תיקון זמני".  

בגלל זה לא אכפת לי מה עשה ומה החליף. אני צריך את המכשיר עובד בזמן המהיר ביותר, לפרק הזמן הארוך ביותר ובמחיר הזול ביותר.

בגלל שאם הייתי בעל מקצוע לא הייתי מזמין טכנאי אלא מתקן לבד (מה שאני עושה בדרך כלל) אז אם המחיר מתאים לי ביחס לעלות המוצר והטכנאי מצליח בשני הסעיפים האחרים מצידי שישים מזוזה על הדלת של המקרר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

לא אכפת לי מה עשה ומה החליף. אני צריך את המכשיר עובד בזמן המהיר ביותר, לפרק הזמן הארוך ביותר ובמחיר הזול ביותר.

אתה רוצה שיהיה במחיר זול אבל לא אכפת לך מה החליף...

נקח דוגמה הלך מגן ברקים שווה לך לשלם 1200?? המקרר יעבוד בוודאות מעולה מיד אחרי זה, הוא יכול לעשות גם תיקון זמני רק לחבר אותו לשקע בלי המגן ולחזור מחר להביא מגן חדש וכל זה במחיר רצפה ביחס לסיפור שהוא יספר. 

פורסם

בגלל זה אני משתדל לבחור איש מקצוע שאני מאמין לו ולא את הזול ביותר.

הרי אני קונה אצלו מקצועיות וידע ולא שעות עבודה. אם ירצה להשחיל אותי הוא תמיד ימצא איך.

פורסם
לפני 42 דקות, sperial כתב:

קצת תהיתי האם הוא עובד עלי בעניין. המציאות היא שחוץ מבקרת הטמפרטורה היתה לי בעיה נוספת (מכין קרח שלא תפקד נכון) שנפתרה אחרי הביקור הרביעי (והכרטיס השלישי).

ובכל זאת, לזכותו של הטכנאי - הגיע בשעה לא שעה, דאג לטפל ממידית בתקלות החוזרות ולקח מחייר הוגן.

אין ספק, טכנאי אמין.

אבל שוב, נשאל אם הוא הכי מקצועי? האם, כמו בדוגמא שנתנו פה "יצאת צדיק", הוא היה מקבל V על המקצועיות?

והאם לך, כלקוח, לא עדיף לשלם קצת יותר על מישהו מקצועי שלא יצטרך לחזור?

פורסם

הטענה שלו היא שקיבל לידיו כרטיסים מחודשים שלא היו תקינים. אין לי שום דרך לאמת או לשלול זאת, הרי אילו היה לי הידע לא הייתי נזקק לטכנאי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 26.4.2025 בשעה 19:24, BoazB11 כתב:

אני יכול לתת המלצה לרצף שעשה אצלנו עבודה מצויינת לפני כמה שנים.

הגעתי אליו דרך מידרג.

בא, ראה, נתן הצעה, תיאם בעצמו עם הדייר, וסיים בפחות מהזמן שהעריך.

עבד נקי ומסודר, ללא נזקים ובלי בלבולי מוח, ולקח מחיר הוגן לכל הדעות.

העבודה הייתה מסובכת ובעייתית הרבה יותר מחידוש רובע.

איש קשר: יניב רצף מידרג 052-7850551

מעדכן שהבחור היה אצלי בבוקר, הגיע בול בזמן, עבד נקי ומסודר, בסוף אפילו לא הפעיל דיסק אלא עשה הכל ידנית.

הגיע עם עוד עובד ותקתקו את העבודה די מהר.

מה שכן- רק אחרי שהזמנתי אותו חשבתי שיהיה יותר חכם להזמין אותו דרך מידרג.

במקרה שלי זה לא שינה כי הוא חשב שהזמנתי דרך מידרג 😅 

הוא נראה די הגון אז לא בטוח שזה היה משנה משהו, אבל להבא אזמין ישירות דרך מידרג רק למקרה שלא הכל הולך חלק.

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 26.4.2025 בשעה 20:21, Michazzz כתב:

בעלי מקצוע בשנים האחרונות גובים מחירים לא הגיוניים לעבודה לא מסובכת. למכר של המשפחה התקלקל שלט של מיטת הולנדיה. בחברה דרשו בלי בושה 400 ש"ח לביקור+350 ש"ח להחלפת שלט. +מע"מ כמובן.

אתה מסתכל על זה לא נכון, כאן בצפון הרחוק של אירופה המחיר נקבע לפי זמן עבודה בפועל בדרך כלל מעוגל לשעות שלמות, זמן הנסיעה, חיוב על רכב לפי סוג וכמובן החלקים. על כל זה נוסף מע"מ. הכל שקוף וברור.

אם תעביר את זה לדוגמא שלך המע"מ הולך למדינה, לא לטכנאי. ה 350 כוללים את החלק עצמו ככה שנשארנו עם 400 לשעת עבודה, שלמעשה הן כמעט שעתיים כולל הנסיעה ועוד רכב- זה הרבה או מעט?

פורסם
לפני 16 דקות, flytomars כתב:

מה שכן- רק אחרי שהזמנתי אותו חשבתי שיהיה יותר חכם להזמין אותו דרך מידרג.

טוב שלא הזמנת דרך מדרג. הם לוקחים לו לא מעט כסף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

טוב שלא הזמנת דרך מדרג. הם לוקחים לו לא מעט כסף.

וואלה?! לא ידעתי.

זאת אומרת לא חשבתי על זה אף פעם.

הוא ממש התפלא כשאמרתי לו שהגעתי מהמלצה.

נראה לי אבל כrule of thumb, לא עדיף דרך מידרג רק כדי שיהיה אמא ואבא במקרה שדברים לא הולכים חלק?

פורסם

לא יודע אם הם מתערבים.

אישית אם יש לי בעל מקצוע עם המלצה של מישהו שאני מכיר אעדיף אותו על פני אלמוני עם דירוג טוב במדרג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

לא יודע אם הם מתערבים.

אישית אם יש לי בעל מקצוע עם המלצה של מישהו שאני מכיר אעדיף אותו על פני אלמוני עם דירוג טוב במדרג.

לא התכוונתי שמתערבים, אבל בעל העסק יסתכן בביקורת רעה אז ישתדל יותר...

פורסם
לפני 3 שעות, flytomars כתב:

מעדכן שהבחור היה אצלי בבוקר, הגיע בול בזמן, עבד נקי ומסודר, בסוף אפילו לא הפעיל דיסק אלא עשה הכל ידנית.

הגיע עם עוד עובד ותקתקו את העבודה די מהר.

יפה.

מותר לשאול כמה עלה לחדש רובע לאותם 40~ מ"ר שמרוצפים במרצפות 60X60 ס"מ?

הם הספיקו הכל ביום אחד?

• תוכן חדש...