Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות רובה ושיפוץ רצפה

flytomars

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון

שלומות פורום יקר!

אני יודע שיש פה בפורום כמה מביני עניין, יש לי שאלה בנושא שיפוץ-

כמה יעלה (בערך, סדר גודל) החלפת רובה לרצפה, כשהעבודת החריצה היא ידנית (לא מסור דיסק, הבית מרוהט והרצון הוא לעשות את זה עם כמה שפחות אבק).

כמוכן לאחר החריצה חיזוק עם צמנט מעורבב עם דבק (המרצפות כרגע עומדות על מעט מאוד חומר...)

גודל השטח - בערך 40 מ"ר

כמוכן כמה ימים דבר כזה יקח? מחפש הערכה לסדר גודל, לא משהו מדוייק.

תודות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום חורצים רובה עם מכשיר שמחובר לשואב אבק, אתה יכול לעשות לבד:

Electric Tile Grout Removal Tool Angle Grinder Slotting Machine Seam Cleaning Tool Grout Remover Tile Gap Cleaner - AliExpress 15

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול לתת המלצה לרצף שעשה אצלנו עבודה מצויינת לפני כמה שנים.

הגעתי אליו דרך מידרג.

בא, ראה, נתן הצעה, תיאם בעצמו עם הדייר, וסיים בפחות מהזמן שהעריך.

עבד נקי ומסודר, ללא נזקים ובלי בלבולי מוח, ולקח מחיר הוגן לכל הדעות.

העבודה הייתה מסובכת ובעייתית הרבה יותר מחידוש רובע.

איש קשר: יניב רצף מידרג 052-7850551

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 24.4.2025 בשעה 11:28, Michazzz כתב:

היום חורצים רובה עם מכשיר שמחובר לשואב אבק, אתה יכול לעשות לבד:

Electric Tile Grout Removal Tool Angle Grinder Slotting Machine Seam Cleaning Tool Grout Remover Tile Gap Cleaner - AliExpress 15

הבעל מקצוע שמופיע בסרטון עושה עבודה מאוד טובה לפי מה שראיתי בערוץ שלו, ביקשתי ממנו הצעת מחיר לחדר אמבטיה, לא משהוא מיוחד, ביקש 4,000 ש"ח, סכום מטורף.

• מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, BoazB11 כתב:

הגעתי אליו דרך מידרג.

אם אפשר לשאול - כמה מ"ר רובע הוא חידש וכמה עלה בסופו של דבר התענוג?

(מה גודל הריצוף?)

וכן, שואל לקבל סדר גודל של מחיר למרות שרשמת בפירוש ש:

לפני כשעה, BoazB11 כתב:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, DAHUJI כתב:

אם אפשר לשאול - כמה מ"ר רובע הוא חידש וכמה עלה בסופו של דבר התענוג?

(מה גודל הריצוף?)

וכן, שואל לקבל סדר גודל של מחיר

הייתה בעייה של אריחים מתרוממים בשני מקומות בבית.

ריצוף סטנדרטי 33X33 או משהו דומה. לא היו אריחים ספייר.

הוא פירק בעדינות כירורגית בלי לשבור או לפגום באף אריח.

בסה"כ היה כ-10 מ"ר של אריחים שהוא הרים, חידש מצע, ריצף מחדש וכמובן שם רובה בסוף.

עבד חצי יום עם פועל אחד וגבה למיטב זכרוני 6500₪. עם חשבונית כמובן.

נכון להיום, כמה שנים אחרי, הכל יושב במקום פיקס ואין זכר או סימן למה שקרה.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעלי מקצוע בשנים האחרונות גובים מחירים לא הגיוניים לעבודה לא מסובכת. למכר של המשפחה התקלקל שלט של מיטת הולנדיה. בחברה דרשו בלי בושה 400 ש"ח לביקור+350 ש"ח להחלפת שלט. +מע"מ כמובן. צבעי לדירה שכורה דרש 11,000 ש"ח לחמישה חדרים. להחלפת פילטר מזגן ברכב רוצים 250 ש"ח. לא יודע מה קורה פה. עדיף לנסות לבד לפי מדריכים ברשת - ואם לא מסתדר, להזמין איש מקצוע.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, Michazzz כתב:

בעלי מקצוע בשנים האחרונות גובים מחירים לא הגיוניים לעבודה לא מסובכת. למכר של המשפחה התקלקל שלט של מיטת הולנדיה. בחברה דרשו בלי בושה 400 ש"ח לביקור+350 ש"ח להחלפת שלט. +מע"מ כמובן. צבעי לדירה שכורה דרש 11,000 ש"ח לחמישה חדרים. להחלפת פילטר מזגן ברכב רוצים 250 ש"ח. לא יודע מה קורה פה. עדיף לנסות לבד לפי מדריכים ברשת - ואם לא מסתדר, להזמין איש מקצוע.

צריך להיזהר עם זה, לפעמים הזול הוא היקר. זה תלוי איזה פרויקט, אבל יש דברים שעלולים לייצר נזק הרבה יותר משמעותי, למשל קדיחה בצינור מים או בתעלת חשמל.

לפני 15 שעות, adi89 כתב:

הבעל מקצוע שמופיע בסרטון עושה עבודה מאוד טובה לפי מה שראיתי בערוץ שלו, ביקשתי ממנו הצעת מחיר לחדר אמבטיה, לא משהוא מיוחד, ביקש 4,000 ש"ח, סכום מטורף.

ובהמשך לתגובה הראשונה - תלוי כמה זה יקר.

אם כל החאפרים מבקשים 3500 והוא עובד טוב ומבקש 4000, שווה לשלם קצת יותר וראש שקט.

אם כולם מבקשים 2000 כולל כאלה עם ביקורות טובות זה משהו אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, Michazzz כתב:

אם אתה עדיין לוקח את בעלי המקצוע בעלויות האלה אז כנראה שאו שהעבודה מספיק מסובכת שלא תוכל לבצע אותה לבד או על ידי מישהו זול משמעותית או שהם שווים לך את העלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שבוע התקלקל לי המקרר. הזמנתי טכנאי שהופיע תוך שעה בשעה 20:00 (אני חושב שהוא נוצרי, והארוע היה במוצאי פסחא), בא, תיקן תיקון זמני ולמחרת בבוקר הגיע עם כרטיס והחליף אותו. בהמשך חזר פעמיים כי שני כרטיסים היו תקולים (כנראה מחודשים). על כל הביקורים האלה, שכללו גם הזזה של מקרר גדול, גבה 300 ש"ח (וכמובן גם מחיר הכרטיס, עוד 900 ש"ח).

אז עוד יש בעלי מקצוע הוגנים שלוקחים אחריות על העבודה שלהם.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 43 דקות, sperial כתב:

המשך חזר פעמיים כי שני כרטיסים היו תקולים (כנראה מחודשים). על כל הביקורים האלה, שכללו גם הזזה של מקרר גדול, גבה 300 ש"ח (וכמובן גם מחיר הכרטיס, עוד 900 ש"ח).

וואו, ממש הגון!

בעלי המקצוע שאני מכיר היו לוקחים את הסכום הזה רק כדי להגיע פעם אחת (לא כולל התיקון עצמו).

לפני 18 שעות, BoazB11 כתב:

הגעתי אליו דרך מידרג.

בא, ראה, נתן הצעה, תיאם בעצמו עם הדייר, וסיים בפחות מהזמן שהעריך.

עבד נקי ומסודר, ללא נזקים ובלי בלבולי מוח, ולקח מחיר הוגן לכל הדעות.

איש קשר: יניב רצף מידרג 052-7850551

תודה רבה, צלצלתי אליו ובערב אשלח לו תמונות, אעדכן איך זה מתקדם.

• רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו מקרים שהכרטיס לא הלך והטכנאי נתן הופעה וכו'   וסיפר סיפור יפה כך שבסוף גם הלקוח בטוח שיצא בזול כי הרי הוא החליף כרטיס...  (ע"ע יצאת צדיק)  לא אומר שזה המקרה אבל לקבוע לפי המקרה הזה שמדובר באדם הגון לא הייתי קופץ למסקנה, תמיד להיות סקפטי.  

להבנתי במקרה של כרטיס דפוק צריך להיות טכנאי ברמה מאוד גבוהה בשביל לעשות "תיקון זמני".  

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...