Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעזרה עם iPhone נעול

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

רכשתי אייפון 16 פלוס לילדה צעירה (כנראה מידי), שפתחה חשבון ג׳ימייל וחשבון אפל בעקבות זאת. יום אחרי ננעל לה החשבון של אפל (ניחוש שלי התבקשה לשים סיסמה וחזרה שוב ושוב על סיסמה שגויה)

ביקשתי גישה לחשבון, הבקשה נדחתה

a8f65e0f-fc1f-496c-a59e-f842c8515cda.thumb.jpeg.2f1af9f5e61d68d79ba84b6ab1e3e6d9.jpeg

שזה לא היה מעניין אותי אבל אפילו כדי לשחזר את הטלפון לברירת מחדל אי אפשר כי הוא מבקש סיסמה לחשבון שכביכול מנוטרל. 

אז אי אפשר לעשות כלום עם המכשיר כרגע, לא להוריד אפליקציות, לא למחוק להגדרות יצרן, כלום

ביקשתי גישה דרך מה שהם קוראים לו Activation Lock, בקשה שאושרה ושם נכתב שהוסר מהטלפון הנעילה שהם קוראים לה Activation Lock אבל כנראה שזו לא הנעילה שאני חווה כי כלום לא השתנה. בנוסף ראיתי באתר של אפל שנציג פיזי לא יכול לעזור לי במצב הנוכחי

מה לעשות? האם לגשת לנציג פיזי בחנות זה חסר טעם או שיוכלו לעזור לי? אני גר בארה״ב אם זה משנה. תודה

כמובן שיש קבלות, גישה למכשיר וגישה למייל של החשבון

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אפל ידועים ככאלה שיש להם שירות טוב 

מאמין שיעזרו לך אם תגיע לאחת החנויות שלהם 

כמובן שעדיף למצות את כל הפתרונות האחרים לפני

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, אלעדית כתב:

ביקשת גישה מחשבון הג'ימייל שלך או מהחשבון שהיא קישרה?

נשמע בסיסי אבל אולי פה הבעיה...

מהחשבון שלי אני רשום כהרוכש, כשקניתי את המכשיר סרקתי qrcode וככה הם רושמים איזה חשבון בעצם רכש את המכשיר והinvoice הגיע אליי ישירות למייל

ניסינו לקבל גישה מחדש דרך החשבון שלה והיא נדחתה כפי שרואים בתמונה שצירפתי 

לפני 6 שעות, tan tan כתב:

אפל ידועים ככאלה שיש להם שירות טוב 

מאמין שיעזרו לך אם תגיע לאחת החנויות שלהם 

כמובן שעדיף למצות את כל הפתרונות האחרים לפני

זה מה שהם כותבים באתר

IMG_9192.jpegוכשבוחרים באופציה היחידה שנותנים זה מוביל למסך שבו יש בקשת גישה מחדש אבל…

IMG_9193.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אני בארה״ב , המצב קצת שונה.

פה הם יכולים עם מספר סידורי + קבלה על הקניה לשחרר את הפלאפון מרחוק

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הבנתי - אז אם יש לך קבלה על הפלאפון - הייתי מנסה להתקשר אליהם / תמיכה טכנית דרך הsms או אפילו ללכת לapple store רשמי.

לחבר היתה בעיה דומה עם אייפד של הילד והם שחררו לו אותו.

דבר נוסף שנזכרתי - יכול להיות שתצטרך לעשות איזה הליך של ריסט / אקטיווציה קצת שונה מהרגיל / מחובר למחשב.

אני לא זוכר כבר את התהליך המדויק - אבל אתה צריך לגרום לפלאפון להתחבר לאינטרנט בעצם ולקרוא את השחרור נעילה.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...