Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3008 1.6 בנזין שנת 2023 -שריקה חזקה בהתנעת הבוקר

מעבר לפיתרון נפתר ע"י BeRhthem,

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעשה שהיה כך היה :עם התלונה של שריקה חזקה בהתנעת הבוקר  הגעתי  לאחד מוסכי השירות השבוע. - הרכב 2023 עם 27KM - כאמור מנוע 1.6 (הנחשב כמוצלח).
הוחלף מכסה שסתומים ללא עלות במסגרת האחריות, אספתי הרכב לאחר מספר שעות ונסעתי לעבודה, בערב בחזרה הביתה - נדלקה נורית כתומה Check Engine.

טוב- הבוקר שוב חזרה למוסך, חיבור של דיאגנוסטיקה,כפי הנראה רק איפסו התקלה לאחר בדיקת לחצים (הגיעו עם מכשיר ופומפה) וסיפור שהוסיפו שסתום... - נסיעת מבחן ושולחתי שוב לעבודה.

הערב - הפתעה! שוב נדלקה נורית Check Engine - ומחר נגיע שוב למוסך לפגישה שלישית ברצף השבוע.
מה המלצת חכמי הפורום? - כיצד אוכל לוודא שאכן התקלה תוקנה? - התקלה כאמור חוזרת לאחר מספר שעות ואני חייב את הרכב להתניידות.
האם הנסיעה (סה"כ כמה עשרות ק"מ) יכולה לגרום לנזק למנוע שיתנקם בי בהמשך הדרך ? (אני מתכוון להחזיק הרכב עוד מספר שנים, בהנחה שהתקלה תסתדר).
חייב לציין שהמכונאי - דיאגנוסטיקה ממש סרב לדבר איתי והפנה אותי לנציג השירות שסיפר לי על החלפת השסתום (לקח להם פחות מ- 10 דקות?!?).

כמו כן מציין שעד כה התנהלתי בעדינות, עם אנשי המוסך, מחר האסרטיביות תקפץ עוד כמה וכמה שנתות, דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי BeRhthem
פורסם
לפני 13 דקות, ofir1988 כתב:

גש למוסך גבע

הרכב באחריות אין שום סיבה לגשת למוסך גבע (כמה שהוא מוסך טוב ומומלץ) ולשלם על תיקון תקלה.

מוסך אור מור רחובות מומלץ וגם המרכזי בשורק ליד ראשון לציון.

פורסם

השריקה החזקה אחרי התנעה בדגם הזה אכן מהמכסה שסתומים.

מוכר וידוע ב-1.6 180hp.

לדעתי אם נדלקה מנורה אחר כך -יכול להיות שקרה משהו בתהליך העבודה.

לגבי המצערת - אסור לנקות את המצערת במנועים האלה, היא מפלסטיק.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
לפני 16 שעות, Liran xsi כתב:

השריקה החזקה אחרי התנעה בדגם הזה אכן מהמכסה שסתומים.

מוכר וידוע ב-1.6 180hp.

וזה המנוע האמין והמומלץ?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • פיתרון
פורסם
לפני 12 דקות, סולל הדרך כתב:

וזה המנוע האמין והמומלץ?

כנראה הכל יחסי...הרכב עם 27 KKm...

הטענה של המנהל הטכני היתה שבשל הבעייה שהיתה במכסה השסתומים הצטבר פיח והתערובת לא היתה אופטימלית.אין לי איך לסתור טענה זו,לפיכך בצעו ניקוי מצערת.

מקווה שלא נכנסתי לסרט רע...הרכב עדיין בהמשך בדיקות במוסך.

פורסם
לפני שעתיים, BeRhthem כתב:

כנראה הכל יחסי...הרכב עם 27 KKm...

הטענה של המנהל הטכני היתה שבשל הבעייה שהיתה במכסה השסתומים הצטבר פיח והתערובת לא היתה אופטימלית.אין לי איך לסתור טענה זו,לפיכך בצעו ניקוי מצערת.

מקווה שלא נכנסתי לסרט רע...הרכב עדיין בהמשך בדיקות במוסך.

והיום מחליפים שוב מכסה שסתומים..איזה כיף במוסך☹️

פורסם (נערך)

באיזה מוסך הרכב, במוסך כללי , מתמחה בדגם או מורשה יבואן. מניח שהרכבת המכסה בוצעה כראוי, לכן לא נראה  שבדיקת אותו פתרון פעם שנייה תביא לתוצאות שונות. מציע להעביר את הרכב למוסך שיודע משהו בתחום.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, ד ו ד כתב:

באיזה מוסך הרכב, במוסך כללי , מתמחה בדגם או מורשה יבואן. מניח שהרכבת המכסה בוצעה כראוי, לכן לא נראה  שבדיקת אותו פתרון פעם שנייה תביא לתוצאות שונות. מציע להעביר את הרכב למוסך שיודע משהו בתחום.

אחד ממוסכי לוינסקי.

על סמך מה אתה מניח שהרכבת המכסה בוצעה כראוי? אם הכל היה תקין,הסאגה הזו היתה נמנעת.

אני חוכך בדעתי מתי לערב את שירות לקוחות לוינסקי,למטרת הצפת הארוע ורישום אצלם.

עריכה אחרונה על ידי BeRhthem

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...