Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

18.2.2025 התחיל הסאגה שלי איתם

נזילה חמורה מאוד לשכן למטה.

ע עכשיו לא סיימו.

3 ימי עבודה הפסדתי.

ביום הראשון היו אמרוים להגיע בין 14:00 ל16:00 הגיעו ב17:15 ל5 דקות אמרו צריך מאתר והלכו.

הערה: אני שלחתי וידאו של 2 דקות מהיכן הנזילה לאלו שהגיעו, ובשעה 15:00 שראיתי שלא מגיעים אמרתי למנהל שאמר שהוא מצטער שהם יאחרו - אמרתי לו תקשיב הם לא יעבדו היום נכון?! מי יתחיל לשבור בלטות ב17:00? אמר יגיעו ויעבדו!

שקר וכזב

בפעם השניה גם לא הגיעו בין 14:00 ל16:00, הגיעו ב16:45 למרת שהבטיחו להגיע עם המאתר שהגיע ב14:00 אותו יום. מצא את הנזילה והלך. לא טיפלו.

אמר לי המנהל סיימו יום עבודה שלהם.

הכל מוקלט!!!

בפעם השלישית ב11.3.2025 בשעה 16:45 הגיעו גם באיחור יפה של שעתיים פלוס, פתחו את הקיר. שמו צינור ונעלמו.

לא עונים

לא חוזרים לסגור את הקיר

אני מתקשר למילגם ,ממתין על הקו 12 דקות ומתנתק.

משאיר הודעות לא חוזרים

מערב את חברת האם הראל ומבטיח לתבוע אותם רוצה מנהל, לא חוזרים.

כל השיחות שלי מוקלטות.

אין אפשר להתקלח .

ככה נראה הקיר נכון לעכשיו:

image.thumb.png.07cda320fd3b0e328eee28a30d4a512e.png

בחמישי בבוקר באורך פלא תפסתי את מילגם נתנו לי איש שירות חדש- שלח להם הצעת מחיר ,לא חזרו אליו.

פסח עוד שעה

אני רוצה לתבוע.

את מי?

ובכמה כסף לדעתם שלא אראה ליצן מול השופט.

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

תעשה פוס….

שמאי ביקר במקום ואמד את הנזק לך ולשכנים? אם לא, זה הצעד הראשון.

אחר כך חכה שהתיקון יסתיים לשביעות רצונך ולשביעות רצון השכן והשמאי. זה יכול לקחת חודשים בגלל הרטיבות בקירות.

לא לשכוח נזקים משניים כמו רהיטים.

אסוף תיעוד על אובדן שעות עבודה.

בעוד כמה חודשים יהיה לך סיכום סופי ואז כלכל צעדיך.

ואגב - כנראה שטוב שהשאירו את הקיר פתוח כדי שיתייבש. אפילו כמה שבועות.

אגב 2 - להבא בחר חברת ביטוח שעובדת עם מאתרים ושרברבים (ושאר נותני שירות - למשל שירותי דרך) מומלצים. לא מי שעובד עם חברות ידועות לשימצה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל תחזור להראל ותבקש לקבל נותן שירות חדש מטעמם.

למה ללכת על מילגם?

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אין לי ביטוח לצד ג. 

לגבי הראל- לא חוזרים אליי.

ואני לא יכול לבזבז את שעות העבודה שלי על לחכות שיענו לי אני גם ככה במקום חדש לא מחפש בעיות.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני 7 דקות, eladns כתב:

אין לי ביטוח לצד ג. 

חמור מאוד. אתה עלול להיתבע בסכומים חמש ושש ספרתיים. במקרה הנוכחי זה אבוד, אבל הזדרז לרכוש ביטוח כזה.

ואם הביטוח שלך הוא ביטוח משכנתא רכוש בדחיפות ביטוח מקיף לדירה ולתכולתה, שעבד אותה לבנק ובטל את ביטוח המשכנתא.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מקרה ממש מרגיז.
ראשית, אתה לא צריך לשבור את הראש לגבי את מי מבין השניים לתבוע, אתה מגיש תביעה כנגד שניהם, הם כבר ישברו את הראש ויריבו ביניהם מי אחראי יותר. בין אם יסכימו ובין אם לאו, השופט כבר יחליט איך לחלק את האשם.

שנית, אתה צריך לקרוא בפוליסה אם יש שם התייחסות לזמן תיקון ו\או להגדרות החוק לגבי זמן סביר לתיקון נזק כזה. קח בחשבון שאכן עשוי להיות זמן נדרש לייבוש הקיר (או פעולות נדרשות לייבושו) ואז יכולים הנתבעים לטעון שהעיכוב הוא מכורח המציאות על אף שזה אבסורד אם הנזק הוא בחדר הרחצה ושימוש בו רק ימשיך להרטיב את הקיר ולגרום להתפתחות של רקבון ועובש.

שלישית, אתה מחשב את שווי ימי העבודה שהפסדת.
רביעית, אתה טוען שהעיכוב בתיקון התקלה החמיר את הנזק שנגרם לצד ג' והפך אותו למשמעותי יותר מהנזק הראשוני שנגרם (כדאי לצרף הצעת מחיר לתיקון) ומוסיף גם את הסכום הזה לתביעה.
לבסוף, אתה מבקש מבית המשפט לקבוע לך פיצוי על עגמת הנפש שנגרמה מכל השיחות, מהצורך להתקלח עם קיר פתוח וכל שאר הדברים, לפי שיקול דעתו של השופט.

• אהבתי 1
פורסם

אין לך בפוליסה מאתר ונותן שירות מטעמך?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
לפני 15 שעות, eladns כתב:

בפעם השלישית ב11.3.2025

מאז לא היה קשר? הם לא עונים במשך כמעט חודש?

זה השלב שבו שולחים מייל מסודר לשתי החברות, שמודיע שאם תוך שבוע לא מגיעים לסיים את העבודה לשביעות רצונך, אתה מזמין איש מקצוע פרטי ותובע אותם על כל ההוצאות המיותרות.

• אהבתי 1
פורסם

הצלחתי לתפוס בשלישי בבוקר, ביקשתי מייל 

נתנו

זה מייל רק למאושרים

image.png.9c9d684f6d86054ef03dd91d1bc57400.png

הם מתקשרים אליי מ:

0732088000

לא ניתן לחזור אליהם למספר זה

אני לא יכול בעבודה להיות 40 דקות על הקו לתפוס אותם

פשוט לא יכול

image.png.22e17906f830a44d4f3a9db5aee16b49.png

אמרו בשלישי שמחר יגיעו לסגור

נראה

נעדכן

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם (נערך)

אני בביטוח ישיר וגם אצלהם נזקי הצנרת זה דרך מילגם.

לא ניתן להשיג אותם באמת במוקד הטלפוני, זה ממש רנדומלי. יכולה להיות המתנה של 10 דק ולאחר מכן ניתוק.

מה שכן, אני מצאתי דרך להשיג אותם כל פעם - התקשרתי למוקד נזקי דירה (לא צנרת) של חברת הביטוח שלי וביקשתי שיפנו אליהם כי לא ניתן להשיג אותם.

תמיד חזרו אליי אחרי שעה-שעתיים, אולי קצת יותר. אבל תמיד באותו היום.

אחרי שאמרנו את זה, בוא רגע ננשום.

האם מעבר למה שאנחנו רואים בתמונה יש עוד נזק?

האם הנזק רק בדירה שלך? האם הנזק גם בדירה/דירות אחרות?

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
  • אהבתי 1
פורסם

האם יש לך תיעוד של הפניות שלך ושל חוסר התגובה או הדחיות שלהם? אפילו יומן בסגנון ״ביום שלישי בשעה עשר וחצי התקשרתי והמתנתי על הקו ארבעים וחמש דקות ולא נעניתי״, או ״הזמנתי שרברב ביום שלישי והגיע ביום ראשון? ועדיף רשימתֶשיחות והקלטות. תיעוד זה חשוב, כי כאשר תקבל תביעה מהשכן  אפשר שתוכל לתבוע גם את חברת הביטוח ואת נותן השירות על נזקים שנגרמו בגלל הדחיה.

כמובן שעליך להחזיק תיק מסודר עם כל התיעוד - צילומים, חשבוניות, חוות דעת, יומן שיחות שכולל גם סיכום שלהן וכו׳. והכל עם צילום שלהם בענן.

לפני מספר שנים היתה לי בעית צנרת וחברת הביטוח נתנה לי רשימת שרברבים שממנה בחרתי שרברב שהומלץ על ידי המאתר (שאותו הזמנתי על חשבוני). בפוליסה האחרונה שבידי - זו מלפני שנה - עלי לפנות למוקד של הביטוח.

נושא נותני השירות שמופעלים על ידי חברות הביטוח הוא נושא כאוב, לפני מספר חודשים חיכיתי לא פחות מ-8 שעותֶלגרירת רכב מתוך חיפה, ועוד 24 שעות עד שהרכב הגיע למוסך (השאירו אותו יום שלם במגרש האחסנה), כשבזמן הזה אף אחד לא ידע איפה הרכב נמצא. השנה נטשתי את חברת הביטוח הזו לשני רכבים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

חברים, רק תגמולי הבית שלך לנזקי רכוש

https://tagmuli.com/

מדובר בתותח בן תותח

הוא מגיע לבית לראות את הנזק, לא מדבר באוויר. מילה של פטיש עולם.

מהרגע שהוא נכנס לתמונה, פתאום הראל מתקשרים- מה קרה?

עונה להם- דברו עם תגמולי. לא לפנות אליי.

הולכים לתביעה יפה מאוד כנגד הראל.

בינתיים נכנס מעט כסף לתיקונים שאפשר להתחיל 

הבן אדם הזה שועל! הביא שמאי והכל.

לא לוקח שקל ולא מאיים עד שמקבלים כסף.

לא מקבלים כסף? לא משלמים.

אני מבסוט אש.

אעדכן איך יגמר בעוד X זמן.

בעיקר אני רוצה לפרסם את ההקלטות איתם שהם לא שמים עליי.

• אהבתי 1

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

כמה אחוזים הוא דורש?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הוא דורש 30% ומע"מ והוא שווה כל שקל.

אין לי את הזמן והניסיון לרשום דוח מפורט כמו שהוא רשם והביא שמאי ובדיקות לחות.

וצילם את השכן למטה את הנזק

והכי חשוב חברת הביטוח מפחדות ממנו

לא שמו עליי

פשוט לא

מה עוד נישאר חוץ מלקלל אותם בטלפון שימותו כמה שיותר מהר ויקברו בזול

אני מעכשיו כל פיצוץ בצנרת ישר מתקשר אליו.

יאללה תוציא חרבות וכנס בהם.

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...