Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטון מעניין הבוחן את הדומיננטיות של סין בייצור סוללות וכלי רכב חשמליים, ומדגיש כי חברות סיניות מתכננות לייצר פי שלושה וחצי מהביקוש העולמי לסוללות ליתיום-יון עד 2025. הוא דן בירידה המהירה במחירי הסוללות, מה שהופך את כלי הרכב החשמליים למשתלמים יותר (כ 40% ממחירו של רכב חשמלי טמון במחירה של הסוללה), במיוחד בסין, שם מכוניות חשמליות זולות כעת יותר מכלי רכב עם מנוע בעירה פנימית. הנרטיב עוקב אחר ההשקעות האסטרטגיות והתמיכה הממשלתית של סין מאז תחילת שנות ה-2000, ומדגיש את תפקידן של חברות כמו BYD ו-CATL. הוא גם בוחן את האתגרים העומדים בפני יצרניות רכב מערביות בתחרות עם ההתרחבות האגרסיבית של שוק הרכב החשמלי בסין.
 

 

פורסם (נערך)

האגדה מספרת שאחרי ש-GM החליטה לחסל את המכונית החשמלית שלה, ה-EV1, יחידה בודדת (אחת מהבודדות שלא הושמדו על ידי GM) נתרמה למוזיאון רכב בשנגחאי ומשם נעלמה באופן מסתורי. כעבור שנה-שנתיים, BYD צצה. זה מדהים ש-GM החזיקה בידיה מכונית חשמלית מודרנית כבר באמצע שנות ה-90 והחליטה לחסל אותה רק כדי לא לפגוע במודל העסקי בן מאה השנים שלה. היום GM היו יכולים להיות מעצמה של רכבים חשמליים, אבל במקום זה הם בדרך להפוך ל-Kodak מס' 2.

עריכה אחרונה על ידי TheTaxAvenger
  • אהבתי 2
  • מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...