Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אשמח לייעוץ אם למישהו יש ניסיון עם פורד או ספיצית הדגם הזה. לא מבין גדול ברכבים, זה נראה לי הרכב הכי גבוה שאפשר לרישיון ב׳ שהשנתון עוד סביר

דעה על הק״מ?

• אהבתי 1
פורסם

נקנה עבור עסק לפני שנתיים ולא היה בשימוש לטענתה. יש היסטוריית טיפולים אצטרך לבקש. טסט לשנה.

בבדיקה ידעו להגיד לי אם צפויה לי הוצאה עתידית גדולה כמו החלפת מנוע?

שכחתי לציין שנתון 2015 ידני גג מוגבה.

פורסם

זה בארץ או בחו''ל?

אם בארץ -
אהיה המבאס שאומר שלא שווה את ההתעסקות.

אם בחו''ל -
אם זו מדינה עם תרבות קארוונים אז בטח תמצא המון רכבים כבר "מומרים", שווה לבדוק. אלא אם כן הרצון האמיתי הוא פרויקט הבניה.

בתאריך 26.12.2024 בשעה 14:14, ברוקולי כתב:

לא מבין גדול ברכבים

איך הידע והיכולת במכונאות?

ברכבים בסגנון הזה ובקילומטראז' המדובר, אם אתה לא מתכוון לעשות חלק מהדברים לבד, תתכונן לאפשרות שיפלו עליך הוצאות רציניות.

פורסם

תקציב - כמה שיותר נמוך בלי לקבל גרוטאה ושיהיה אפשר לעמוד בפנים.

הבעיה שאני עם רישיון ב׳ אוטומט (אחרי 2007), אז כמות האופציות מצטמצת מאוד מאוד. הרכב שראיתי עולה 40 וראיתי אחר שנמכר בפייסבוק ב45 עם 100 אלף קמ פחות, שניהם ידניים. אותו הדגם אוטומט לא מצאתי בפחות מ100.

חשבתי להוציא רישיון ידני ואז הבחירה בדגם הזה גם ״חוסכת״ לי להוציא רישיון c1 וגם אקווה שהדלק זול יחסית כי הרכב שוקל 3.3

מדובר על הארץ כמובן, בחול לידעתי אין את ההגבלה המגוכחת על רישיון ב׳, וחשוב לי לבנות לבד.

את הדברים הפשוטים אשמח ללמוד לעשות לבד. להתחיל להוציא כל שנה אלפים פחות אשמח, השאלה אם יש איך לצפות מראש.

• אחראי פורום
פורסם
לפני 6 שעות, ברוקולי כתב:

בבדיקה ידעו להגיד לי אם צפויה לי הוצאה עתידית גדולה כמו החלפת מנוע?

בבדיקה אוטו כזה יצא שחור משחור גם אם הוא בסה"כ בסדר.

דיזל עם ותק כזה צריך לבדוק במוסך שיודע לעבוד איתם ולקבל תמונה ריאלית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, itaysamurai כתב:

לבדוק במוסך שיודע לעבוד איתם ולקבל תמונה ריאלית.

יש לך הצעה לאחד כזה באזור ירושלים?

עריכה אחרונה על ידי ברוקולי
  • אחראי פורום
פורסם

לצערי לא. במקרה כזה חוכמת ההמונים תופסת, אולי תבדוק איפה מטפלים נהגי הסעות ושליחים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם אתה שואל זה לא בשבילך.

בלי קשר לארץ מדובר בתהליך שדורש הרבה יותר כסף ממה שנדמה לך וגם רמה טכנית גבוהה (ידיים טובות מהממוצע).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי תתייעץ בפייסבוק בקבוצת קראוונים על גלגלים וכאלה

א אתה צריך לדעת איך האוטו

ב תהליך של רשימת האוטו כאוטו בית

ג מקומות שמותר לחנות איתו(בהרבה מקומות אסור ומפנים אותם) ואך זה לחיות עם כזה אוטובית 

פורסם

C1 זה כולה 5k וחודש מזמנך, יפתח לך אין ספור הזדמנויות נוספות למה שאתה מחפש. 

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...