Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול ממה יכול לנסוע ריח די חריף של דלק בתא הנוסעים- בעיקר לאחר ההתנעה. (או שאולי אח"כ אני פשוט מתרגל לריח)

בתודה רבה מראש.

(ניסתי להריץ חיפוש אבל הוא התעקש שאין לו התאמות)

פורסם

האם זה אוטו בעל 5 דלתות? כמו לדוגמא דיהטסו שרייד.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הקשר הוא שיש מצב שהיתה תאונה אי פעם מאחור והתיקון לא התבצע כראוי ולכן אין אתימות מלאה בין הדלת ה -5 למרכב הרכב ולכן יש דליפת גזים מהאגזוז לתוך סלון הרכב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא נראה לי כל הסיפור של החמש דלתות, יש לך מקרה מוכח של זה?

יכול להיות בגלל שהמנוע מעשיר את התערובת שלך ברגע ההתנעה(יכול להיות בגלל חיישן טמפרטורה תקול) ולכן אתה מריח ריח של דלק, לי יש את אותה הבעיה.

יש צורך לבצע דיאגנוסטיקה במוסך עם דגש על חיישן הטמפרטורה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
לא נראה לי כל הסיפור של החמש דלתות, יש לך מקרה מוכח של זה?

יכול להיות בגלל שהמנוע מעשיר את התערובת שלך ברגע ההתנעה(יכול להיות בגלל חיישן טמפרטורה תקול) ולכן אתה מריח ריח של דלק, לי יש את אותה הבעיה.

יש צורך לבצע דיאגנוסטיקה במוסך עם דגש על חיישן הטמפרטורה.

כן הדיהטסו שרייד שהייתה לי פעם היה לי מיקרא כזה ולבסוף מצאתי שהבעיה הייתה עם האטימות של הדלת ה-5. הדלת הוחזרה למקומה ובכך נעלם לי הריח מהסלון.
פורסם
שלום,

רציתי לשאול ממה יכול לנסוע ריח די חריף של דלק בתא הנוסעים- בעיקר לאחר ההתנעה. (או שאולי אח"כ אני פשוט מתרגל לריח)

בתודה רבה מראש.

זה יכול לנבוע מבעיה במיכל דלק (פקק מילוי דלק לא אוטם כראוי, חור במיכל וכ') או נזילת דלק המתבטאת בצינור דלק קרוע.

יכול להיות שזה דבר פשוט אבל אני ממליץ לך לגרור את האוטו למוסך ולא להמשיך לנסוע בו מכיוון שנזילת דלק זה דבר מסוכן מאוד. לי כבר עלה רכב באש בגלל נזילת דלק.

פורסם

זאת לא נראה לי נזילת דלק, כי אם זו הייתה נזילה הוא היה מריח את הריח במשך כל הנסיעה ולא רק בהנעה.

תבדוק כאשר אתה מניע את האוטו אם האגזוז יורק דלק, אם כן אז יש לי את הבעיה שלי, חיישן טמפרטורה תקול.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
זאת לא נראה לי נזילת דלק, כי אם זו הייתה נזילה הוא היה מריח את הריח במשך כל הנסיעה ולא רק בהנעה.

צודק. תודה על התיקון.

פורסם

במודל הנ"ל תבדוק מתחת לכסא האחורי יש פחית +4ברגים תפתח ותיראה אם ראש משאבת

הדלק החשמלית לא דולף.(קורה די הרבה במודל הנ"ל)רצוי לבצע את הבדיקה במוסך.

נתי

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם
שלום,

בתודה רבה מראש.

היתה לי בדיוק אותה תופעה!

לא ניתן היה לראות בעין בילתי מזוינת מהיכן הנזילה מה גם שהריח היה מופיע רק לעיתים בהתנעות-התופעה היתה קוראת לסרוגין.

כאשר הייתי מציץ לאזור הקרבורטור ראיתי מעין "הזעה" או טיפטוף שנעלם לאחר שהתחמם המנוע וכך גם הריח היה נעלם.

בסופו של דבר האבחנה היתה צינור דלק יבש\סדוק(בצורה שלא נראית לעין) כאשרהסדק היה בכניסה לקרבורטור אזור שמתלבש על צינור כניסת הקרבורטור המתכתי.

כשהמנוע היה קר-הצינור היה קשה ולכן הדלק נזל דרכו,כשהמנוע היתחמם ואיתו הצינור,הצינור היה מתגמש ומתרחב והסדק היה "נסגר".

בסופו של דבר הוחלפו צינורות דלק גמישים אל ומאת הקרבורטור ולא היה יותר ריח דלק בהתנעה בתא הנוסעים

את "תאורית הסדק" גיליתי כמובן רק לאחר החלפת צינור הדלק לאחר שלא הבנתי מה גורם לנזילה לסירוגין בעיקר בהתנעות .

ניצן

• תוכן חדש...