Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית הייתי קונה סקודה , לא כי זה רכב מושלם לעיר ( והוא לא בגלל הגיר הרובוטי ), אלא בגלל המנוע 1.2 של פיג'ו והצרות שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

פיגו בגרסת הבנזין זקוקה לתחזוקה קפדנית של החלפות שמן ורצועת טיימינג מוקדמות כדי להיות אמינה , ואז היא מתאימה יותר לעיר מהסקודה וגם יותר טכנולוגית וחדשנית. כמובן צריך לקחת עלויות תחזוקה גבוהות יותר בעקבות כך ולראות אם זה מתאים.

 

הסקודה מציעה יותר כוח בגרסת 1.5 וגם יותר מרווח וכמו כן היא יותר פרקטית בסך הכל וכמובן אינה דורשת החלפת רצועה מוקדמת וכו . 

 

 

בגרסת הדיזל הפיגו מעולה (עדיף לקחת אחרי 2021) והדבר הכי חשוב בה הוא שתגיע לטמפרטורת עבודה ותיסע מדי פעם מחוץ לעיר, אחרת היא לא מתאימה לנסיעות קצרות קבועות. 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם
לפני 12 שעות, nissan1211 כתב:

עדיף לקחת אחרי 2021

אם אתה כותב את זה בגלל השרשרת, לדעתי רק בשנת 2023 התחילו להרכיב שרשרת מחוזקת

  • אהבתי 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...