Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לשואב אבק שוטף

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה משתעשעים ברעיון של קניית שואב אבק שוטף, אבל קצת הלכנו לאיבוד בין כל המבחר.

הכיוון כרגע הוא שואב שוטף עומד (לא רובוטי) וקראתי לא מעט ביקורות טובות על Narwal S20 Pro.

תקציב - סביב 3,000 שח

מה דעתכם? דגמים נוספים ששווה לבדוק?

פורסם

לא מכיר את המותג NARWAL.
ממליץ שתבדוק את TINECO ו- BISSEL.

לכל אחד מהם - שפע של דגמים, לפעמים ההבדלים מאוד מאוד קטנים, תראה על מה שווה לך להוסיף כסף ועל מה לא.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קראתי על טינקו, ברוב בהמקרים הביקורות טובות אבל לא מעט אנשים כתבו שהוא מת להם אחרי חודש/חודשיים/שנה 

אבדוק על הBissel

פורסם

תודה, קראתי ביקורות חצויות על ה-Bissel, וכרגע נראה שארד ממנו.
הביקורות על Narwal S20 Pro טובות ומשבחות, אשמח לשמוע האם מישהו משתמש בו או בשואב דומה.

פורסם

היה לי HIZERO  שהיה בעייתי כי צריך לשמור את הרולר כל הזמן רטוב. אחריו היה לי טינקו הכי פשוט שעבד בסדר ואני שוקל ללכת על הביסל החוטי עם הקיטור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חברים, כל המכשירים עובדים על אותו עיקרון. אני עם הביסל השני כבר (2767N). בניגוד לדגם הקודם הישן יותר, כאן הניקוי העצמי הוא לחיצת כפתור אחת שהמכשיר בעריסה, כמו יתר המתחרים והוא גם מחזיק הרבה יותר טוב מבחינת סוללה (עולם אחר ביחס לדגם הישן).

בכולם צריך בסופו של דבר מעט תחזוקה, לפרק ולנקות מידי פעם וכו.

אין מכשיר חף מתחזוקה, שלא ימכרו לכם סיפורים.

ביוטיוב יש סירטון השוואה על 3 הדגמים המובילים של הטינקו, כולל אלו עם האדים החמים, שווה לראות.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...