Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

307CC

לא תתאים,בדיוק אתמול בלילה עשו עליה ועל רנו מגאן קבריולט החדשה מבחן בטופ גיר,ומאחורה אין מקום לילדים,שלא לדבר על מבוגרים.

כי האהבלים דחפו את המושבים אחורה.

ראיתי מבחן בהגה על ה-307CC והיה שם תמונה של שני מבוגרים שיושבים בנוחות במושב האחורי.

והיה שם סיכום כזה (בערך): "אם אתם זוג+2 עם רוח ונפש צעירים בלה בלה בלה.....אז המכונית הזאת בשבילכם"

פורסם

מניסיון במשפחתי על קוואליר קבריולט. נכנסים בה 4 אנשים גדולים!

בנוסף הרכב מעוצב נחמד מאוד ומנוע ממש לא רע 2.4 150 כ"ס.

מלבד זה אין כלום, לא איבזור, לא איכותיות, ולא חסכוניות.

פורסם
1) תרד במודל ואז ישאר כסף לביטוח.

2) מרצדס קבריולט, שנת 95 - יש בלוח פוקוס.... נראית טוב.

האמת שגם אני ראיתי אותה בעיתון פוקוס ונדהמתי. אבל ישר חשבתי על המחיר שלה שהוא בטח בשמיים..

כמה שווה אחת כזאת היום?

502901.jpg

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

פורסם

מה? אין סיכוי שהיא כזאת זולה. אם ככה אני יחשוב עליה. הייתי בטוח שהיא משהו סביב ה-100,000 ש"ח.

איך יכול להיות שהיא זולה מב.מ.וו קבריולט 94 ? מה האבזור שלה (ברשותך)?

IDO.G

פורסם
לפני שנה וקצת נמכרה כזאת ב55K אבל היא נראתה פחות טוב מזאת...

כרגע דיברתי עם הבן-אדם שבבעלותו המרצדס קבריולט, הוא דורש 175,000 ש"ח (הערכת שמאי 205,000 ש"ח). אז ההמלצה לרדת בשנתון לא הייתה מומלצת בכיוון הזה.

ידעתי שזה לא הגיוני...

IDO.G

פורסם

הבן אדם חי בסרט, האוטו בן 11 והוא רוצה כ"כ הרבה.

זאת הבעיה אנשים בארץ לא ממש ריאלים.

ב.מ.וו קבריולט 94 איזה מנוע וגיר?

haters will hate

פורסם

ב.מ.וו קבריולט 94 איזה מנוע וגיר?

מדובר ברכב נדיר בהרבה בארץ (מאשר) הBMW קבריולט. הרכב הינו W124, שהיא המקבילה ל-BMW סדרה 5 ולא סדרה 3, ובעל מנוע 3200.

בברכה,

גלעד

פורסם

תסתכל על המחירון של S CLASS מודל 95,הוא בסביבות ה100+, ועל SL300 משנת 93 דורשים(ומקבלים)בסביבות ה200K,אבל מאידך גיסא הרכבים הללו היו יקרים מאוד כשנקנו.

פורסם

כמו שכבר אמרתי בעבר, קניית מכונית יוקרה ישנה זולה אך ורק בעת הקנייה , העלויות הגבוהות של האחזקה לא יורדות באופן ישיר כמו עלות הקניה.

פורסם

אם יש לך כוח לחפש בנרות מכוניות ההיתי אומר תלך על הגולף קבריולט..

אין הרבה בארץ קשה מאוד הן באו בייבוא אישי נראה לי יש אחד בהרצליה שרוצה למכור את שלו (כסופה)

מנוע 1800 אחלה אוטו ויש מקום מאחורה.

אם אתהמעוניין אני יכול לדבר איתו..

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

• תוכן חדש...