Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף 4 צמיגים 225\60R17 99h לקיה ספורטאז'

בדקתי בtires4u והתקשרתי לכמה מקומות ואין לאף אחד במלאי

מחפש באזור המרכז ראשון\בת ים\חולון\רחובות\יבנה 

אם מישהו במקרה מכיר תודה רבה

פורסם

רק הבהרה קלה, מדובר בדגם אפישנטגריפ SUV 2, ולא אפישנטגריפ פרפורמנס 2 שלדעתי עוד לא נראה בארץ.

צמיגיות נוספות: צמיגי אור בראשל"צ, גלגלי המגן בבית דגן, צמיגי מוריס בבית עובד. אפשר לנסות לברר גם עם iTire היבואן אם יש צפי ייבוא.

צמיגים נוספים שאפשר לשקול שקרובים במחיר לגודייר: קלבר דינקסר SUV, הנקוק K115, ואפילו מישלין פרימסי 4+ לא הרחק מעל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 שעות, רפי לין כתב:

זה אצל ״צמיגי אנטון חנניה״ שברח׳ יפת 88 יפו ולהם יש הרבה צמיגים במלאי.

לרוב הם פועלים עד בערך שעה 21:00 כך שיתכן שכבר כעת תצליח לברר איתם.

בברכה. -  רפי לין

לפני 12 שעות, Tom_22 כתב:

רק הבהרה קלה, מדובר בדגם אפישנטגריפ SUV 2, ולא אפישנטגריפ פרפורמנס 2 שלדעתי עוד לא נראה בארץ.

צמיגיות נוספות: צמיגי אור בראשל"צ, גלגלי המגן בבית דגן, צמיגי מוריס בבית עובד. אפשר לנסות לברר גם עם iTire היבואן אם יש צפי ייבוא.

צמיגים נוספים שאפשר לשקול שקרובים במחיר לגודייר: קלבר דינקסר SUV, הנקוק K115, ואפילו מישלין פרימסי 4+ לא הרחק מעל.

תודה רבה התחלתי לבדוק עם אנטון חנניה, ישלו מישלין פרימסי 4+ אבל הוא המליץ לי על צמיגי קומו מקוריים כמו שמגיע עם הרכב (קיה ספורטאז 2020) 

הבדל גדול במחירים לטובת הקומו אבל יותר חשוב לי עניין הבטיחות מה דעתכם?

פורסם

צמיגים של קומהו לא מוזכרים רבות בפורום. זה לא בהכרח מעיד, אבל מאוד משנה באיזה דגם מדובר (כמו בכל חברה).

דגמי Crugen KL33/HP71 הם קצת מוזרים - באתר האירופאי של קומהו הם מוגדרים כצמיגי קיץ, אבל באתר האמריקאי (ואחרים) כצמיגי 'כל העונות' וגם הסוליה שלהם נראית הרבה יותר כזו. מבין השניים, ה-HP71 כנראה עדיף.

דגם KL21 גם מוגדר כצמיג 'כל העונות' ולא רואה סיבה מספקת לרכוש דווקא אותו.

דגם HS52, פה כבר יש על מה לדבר. זה צמיג שגם מופיע הרבה יותר בביקורות ומבחנים ומקבל דירוג טוב.

מעבר לזה, יצרן הרכב עובד עם כמה יצרני צמיגים שמספקים צמיגים מקוריים. גם ההנקוק K115 שהצעתי כאפשרות הוא צמיג שמגיע עם קוריאניות במקור למשל.

האם רכבך כרגע עם צמיגים של קומהו? אותה שאלה, איזה דגם (גם אם יצרן אחר)? אם היית מרוצה מהם, אז יכול לחזור ולרכוש אותם בסה"כ.

האם אתה עדין נוסע כ-16K בשנה (או פחות) כפי שציינת בעבר? האם מרבה לחנות בשמש? - אם התשובות הן כן, אולי המישלין קצת פחות מתאים.

פורסם
Just now, Tom_22 כתב:

צמיגים של קומהו לא מוזכרים רבות בפורום. זה לא בהכרח מעיד, אבל מאוד משנה באיזה דגם מדובר (כמו בכל חברה).

דגמי Crugen KL33/HP71 הם קצת מוזרים - באתר האירופאי של קומהו הם מוגדרים כצמיגי קיץ, אבל באתר האמריקאי (ואחרים) כצמיגי 'כל העונות' וגם הסוליה שלהם נראית הרבה יותר כזו. מבין השניים, ה-HP71 כנראה עדיף.

דגם HS52, פה כבר יש על מה לדבר. זה צמיג שגם מופיע הרבה יותר בביקורות ומבחנים ומקבל דירוג טוב.

מעבר לזה, יצרן הרכב עובד עם כמה יצרני צמיגים שמספקים צמיגים מקוריים. גם ההנקוק K115 שהצעתי כאפשרות הוא צמיג שמגיע עם קוריאניות במקור למשל.

האם רכבך כרגע עם צמיגים של קומהו? אותה שאלה, איזה דגם (גם אם יצרן אחר)? אם היית מרוצה מהם, אז יכול לחזור ולרכוש אותם בסה"כ.

האם אתה עדין נוסע כ-16K בשנה (או פחות) כפי שציינת בעבר? האם מרבה לחנות בשמש? - אם התשובות הן כן, אולי המישלין קצת פחות מתאים.

כן גם לשמש וגם ל16k

בגלל זה בהתחלה פסלתי את המישלין כי ראיתי שרשמו שהם מתייבשים מהר, הבעיה שאני לא מצליח לאתר צמיג מומלץ מתאים 

זה אוטו שנוסע הרבה עם הילדים ולא באלי לחסוך על בטיחות בשביל 500 שקל או משהו כזה

פורסם (נערך)
בתאריך 30.10.2024 בשעה 12:02, Tom_22 כתב:

מעדכן כי הייתי חייב להחליף כבר ולא היו תגובות..

בלית ברירה קניתי  Crugen HP71 של קומהו, לפחות אם אין צמיג מומלץ אז הלכתי על מה שלטענתם מגיע עם קיה חדשה והוא לא סיני

בדקתי עם יותר מ10 מקומות, אין לי מושג מה קורה עם goodyear בישראל אבל לאף אחד אין בכלל במלאי וגם לא הציעו להזמין לי אולי הם לא מייבאים במידות האלה כי כנראה אין ביקוש, נתקלתי לרוב רק במישלין או צמיגים סינים

מה שכן קיבלתי צמיג חדש יחסית  3524 אם אני זוכר נכון

עריכה אחרונה על ידי boynet
  • אהבתי 1
פורסם

מה זה לא היו תגובות? ואין צמיגים מומלצים?

הרי כתבתי קודם לגבי אפשרויות אחרות בתקציב דומה כמו הנקוק K115 וקלבר דינקסר SUV.

וגם פירטתי לך לגבי הדגמים האפשריים של קומהו במידה שלך.

ובנוסף לא ענית לי לשאלות - "האם רכבך כרגע עם צמיגים של קומהו? אותה שאלה, איזה דגם (גם אם יצרן אחר)?"

בכל אופן, כל זה לא ממש משנה כעת. רכשת צמיג שאמור להיות בסדר בסה"כ.

סע בדרכים טובות (ואם אפשר, חזור בעוד כמה שנים לעדכן בחוות דעת על הצמיגים).

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, Tom_22 כתב:

מה זה לא היו תגובות? ואין צמיגים מומלצים?

הרי כתבתי קודם לגבי אפשרויות אחרות בתקציב דומה כמו הנקוק K115 וקלבר דינקסר SUV.

וגם פירטתי לך לגבי הדגמים האפשריים של קומהו במידה שלך.

ובנוסף לא ענית לי לשאלות - "האם רכבך כרגע עם צמיגים של קומהו? אותה שאלה, איזה דגם (גם אם יצרן אחר)?"

בכל אופן, כל זה לא ממש משנה כעת. רכשת צמיג שאמור להיות בסדר בסה"כ.

סע בדרכים טובות (ואם אפשר, חזור בעוד כמה שנים לעדכן בחוות דעת על הצמיגים).

🤦‍♂️ סליחה, הייתי לפני עם צמיג של הנקוק שהגיע עם האוטו, התכוונתי שאין לפנצריות את הדגמים שהמליצו לי פה או דגמים אחרים שעלו לי בחיפוש בפורום בדיונים אחרים

ראיתי את הדגמים שרשמת אבל כל מי שדיברתי איתו לא היה להם במידה 

היה רק אחד שאמר "תבוא יש לי מישלין קלבר" אבל לא הצליח להגיד לי דגם של הצמיג כי לא היה ליד המחשב

למדתי את הלקח ועדיף לפעם הבאה לפנות שעתיים שלוש ולעשות סיבוב מאשר להתקשר כי הם עסוקים עם לקוחות

אשמח לתת חוות דעת אם אני אצליח להרגיש בהבדל

עלה לי 550 לצמיג

עריכה אחרונה על ידי boynet
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...