Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם זה אפשרי לבטל את צליל ההתראה של חגורות הבטיחות מאחור? זה ממש מטריד והמוסך המורשה מסרב לבצע את זה, הם טוענים שהם לא מתעסקים עם זה.

האם טכנית זה אפשרי? 

מדובר ברכב מסוג קיה נירו מונית 2024 

והנוסעים מאחור לא מחויבים בחגורות בטיחות

בנסיעה עירונית. 

פורסם

אבזם כזה לתוך האבזם של החגורה ואז מבחינת הרכב החגורה כל הזמן במצב חגור.

מי שרוצה יכול לחגור על האבזם. 

IMG_20241024_194307.thumb.jpg.476853b7587d79a4256f893095143b29.jpg

• רעיון טוב! 1

פורסם

מה העניין של פטור מחגירת בטיחות?

כן אני יודע שזה החוק. 

סתם אף פעם לא הבנתי אותו.

זה לא מעכב אף אחד. זה עניין של שניה חגירה/פתיחה.

• אהבתי 2

.

פורסם

משפטית אסור לבטל כי חישני חגורת הבטיחות הם חלק מדירוג אבזור הבטיחות של הרכב הרשום ברישיון.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

<פריקה>

מה שלא ברור לי זה איך ה-QA של רנו העבירו את הקליו, כשאין זיהוי של שימוש ב-ISOFIX. כן כן - מה שאתם שומעים - מתקינים כסא בטיחות עם ISOFIX מאחור, מתחילים לנסוע, והרכב מתחיל לצפצף ללא הפסקה על זה שהילד לא חגור. הזיה.

</פריקה>

• מבאס 1
פורסם
לפני 4 שעות, chrono כתב:

<פריקה>

מה שלא ברור לי זה איך ה-QA של רנו העבירו את הקליו, כשאין זיהוי של שימוש ב-ISOFIX. כן כן - מה שאתם שומעים - מתקינים כסא בטיחות עם ISOFIX מאחור, מתחילים לנסוע, והרכב מתחיל לצפצף ללא הפסקה על זה שהילד לא חגור. הזיה.

</פריקה>

רגע. 

בוא נחשוב שניה. אתה מכיר רכב אחר שיש לו כזה זיהוי? 

זאת אומרת מיקרוסוויץ ב latch של איזופיקס וברגע שיש התקן מורכב התראת החגורה מתבטלת?

או קי מתבטלת. אבל מה קורה אם זה בוסטר עם איזופיקס וכן משתמשים בחגורה של האוטו? אז לא תהיה התראה?

פורסם

"כל הכבוד" לנהג שנותן לנוסע לשבת אצלו באוטו לא חגור.

מונית או לא, בעיר או מחוץ לעיר.

מילא החוק מטומטם, למה האנשים צריכים להיות מטומטמים גם כן?

מה כל כך מפריע לאנשים לחגור?

לא ברור...

• אהבתי 5

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אין דרך פשוטה לבטל את ההתראה בגלל התקינה. אני בטוח שלמוסכים יש יכולת לבטל את זה אבל לדעתי הם לא יעשו את זה כי זה פותח אפשרות לתביעה משפטית נגדם.

אני מבין שהחוק קיים כי אי אפשר לחגור ילדים בבטחה בלי התקן כמו בוסטר, ואתה לא תסחב איתך בוסטר לנסיעה במונית. מצד שני זה פותח פתח לכל מיני צורות הסעה לא בטיחותיות.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אז תפטור ילדים. (רק קטנים מאוד. מגיל 3-4 עדיף שיהיה חגור לא תקני מאשר יעוף  החוצה בתאונה)

למה מבוגרים צריכים להיות פטורים? 

זה בראש ובראשונה אמור להיות אינטרנס של בעלי המוניות שתהיה חובת חגירה.

פציעה של נוסע תשחיר את העבר הביטוחי של הנהג. (= עלות גבוהה יותר בביטוח בשנים לאחר מכן)

פציעה חמורה/מוות של נוסע והנהג יכול לשבת על כך בכלא.

והוכח בעשרות/מאות מחקרים שחגורת בטיחות אכן מצמצמת פגיעות.

וגם אם נהג המונית זהיר ולא יעשה תאונה מעולם.

הוא משלם על כך בביטוח היקר יותר (הכל מתומחר ביחס לסיכון לתביעת חברת הביטוח)

• אהבתי 1

.

פורסם

זה התחיל בכך שכאשר לפני 40-50 שנה הוחלה חובת חגירת חגורות בטיחות לנוסעי המושבים הקדמיים נהגי המוניות נאבקו על קבלת פטור מחגירה, וגם הצליחו בכך.

אני לא מצליח להבין מה הבעיה בחגירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...