Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד דלק לא פועל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה במיכל דלק כבר 5 ליטר

הוספתי אתמול עוד 13 ליטר בערך

אבל המד דלק פשוט לא פועל.

אין נזילת דלק או משהו כזה.

מישהו יודע אולי מה הבעיה?

מדובר על פורד פיאסטה

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

גאוני פשוט!!! איך גילית?

מישהו רציני יודע אולי מה הבעייה?

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

תעשה בדיקה פשוטה, תכסוך קצת כסף ותמלא פול טנק - אם המחוג עדיין תקוע אז יכול ליהות או שהמד דפוק או שהמצוף (המנגנון בתוך הטנק דלק עצמו) דפוק או איזה שהיה בעית מתח כלשהי.. בכל מקרה אם יש בעיה כנראה שעדיף שתלך לחשמלאי רכב שיודע מה הוא עושה ויתקן לך את זה.

פורסם

חשבת על להתניע את האוטו ? :) במכונית הזו צריך סוויץ כדי לראות כמה דלק יש

ייתכן וזו בעייה במצוף, או שלא היה דלק לפני כן, ו13 הליטרים שמילאת כביכול, לא שינו הרבה, נסה לתדלק ביותר

אגב, האוטו מניע? נוסע? סימן שיש דלק (למרות שזו פיאסטה...... והיא מסוגלת לנסוע גם על קרח.. אולי... :) )

פורסם

הייתה לי בעייה דומה בפולו 2002. הלכתי למוסך והם בעצמם אמרו לי שלא כדאי כ"כ למהר לפתוח את המיכל דלק מכיוון שעלולים להיווצר נזילות בעתיד ולא כדאי למהר גם לפתוח את לוח המחוונים מכיוון שעלולים להיווצר רעשי פלסטיקה.

במוסך הציעו לי למלא תוסף ולאחר מכן למלא מיכל מלא, כי יכול להיות שהליכלוך מפריע לפעולת המצוף. אין לי מושג עד כמה זה נכון, אבל עשיתי כך וזה עזר.

• תוכן חדש...