Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך אנדרואיד 9". עם משקפי שמש פולוריזד -

פוסטים מומלצים

יש לי ברכב מסך אנדרואיד 1280x720.  לא רואה מספיק בהיר עם משקפי שמש. וכאשר אני שם משקפי שמש רייבן עם עדשות פולורייז , אני רואה הילה/קשתות וזהלא הכי  ברור בשמש. 

זה לא שאני לא רואה את המסך לגמרי, פשוט ה rainbow הזה סתם מעצבן.  האם יש מסכים טובים יותר שטובים גם לשימוש עם משקפי שמש של רייבן?  איך אני יכול לדעת איזה מסך יש לי אם זה lcd פשוט או qled? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש דגמים של מסכים שחברות מוכרות שיש להם מסך QLED כמו ניפון

ברזולוציה דגם מקס 4 - 1280x720 qled

או 2000x1200 QLED - דגם סטאר פרימיום 

מהיכן אתה

איזה רכב מדובר איזה שנה

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחולון. מדובר איפרזה 2014.   האנדרואיד שלי מראה רזולוציה 1280X720 מסך 9אנצ ,  איך אני יכול לדעת איזה סוג פאנל יש לי?  

אין בעיה של בהירות, פשוט עם משקפי שמש, יש בהירות, אבל מסך נראה לא טוב.....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי משקפי אוקלי חדשות וגם לי זה קורה.

במסך של הרכב (גימני) אני רואה את אותו האפקט שאתה מדבר עליו כמו קשת של צבעיים על המסך ולפעמים גם בשמשה האחורית של הרכב.

מאוד מוזר גם אני לא יודע למה 😃

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מתכוון אולי למשקפי שמש מקוטבים (פולרייזד) ולא פולרויד.

זה קורה בגלל שגם למסך LCD יש בתוכו, ואז בזווית מסויימת האור לא עובר ונחסם במעבר בין המשקפיים למכשיר.

אי אפשר לדעת מראש, זה תלוי מאוד בזווית הקיטוב של המסך, זווית הקיטוב של המשקפיים ובזווית ההתקנה ביחס לנהג.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי גם במסכי QLED יהיה אותו סיפור. מניח שגם במסכים האלה יש מקטב פנימי.  ואותו סיפור.....

במסך של האייפון כמובן אין את הבעיה הזאת כשהוא באתו מיקום של האנדרואיד. גם במבמט מהצד. אייפון זה אייפון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל מסך שתשימו כנראה תיתקלו בבעיה הזו - ככה פילטר פוליירזד עובד - הוא שובר השתקפות של קרני אור מזוויות שהן לא ישירות. 

הטריק הוא - אם זה בכלל אפשרי - למצוא את הזווית שבה אתם רואים הכי פחות גרוע דרכן את המסך ולקבע אותו (אם ניתן לקבע לו זווית - אם לא - הפתרון הוא רק להביט אליו בזווית נכונה או להרים לרגע את המשקפיים). 

ותשדלו לא להביט במסך יותר מידי זמן - תבדקו אם יחידת הראש שלכם תומכת FINGER GESTURES או האפליקציה הספציפית ותייצרו לכם מצב שאתם יכולים להעביר שיר קדימה או אחורה בהזזת אצבע, פליי פאוז בנגיעה קצרה במסך וכך הלאה. 

תתקינו שלט הגה. 

אבל תשברו עד כמה שניתן את הצורך במבט במסך תוך כדי נהיגה - זה החיים שלכם, של אחרים. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 15.9.2024 בשעה 11:24, lanosforce כתב:

בכל מסך שתשימו כנראה תיתקלו בבעיה הזו - ככה פילטר פוליירזד עובד - הוא שובר השתקפות של קרני אור מזוויות שהן לא ישירות. 

הטריק הוא - אם זה בכלל אפשרי - למצוא את הזווית שבה אתם רואים הכי פחות גרוע דרכן את המסך ולקבע אותו (אם ניתן לקבע לו זווית - אם לא - הפתרון הוא רק להביט אליו בזווית נכונה או להרים לרגע את המשקפיים). 

ותשדלו לא להביט במסך יותר מידי זמן - תבדקו אם יחידת הראש שלכם תומכת FINGER GESTURES או האפליקציה הספציפית ותייצרו לכם מצב שאתם יכולים להעביר שיר קדימה או אחורה בהזזת אצבע, פליי פאוז בנגיעה קצרה במסך וכך הלאה. 

תתקינו שלט הגה. 

אבל תשברו עד כמה שניתן את הצורך במבט במסך תוך כדי נהיגה - זה החיים שלכם, של אחרים. 

עצת זהב. בהחלט אסור שהמסך ימשוך תשומת לב בנהיגה.  הפתרון היה פשוט - קניית משקפיים ללא מקטבים. זה פתר את הסוגיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, ronher כתב:

עצת זהב. בהחלט אסור שהמסך ימשוך תשומת לב בנהיגה.  הפתרון היה פשוט - קניית משקפיים ללא מקטבים. זה פתר את הסוגיה

לא מסוגל בלי. הפך אצלי פריט חובה במשקפי שמש.

דווקא לאוקלי יש גם את הPRIZM שלהם שהן גם POLARZIED וגם מתאימות לפעילות הנבחרת. אני נוהג רק עם PRIZM ROAD כבר שנים ומבסוט.

לדעתי גם תופעת הקשתות פחותה שם (או שהתרגלתי כבר...). כמובן רק מאמזון במבצע. המחירים בארץ פסיכיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...