Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחות בתדלוק

usafun

פוסטים מומלצים

תתעדכן. לפני שנה שינו את החישוב, כל נקודה של פעם היא 50 של היום, והחישוב הוא נקודה חדשה ל-5 ש״ח ברגיל ול-4 ש״ח בפרימיום (לכן הסיפור של 190 ש״ח נגמר). ואז יש אתרים שזה חצי (מיסים, חשמל וכו׳) ואתרים עם מכפלות כמו סונול ואפילו פי 5 כמו סמסונג.

מה אני עושה? כשאני עובר ליד סונול מתדלק בפלייקארד, כשעובר ליד פז (זה קורה יותר) מתדלק בלייפסטייל.

אגב, בשתי החברות משלם באפליקציה, זו של פז טיפה יותר נוחה, מצד שני מנג׳סת יותר פרסומות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 7.9.2024 בשעה 20:55, sperial כתב:

ההנחה בפז והנקודות בסונול האלה הן למעשה בכרטיס האשראי.

האפליקציה מפשטת את התשלום - בפז זיהוי בטביעת אצבע והקלדת קוד, בסונול הקלדת PIN. בגלל שיבושי ה-GPS צריך לעיתים גם הליך קצר של זיהוי התחנה והמשאבה.

הטריק בצבירת הנקודות בחברות הדלק הוא שאי אפשר להגיע לצבירה בלי לקנות בחנות הנוחות, ואני קונה בחנות נוחות פעם בשנה, אם זו שנה קשה, אז ה״מבצעים״ האלה לא מעניינים אותי.

@om2 פעם הייתי סוטה כמה מאות מטרים כדי ליהנות מההנחה ב״טן״. מאז שנפתח 22 הסטיה כבר לא קטנה, אז אני מתדלק בד״כ ב״פז״ ו״סונול״ שעל המסלול הקבוע שלי.

מה שכתבת לגבי "אי אפשר להגיע לצבירה בלי לקנות בחנות הנוחות" נכון לפז ודלק, אבל בסונול זה לא נכון.

אני מתדלק כמעט את כל הדלק שלח בסונול באפליקציה, ועל תדלוקי הבנזין שלי צובר נקודות ומממש אותן בכל מיני מתנות קטנות בחנות הנוחות.

כמובן שאני לא עושה סיבובים כדי לתדלק דוקא בסונול, כי אז זה לא היה כדאי.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיה. כל הרעיון של ״תוכניות הנאמנות״ האלה הוא להכניס אותך לחנויות הנוחות. עדיין הייתי בוחר בכרטיס שנותן את ההנחה הגדולה ביותר לליטר.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, sperial כתב:

בעיה. כל הרעיון של ״תוכניות הנאמנות״ האלה הוא להכניס אותך לחנויות הנוחות. עדיין הייתי בוחר בכרטיס שנותן את ההנחה הגדולה ביותר לליטר.

להבנתי, ההנחה ה"גדולה" ביותר היא של כרטיס לייף סטייל בתחנות "פז" (נכון להיום - 9 אגורות לליטר) אבל אני מבין  שגם האפליקציה שלהם נותנת הנחה כזו, ואם אני מבין נכון, את האפליקציה בעצם אפשר לקשר לכל כרטיס אשראי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האפליקציה יכולה לקבל כל כרטיס אשראי כולל דרך גוגל פיי, ההנחה היא בכרטיס לייפסטייל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...