Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחות בתדלוק

usafun

פוסטים מומלצים

התחנות מציעות אפליקציות הנותנות הנחות בתדלוק.

למי ההנחה הנדיבה ביותר (בנזין 95)?

דרך אגב, בסונול כלל לא ראיתי שיש אפליקציה.

עריכה אחרונה על ידי usafun
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשלוש החברות הגדולות יש אפליקציה. לדור-אלון אין.

אני מתדלק בפז באפליקציה עם כרטיס לייפסטייל שנותן הנחה 9 רג׳/ליטר, או בסונול עם כרטיס פלייקארד ומקבל אקסטרא נקודות. סה״כ די זניח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות, sperial כתב:

לשלוש החברות הגדולות יש אפליקציה. לדור-אלון אין.

אני מתדלק בפז באפליקציה עם כרטיס לייפסטייל שנותן הנחה 9 רג׳/ליטר, או בסונול עם כרטיס פלייקארד ומקבל אקסטרא נקודות. סה״כ די זניח.

גם לי יש לייף סטייל.

באתר לייף סטייל כתוב:

9 אג' פחות**
מהמחיר המירבי המפוקח
בשירות עצמי
לליטר בנזין בתדלוק בפז

תדלקתי לפני יומיים ועכשיו כשאני מסתכל בקבלה, אני רואה שחויבתי בדיוק כמו בקבלה - לפי 7.20 ש"ח לליטר. אבל כמדומני שזה גם היה הסכום על הצג.

אז אם הצג הראה 9.20 ש"ח לליטר וזה גם מה ששילמתי - איפה פה ההנחה???

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

7.29 ₪ הנו המחיר המרבי לליטר בנזין בשרות עצמי.

המשאבה זיהתה כי השתמשת בכרטיס לייף ובאופן אוטומטי קבלת את ההנחה, הן על הצג והן בקבלה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, kompy כתב:

7.29 ₪ הנו המחיר המרבי לליטר בנזין בשרות עצמי.

המשאבה זיהתה כי השתמשת בכרטיס לייף ובאופן אוטומטי קבלת את ההנחה, הן על הצג והן בקבלה.

7.29 זה המחיר בתחנות "פז"?

כי המחיר הממשלתי הרשמי הוא גבוה יותר כמדומני.

בתדלוק הבא אבדוק שוב בוודאות מה המחיר בצג המשאבה.

כבר לא בטוח מה ראיתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני תמיד מתדלק על הדרך.

כי לנסוע ספישל לתחנת דלק בדרך כלל מבזבז את כל ההנחה.

יש לי אפליקציה של סונול ופז.

בסונול צוברים נקודות

בפז כסף לקנות איתו בחנות שלהם 

בשניהם נדרש הגעה לסף מסויים תוך 3 חודשים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההנחה בפז והנקודות בסונול האלה הן למעשה בכרטיס האשראי.

האפליקציה מפשטת את התשלום - בפז זיהוי בטביעת אצבע והקלדת קוד, בסונול הקלדת PIN. בגלל שיבושי ה-GPS צריך לעיתים גם הליך קצר של זיהוי התחנה והמשאבה.

הטריק בצבירת הנקודות בחברות הדלק הוא שאי אפשר להגיע לצבירה בלי לקנות בחנות הנוחות, ואני קונה בחנות נוחות פעם בשנה, אם זו שנה קשה, אז ה״מבצעים״ האלה לא מעניינים אותי.

@om2 פעם הייתי סוטה כמה מאות מטרים כדי ליהנות מההנחה ב״טן״. מאז שנפתח 22 הסטיה כבר לא קטנה, אז אני מתדלק בד״כ ב״פז״ ו״סונול״ שעל המסלול הקבוע שלי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

אותי מעניינת רק ההנחה בעלות הבנזין. אז מבדיקתי, אני מבין שהיא קיימת באפליקציה של "פז" או באותה הנחה בעת שימוש בכרטיסי אשראי מסוג מסויים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, usafun כתב:

אותי מעניינת רק ההנחה בעלות הבנזין. אז מבדיקתי, אני מבין שהיא קיימת באפליקציה של "פז" או באותה הנחה בעת שימוש בכרטיסי אשראי מסוג מסויים.

כרטיס לייפסטייל של סופרפארם, נותן הנחה של 9 אג׳ ממחיר השירות העצמי (אאל״ט גם בשירות מלא, איפה שעוד קיים). פועל בכרטיס עצמו או באפליקציית פז.

לפני 38 דקות, רמי חי כתב:

איך מקבלים את הכרטיס הזה. זה כרטיס פיזי או אפלקציה?

תודה

זה כרטיס פיזי, אבל פועל גם ב- google wallet, apple pay ומספר אפליקציות תשלום ישראליות.

מזמינים באתר אלעל וצריך להתקשר לכאל פעם בחצי שנה ולהתמקח על הדמ״ש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, רמי חי כתב:

איך מקבלים את הכרטיס הזה. זה כרטיס פיזי או אפלקציה?

תודה

רגע, פלייקארד עדיף לי כי אני נוסע מתמיד באל על. אז מה הוא נותן בדיוק? כתבת "אקסטרא נקודות". הכוונה נקודות נוסע מתמיד בלבד? ללא הנחת בנזין?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן. בסונול אתה מקבל כפל נקודות, כלומר אם על רכישה ב-200 ש״ח תקבל 40 נקודות בסונול תקבל 80 (בפרימיום זה 50 ו-100 בהתאמה). זה מעין קאשבק.

הכרטיס היחיד שאני מכיר שנותן הנחה הוא הלייפסטייל בפז, אבל העולם הזה דינמי ומשתנה כל העת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 שעות, sperial כתב:

כן. בסונול אתה מקבל כפל נקודות, כלומר אם על רכישה ב-200 ש״ח תקבל 40 נקודות בסונול תקבל 80 (בפרימיום זה 50 ו-100 בהתאמה). זה מעין קאשבק.

הכרטיס היחיד שאני מכיר שנותן הנחה הוא הלייפסטייל בפז, אבל העולם הזה דינמי ומשתנה כל העת.

טוב, זה שטויות. אני כרטיס פרימיום, נקודה על כל 190 ש"ח. אז אקבל 4 נקודות נוסע מתמיד בתדלוק של פעם בחודש. זה לא יקדם אותי בכלום. מעדיף הנחה בכסף עם הלייף סטייל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...