Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מספר כרטיסי אשראי המשויכים כל אחד למועדון לקוחות אחר (בואו נצא מנקודת הנחה שבדקתי ומשתלם לי להשאר חבר במועדון הנ״ל עקב הטבות שונות).

כמו רובנו אני מניח לאחרונה אני כבר לא טורח להסתובב עם כל כרטיסי האשראי עליי לכל מקום, אלא מסתמך בעיקר על תשלום בטאץ בנייד.

מה העניין שאי אפשר פשוט לצרף מועדון לאשראי קיים? למה אני צריך מספר כרטיסים למספר מועדונים?

ממילא את דמי החבר שלהם הם יכולים לגבות ללא קשר. 

פורסם (נערך)

יש לזה הסבר היסטורי מעמיק ומדויק... אנסה לתמצת בלי להרוס.

כרטיס האשראי המקורי  הומצא על ידי **מועדון**, תחשוב על מועדון שחמט/חובבי לגו/חובבי רכב -

וכל המערכת הפיננסית המפלצתית שאנחנו חיים בה כעת ומסתובבת סביב אשראי היא בסך הכול... מימוש טכני של צורך מסוים, שיצא מכלל פרופורציה.

היישות העיקרית שמרוויחה מכרטיס האשראי (עמלות, קניית צ'ופרים/הטבות וכו') היא ה**מועדון** - לא ויזה ולא כ.א.ל ולא דיינרס. הן גם מרוויחות, אבל בצורה אחרת.

מכאן, שכרטיס אשראי יחיד המשויך לשני מועדונים הוא פשוט בלתי אפשרי - אלא אם כן המועדונים מאחדים כוחות וכו.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כי כל הפואנטה של המועדונים זה שתשתמש בכרטיס שלהם. ככל דהתעבורה שמשוייכת גדולה יותר ההטבות שנם מצליחים להוציא טובות יותר 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בעבר הצלחתי פעם-פעמיים לקשר שני מועדונים לכרטיס אחד, זה התמוסס עם סגירת מועדונים.

כיום, עם תשלום בשעון/טלפון המעבר בין כרטיסים כל כך נוח שאין לכך משמעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 שעות, sperial כתב:

בעבר הצלחתי פעם-פעמיים לקשר שני מועדונים לכרטיס אחד, זה התמוסס עם סגירת מועדונים.

כיום, עם תשלום בשעון/טלפון המעבר בין כרטיסים כל כך נוח שאין לכך משמעות.

המשמעות היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא אם יש החזר כלשהו, סטייל נקודות באל על.

אם היה איחוד והיית מקבל בו זמנית בכמה מועדונים, רווח גדול. 

אבל כמו שכבר רשמו - זה סוג של ניגוד לכל הרעיון של "מועדון".

פורסם

אני מתכוון לאיחוד מועדונים בכרטיס אחד.

הטבות במועדונים יכולות להיות שוות לא מעט. אני צובר לא מעט נקודות באלעל וכבר ניצלתי נקודות בהטבות משמעותיות,  אשתי מנצלת הטבות ברשתות השיווק ו והכלות שלי אלופות בניצול מועדונים של רשתות ציוד תינוקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נשמע לי שזה יותר בעיה שצריך לפתור באפליקציה בטלפון - צריך לזהות איכשהו לכל בית עסק עם איזה כרטיס יהיה יותר זול, אם זה לא רק מחיר אלא נקודות וצבירות למיניהם אז לשאול את המשתמש באיזה כרטיס מעדיף. אולי קיימות כאלה אפליקציות לאנדרואיד, אם לא אז הנה סטארטאפ חינם, תביאו לי את התמלוגים אחרכך.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם (נערך)

כרטיס אשראי שהוא גם כרטיס מועדון מזוהה ע’’י שני ספרות מתוך הרצף של ספרות הכרטיס. מיקום הספרות הוא אחיד בכל הכרטיסים. כאשר מבוצע תשלום בקופה, נבדקות שתי הספרות אם יש התאמה מופעלים מבצעים מסויים אשר מיועדים רק לחברי מועדון.

לכל מועדון יש שני ספרות יחודיות לו, וכמובן שאין אפשרות ליצור ספרות שיתחלפו ויתנו מבצעים של שני מועדונים שונים.

כמובן שיכולים להיות הטבות גם ברמת חברת האשראי, אשר נותנות ניקוד/הטבות ועוד לפי ספי קנייה מסויימים, או כיד הדמיון הטובה עליהם.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • תוכן חדש...