Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי לאינטרנט סיבים של בזק (אגב - לא ממש מרגישים מהירות. עברתי ל 1 ג'יגה) והציעו לי לקבל מידע על הנחות בחשמל. הסכמתי וקיבלתי מייל עם הנחות לפי מסלולים (20% למי שמשתמש בעיקר בלילה, 10% למשתמשי בוקר ו-7% כללי). אם כולם יכולים לקבל הנחה - אז למה כולם לא עוברים? חייב להיות פה משהו...

מצורף צילום מסך עם הכוכביות

חשמל.PNG

פורסם (נערך)

שווה לפחות 7% הנחה. שום קאץ'. לא כולם עוברים כי בין היתר,  לא כולם צרכנים כבדים, אז ההנחה היא לא משהו.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, anonport כתב:

אז למה כולם לא עוברים

אני יודע למה אני לא עברתי. בדקתי את צריכת החשמל שלי שנה אחורה. אהיה זכאי להנחה של כ 6 ש"ח בחודש. אפשר להגיד שזה גם כסף, בינתיים לא תמריץ מספיק בשבילי.

פורסם (נערך)

אשריך אם ההנחה שלך פחות מ 7 שח אז הצריכה שלך פחות ממאה ש"ח. אני הצטרפתי לסלקום ל 7% קבוע. אצלי זה כן משמעותי (העלות היתה כמה דקות בווצאפ) ובעיקר עשיתי את זה כמחאה על השירות הגרוע של חח"י בישוב שלי (מרובה הפסקות חשמל).

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

החשמל מגיע מאותו מקור ודרך אותם כבלים, כך שטיב האספקה לא משתנה. 

צריך לבחור אתֶהתעריף המתאים לפרופיל הצריכה שלך מבחינתֶשעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כתוב לך - התשלומים הקבועים זהים לאלה שתשלם לחח״י.

אישית לא נכנס חעניין למרותֶחשבון חשמל לא קטן כי לא רוצה להתעסק בחישוב מתי להפעיל מכונת כביסה או תנור אפיה, שלא לדבר על מזגן. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

אישית לא נכנס חעניין למרותֶחשבון חשמל לא קטן כי לא רוצה להתעסק בחישוב מתי להפעיל מכונת כביסה או תנור אפיה, שלא לדבר על מזגן. 

ולכן לקחתי מסלול 7% קבוע...

:turn-l:
פורסם

אז הבנתי מכם שאין אפשרות להפסיד אלא רק להרוויח. מעניין.

רוצה קצת להבין מה המודל העסקי שלהם. אם רשת הולכה של חח"י אז זה אומר שהם בעצם מוכרים לחח"י חשמל? וזה מוביל לעוד שאלות: איך ואיפה הם מייצרים (עם איזה חומרים? אין זיהום או התנגדויות של ארגוני סביבה)?

אם הם מייצרים ומוכרים וגם מרוויחים אז זה אומר שהייצור מאוד זול. למה חח"י מייצרת ביוקר?

פורסם

א. המדינה פתחה את השוק לתחרות. זה הכל. זה לא באמת שחח"י רצו את זה.

ב. כבר כמה זמן שחח"י לא מוכרת או מנהלת את החשמל ישירות. יש את מנהלת נוג"ה שהיא אחראית על כל התחום הזה, כולל הוספת ספקים קטנים וכדו'.

בפועל - אתה מקבל את החשמל והשירות של חח"י ורק החיוב נעשה על ידי חברה אחרת.

פורסם

אם זה ככה אז אני מתכוון להמליץ לכולם.

אבל הנה הנספח שלא ממש הבנתי. האם מה שכתוב שם הוא בעצם מה שבלאו הכי קיים היום בחשבון חשמל או שהם הוסיפו התניות וחיובים?

חשמל.PNG

פורסם

אני ממליץ לכולם. מבחינתי 7% מתנה (ויותר לפי שימושים ייחודיים). בטח למי שמטעין את הרכב בלילה וכדו'.

ה"קאץ" היחיד הוא שצריך מונה חכם וגם את זה בזק אומרים שלא חייבים אצלם.

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, taranta כתב:

צריך מונה חכם וגם את זה בזק אומרים שלא חייבים אצלם

אפשר לעבור לכל ספק גם ללא מונה חכם, רק עם הנחה קבועה, כך לפי הכתבה.

https://www.ynet.co.il/economy/article/h1c4nzpfc

@anonport ראיתי בדיונים באינטרנט על הנושא, המלצה לבקש מספק חשבון לדוגמה. 

תברר בבזק אם זה אפשרי, כך תדע בדיוק למה לצפות.

עריכה אחרונה על ידי avngas
פורסם

אני משנה שעברה באלקטרה פאוורר, בזמנו המסלול היה 5% שנה ראשונה, 6% שניה ומשנה שלישית 7%.
עכשיו אנחנו בשנה שניה עם 6% קבוע. יוצא לי חיסכון של 40-50 שח בחודש. זה לא המון כסף אבל זה בהחלט יותר טוב מכלום (על אחת כמה וכמה שזה לא דורש ממש שום התעסקות או מאמץ).

עכשיו הזמנים השתנו ויש כמה חברות שמספקות 7% מסביב לשעון 7 ימים בשבוע, אז הגשתי בקשת מעבר לפזגז חשמל (7% קבוע מהרגע הראשון).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...