Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 שעות, zvit כתב:

דיזל בתקציב הנתון יהיה טחון עד דק. תחזוקה של רכב טורבו דיזל ישן יכולה להיות לא זולה. כל מה שתסחוך בתחנת הדלק - תשלם במוסך (ועוד)

כל רכב הברידי (מלא לא קל) יהיה חסכוני יחסית ובלבד שהסוללה ההברידית שלו תקינה. ב-20000 ש"ח רק הפריוס באה בחשבון.

אם צריך להחליף סוללה זה סכום של חמש ספרות.

צריך לבדוק פריוס במחירים האלו האם לא אוכל שמן בגלל נזקים מ egr מוזנח ,

וגם מצב אינוורטר ו בעיקר

Abs שהולך לצערי הרבה ברכבים האלו..

לכן לא לוותר על בדיקה במקום מתמחה.

ותחזהרו אחד מהתרמיות זה שאנשים מטפסים תקלות מוכרים רכב עם תקלה בסוללה או abs ותיקון שלהם זה 5 ספרות בקלות .

בהצלחה

פורסם
לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

בתקציב הזה ובעומס הנסיעות אתה תקבל בעיקר צרות ומוסכים

אין גם זול, גם אמין, גם חסכוני וגם נוח.

על מה אתה מוכן להתפשר

האם האוטו הזה עם 85 אלף ק"מ שנקנה בסכום  המדובר מיד יהפוך ל"צרות ומוסכים" אם אתחיל לנסוע בו 3000 ק"מ בחודש?

או האוטו הזה שנמכר לפני שנה ב 18 אלף?

פורסם

@Buki כמה הריו צרכה?

כמה צורכת הפיאט?

כבר היה לי ניסיון עם נסיעות בסדר גודל דומה עם פנדה (החיסרון היחיד היה עניין נוחות הנסיעה) ועם פולו קלאסיק ז"ל. 

פורסם

ריו לא חסכונית יחסית למנוע 1.2, ממוצע 1 ל 14 בערך. 

בבינעירוני כמובן יותר טוב, לכיוון 1 ל 15-16 במוד רגוע. 

עם הפיאט לא ממש מדדתי אבל יותר חסכונית מריו. 

פורסם

הפיאט היא ידנית, 

פיאט 500 ידנית היא לא הפרשנות שלי לרכב נוח, בטח לא ידנית ובטח לא למי שעושה 3000 ק"מ בחודש.

רכב אוטומטי אמין במחיר הזה יהיה אטראז או ספייס סטאר, אבל נוח הוא לא... גם לא שיא החיסכון.

ועדיין במחירים האלו זה די חתול בשק.

חבר קנה לילדים שלו קיה סול 2010 דיזל ב 15000 ש"ח עם 45000 ק"מ מגברת מבוגרת, מה ההסתברות למציאה שכזו? במחירים האלו בדר"כ אלו רכבים חבוטים וישנים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

הפיאט היא ידנית

כל האפשרויות שפותח השירשור ציין בהודעת הפתיחה הן מכוניות ידניות, אני עד היום לא הבנתי איך גיר ידני פוגע בנוחות אבל כבר דיברנו על זה לא פעם אז בוא נדלג...

פיאט 500 לא רכב נוח אבל יותר נוח מקיה פיקנטו, אטראז', ספייס סטאר, ריו ועו'.

לא אידיאלי כמובן ובגדול אני לא ממליץ עליה, סתם הבאתי אותה בתור דוגמא. זה רכב עירוני. 

עדיף משהו מקטגוריה מעל.

עוד רכב שהייתי חושב עליו - דאצ'יה סנדרו ידנית בנזין עם מנוע 1.2. 

הוא נוח, פשוט, זול, אפשר בתקציב נתון לקנות משהו יחסית סביר עם 100-120 אלף ק"מ מודל 2017. 

פורסם
בתאריך 15.8.2024 בשעה 12:24, ilan132004 כתב:

אהלן, 

אשמח לעזרתכם. תודה מראש 

מנבירה פה בפורום נראה שאתם ממליצים בנסיבות דומות על פג'ו 208 דיזל או c4 קקטוס דיזל. הבעיה שאני לא מצליח למצוא כאלו במצב סביר במחיר סביר ביד 2.

האם יש לכם עוד המלצות? 

מה דעות המומחים פה על ה-c3? מה עם רנו פלואנס דיזל? קיה ריו דיזל שאני רואה לא מעט בלוח? דאצ'יה דסטר דיזל? 

כל רעיון או תובנה יעזרו.

תודה!

אני סיימתי 3 שנים ומאה אלף ק"מ על דאציה דאסטר דיזל ידנית 4על2. רכב מאוד מומלץ למי שגומע המון ק"מ. צריכת הדלק נשקה ל-1:20. ממליץ בחום.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 15.8.2024 בשעה 12:24, ilan132004 כתב:

מה עם רנו פלואנס דיזל? 

הרנו יחסית חסכונית ונותנת ביצועים לא רעים בבין עירוני אבל מבחינת נוחות היא לא מצדיקה את היחוס הצרפתי שלה. המושבים שלה בסיסיים ולא ממש תומכים ונוחים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...