Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשתי עשתה תאונה ביום שישי. כדי לא להשאיר את הרכב באמצע הכביש, גררתי אותו על חשבון ביטוח הגרירות לאיזור המוסכים ברחובות.

עכשיו אני מתכתב עם הנציגים של וובי ומסתבר לי שאם אני רוצה להגיע למוסך הסדר, אני צריך עוד גרירה על חשבוני.

מה קורה אם אני מחליט להכניס אותו למוסך הסמוך שהוא המוסך הקבוע שלי, שאין לו הסדרים עם חברות הביטוח?

להערכתי הרכב יושבת (שווי הרכב כ 20 אלף ש״ח). האם אפשר להביא שמאי למקום, כדי שישבית אותו לפני כניסה למוסך?

לרכב יש מקיף. אחריות על התאונה כנראה משותפת לשני הצדדים.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, פינדר כתב:

מה קורה אם אני מחליט להכניס אותו למוסך הסמוך שהוא המוסך הקבוע שלי, שאין לו הסדרים עם חברות הביטוח?

מהניסיון האחרון שלי, בסיאט הקודמת שלי, 

שילמתי השתתפות עצמית גבוהה יותר כשהכנסתי את האוטו לתיקון אחר תאונה, במוסך בו אני מטפל. (2600 ש"ח במקום 1500 ש"ח למוסך הסדר). 

וחברות הביטוח עכשיו מערימות קשיים ולא משלמים על כל מיני חלקי חילוף ועבודה. מקזזים אי אילו אחוזים. 

היה איזה מכתב שיצא. 

תקרא בתנאים בפוליסה שלך. 

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ראיתי שהבעיה נפתרה, אבל מלכתחילה היית צריך למסור לחברת הגרירה את היעד הסופי, ואז היו גוררים את הרכב למגרש האחסנה ולמחרת למוסך המבוקש. זה בתנאי שיש בחוזה הגרירה שלך סעיף מתאים.

את ההרפתקאות שלי עם גרירה כזו פירטתי בשרשור אחר.

לגבי ההשתתפות העצמית במוסך שאינו בהסדר, יחד עם התקנה החצופה לגבי רכישת חלקי חילוף, זו היתה אחת הסיבות שבגללן החלפתי לאחרונה חברת ביטוח לכזו שבהסדר עם המוסך בו אני נוהג לטפל ברכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגלל שהתביעה היא נגד צד ג׳ ולא מול המקיף, הביטוח שלחו אותי לדבר עם השמאי שיעזור לי למכור את הרכב לפירוק.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...