Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לזה התכוונתי ב"הזיות".  אבל משתמש בו כדי לראות את הכיוון שהוא בוחר ואז רואה אם זה מתאים ומשלים. גוגל עד כדי כך לא יעיל היום.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוסק בין היתר ב SEO.

יכול להגיד לך שדברים מקצועיים עברתי לשאול את הGPT, כל הכתבות ממומנות ומנסות למכור לך משהו, אין תוכן אמיתי יותר, רק באתרי קופות חולים כשמחפשים משהו רפואי (וגם הן מנסות למכור לך)

משתמשים בגוגל רק כשרוצים לקנות משהו וגם אז, אפילו ZAP שינו מודל כלכלי ועברו למכור בעצמם

• אהבתי 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

יש תחליף נורמלי אחר שאתם יכולים להמליץ עליו במקום גוגל והג'בטה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 11 שעות, DareDevil כתב:

יש תחליף נורמלי אחר שאתם יכולים להמליץ עליו במקום גוגל והג'בטה?

הספריה העירונית באיזור מגורייך.

איזה כייף לי :)

פורסם

הספריה העירונית תעזור לי למצוא את פקודות הREST API שאני צריך כדי לאפשר DEPLOY אוטומטי של HOSTS בסביבת הפיתוח שלי?

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, taranta כתב:

הספריה העירונית תעזור לי למצוא את פקודות הREST API שאני צריך כדי לאפשר DEPLOY אוטומטי של HOSTS בסביבת הפיתוח שלי?

בלי בעיה, השאלה היא רק מה רושמים בprompt

פורסם

אם אני חושב על זה, בתכלס הם גם הרסו את Youtube. פעם סרטון קצר וקולע היה העיקר אך אז הם החליטו שסרטון ארוך יאפשר להם לדחוף יותר פרסומות ולפי זה הם (גם) מדרגים סרטונים ומאז כל סקירה על מוצר, גם הפשוט ביותר, היא לא פחות מ-20 דקות :-) 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, מרק10 כתב:

הספריה העירונית באיזור מגורייך.

אנציקלופדיה מכלל

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, taranta כתב:

למה אתה מקלל את מארק ככה?! הוא סך הכל ניסה להתחכם...

יום טוב גם לך

פורסם
בתאריך 17.7.2024 בשעה 03:03, מרק10 כתב:

חיפשתי תמונות של זיוXXXם וקיבלתי תמונות של הסרת יבלות מכף הרגל.

כי לא דפדפת עד הסוף. יש שם את החשבון.

לפני 5 שעות, taranta כתב:

לא הבנתי כלום בין הפקודות לבסביבת הפיתוח אבל אשתי עשתה עבודה סמינריונית בהיסטוריה בסיפריה של הטכניון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, Igalz כתב:

למה אתה מקלל את מארק ככה?! הוא סך הכל ניסה להתחכם...

מי גאון של אמא...

איזה כייף לי :)

פורסם

אחרי צחוקים וקללות בהייטקס - מנוע חיפוש אחר שהוא לא גוגל או ג'בטה?

כרגע החצי דיילי שלי זה duck duck go. שהוא בסדר אבל לא הכי 100 אחוז טוב כמו גוגל..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תלוי מה אתה מחפש 

כשאני מחפש עסקים בתחום מסויים ובמדינה מסויימת אני משתמש בדפי זהב המקומי.

לגבי השאר בזמנו השתמשתי באלטהויסטה אבל היום לא מכיר חוץ מגוגל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמע זה גרוע בכל כך הרבה דרכים שקשה לתאר!

אבל אני מאמין שעוד כמה שנים כבר לא יהיה אפשר להבחין בין זה לבין ציור דיגיטלי של אמן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...