Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה!! יצא (ויוצא) ממש יפה!

יש לי שאלה:

אתה מתכוון לתקן את "טביעות האצבע" והחלק הקטן שנשאר לא צבוע בפס הקישוט הצידי?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מתכוון לתקן את "טביעות האצבע" והחלק הקטן שנשאר לא צבוע בפס הקישוט הצידי?

כנראה שכן... כאילו, אני מאמין שאני לא אוכל לסבול את החלקים הלא צבועים ויעבור על האזור מחדש. אבל קודם חשוב לי לסיים את כל הפסים.. הצד של הנהג נראה עדיין רע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בונא העבודה שלך ממש יפה וסחטיין על ההשקעה! ה205 שלך באמת נראית מצויין והצביעה של הפסים מוסיפה ה-מ-ו-ן! :lol:

פורסם
בונא העבודה שלך ממש יפה וסחטיין על ההשקעה! ה205 שלך באמת נראית מצויין והצביעה של הפסים מוסיפה ה-מ-ו-ן! :lol:
תודה רבה.

נותן כוח להמשיך לתקן ולשפר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, ארבעה חודשים עברו מאז התחלתי את סאגת הצבע.

לפני שבועיים סיימתי את העבודה, ושניה לפני שאני מתחיל לפרק חלק אחר ברכב (פרויקט מצולם חדש בקנה), אני אבזבז עוד כמה ק"ב בשרת ואפרסם תמונה של לפני ואחרי.

אגב, אם מישהו קורא את זה ורוצה לנסות גם בעצמו - הדבר היחידי שבאמת הצליח להדביק את הפסים האדומים לפלסטיק היה סיליקון שחור. כל שאר הדבקים כשלו בעומס החום הישראלי.

מצורפות שתי תמונות - לפני ואחרי. לא קשה לנחש מה זה מה :wink:

Img_1350.jpg

Image1.jpg

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חבר'ה , קודם כל אהלן לכולם אני חדש פה !!

ודבר שני , קראתי את הפרוייקט ,יפה ... אבל מישהו מוכן להגיד עם איזה נייר שיוף צריך לשייף את הפלסטיק ???

פורסם

באיזה ספריי השתמשת?

:-) {את הטוב אנחנו מקבלים מה' ואת הרע לא נקבל?!?}:twisted:

ברשותי:

מזדה לאנטיס 1999 אוט'

ביואיק רנדוו 2004 אוט' (בעיקרון של ההורים)

פורסם

אתה שואל בשביל לשאול ?

החומרים לביצוע העבודה:

שני מכלי ספריי "קריילון" לצביעה ישירה על פלסטיק, ללא צורך בצבע יסוד.

צביקה פיק, בלי קשר לצביעה שיצאה מוצלחת. איך הורדת את הפסים הזוהרים מהדלת בגאג' ?

מה היה הכי יעיל והאם הייתה פגיעה בצבע ?

תודה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ואוו, הפתעה מהעבר :smile:

נייר שיוף עדין ככל האפשר. אני לא זוכר את המספר בוודאות, אולי 0?

בקיצור - הכי עדין שתוכל למצוא. אפשר גם עם נייר מים.

ספריי הצבע שהיה בשימוש הוא ספריי צבע יעודי לפלסטיק של קריילון. מחירו 40 ש"ח בהום-סנטר.

גרשון: את הפסים הורדתי בעזרת שמן WD40 ובלו-אייר (שזה בעצם פן, רק של אלקטרונאים).

קודם מרססים בנדיבות שמן, אחר כך מחממים בעדינות את האזור, ומגרדים בזהירות את המדבקות. אני מצאתי חתיכה של פלסטיק קשיח וקהה, והיא חסכה לי הרבה פצעים מתחת לציפורניים.

לאחר כל העבודה נשארת שכבה של דבק יבש. נתתי לה שבוע להתייבש ולהרגע, והורדתי את השכבה הזאת בעזרת שפשוף עיקש במטלית לחה.

פורסם

Tzvika-Pick

אם תוכל להסביר את השלב איך אתה שם את העיתונים בידיוק שהספריי לא יעבור לצבע של הרכב.....

כי זה מאוד קשה לשים אותו במדויק על האוטו מסביב לפס קישוט בידיוק

פורסם

כפי שנאמר, סבלנות.

אבל גם הרבה עיתונים והרבה דבק יעזרו כאן.

לא תמיד פגעתי בול. יש כמה מקומות בהם לא הגנתי מספיק טוב עם העיתונים, ושאריות של צבע שחור נדבקו לצבע של הרכב. אבל כעיקרון - הרבה עיתון והרבה דבק יעשו את העבודה.

אהה, חשוב גם לדחוף את העיתון מתחת לפסי הקישוט. יש מספיק רווח בין הפח לפלסטיק כדי לדחוף שכבה כפולה של עיתון.

ואהה נוסף - אם פספסת, ומעט צבע הגיע לפח אפשר להוריד אותו, כל עוד הוא טרי, עם מטלית לחה.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני קורא את השירשור ולומד, אני מתכוון בסופש הזה לעשות את אותו פרוייקט על הפסי קישוט השחורים של האיביזה מקדימה ומאחורה , השאלה שלי היא כיצד התנהגתה עם הנייר שיוף ומה הדגם שבו השתמשתה

- האם שייפתה בצורה אגרסיבית את הפגוש או בצורה עדינה ?

- מתי אני צריך להבין שזהו לא צריך יותר לשייף מה התוצאה שאני אמור לראות על מנת להבין שעבודת השיוף הסתיימה

בתודה מראש

בן

פורסם

ברשותך אני יענה על השאלה.

צבעתי כבר את מגיני הדלתות, המראות וספויילר האחורי ביונדאי של אחי הקטן. כמו כן צבעתי ברכבי את הגריל הקדמי ועוד כמה חלקים.

יש לשייף את החלק בנייר לטש מים, מבחינת תחושה, החלק אמור להיות מחוספס בצורה עדינה. במידה ואתה צובע חלק שכבר צבוע, אני שייפתי עד שהגעתי לצבע היסוד של החלק , לאחר מכן צבע יסוד טוב, ולבסוף צבע מכסה ובאם צריך לקה.

חשוב מאוד לצבוע ממרחק קבוע, ולהתחיל את הצביעה ז"א את הלחיצה על המרסס לא על גוף הצביעה, אני מתחיל בלחיצה אל מול חתיכת קרטון ואז ממשיך לחלק שברצוני לצבוע. כמו כן להקפיד על אזור ללא רוח, נקי, ולשמור על מרווח תקין של זמני ייבוש.

בשיטה הזו גם צבעתי ג'אנטים שמחזיקים כבר למעלה משנה.

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...