Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול באיחור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב מסוג gs 250 2013 

שנסע 210אלף 

ויש לי איחור של חודשיים בטיפול הממוע .

האם זה קריטי ? 

ואם יש צורך  לעשות שתי החלפות שמן לאחר נסיע של 100 קילומטר ואז החלפה נוספת ? 

לגבי חומרי פלשינג אני לא רוצה להשתמש בזה . 

תודה לעוזרים 

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

זה לא קריטי ולא צריך לעשות שום דבר מיוחד חוץ מטיפול רגיל, בהנחה שבחודשיים האלו עברת 2000-3000 ק"מ ואתה לא בחריגה  של איזה 10.000 ק"מ בקילומטרז'. 

פורסם

יש המון רכבים שנוסעים סביבך שלא רק מאחרים, אלא אפילו לא מטפלים בתדירות קבועה (לדוגמה, אם אני לא אקח את הרכב של ההורים שלי לטיפול, הם כנראה ימשיכו לנסוע בו לעד).

האוטו לא יתפוצץ או יפסיק לנסוע יום אחד, אבל כן ייגרם נזק ובלאי שלאט לאט יפגע בו.

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, Fraysa כתב:

יש המון רכבים שנוסעים סביבך שלא רק מאחרים, אלא אפילו לא מטפלים בתדירות קבועה (לדוגמה, אם אני לא אקח את הרכב של ההורים שלי לטיפול, הם כנראה ימשיכו לנסוע בו לעד).

האוטו לא יתפוצץ או יפסיק לנסוע יום אחד, אבל כן ייגרם נזק ובלאי שלאט לאט יפגע בו.

בזמנו הייתה לגיסי פיאסטה 89 מנוע 1000. נסע איתה עבודה בית במשך 3 שנים לא החליף לה שמן רק הוסיף. למה? זה הבן אדם. בסופו של דבר היא סיימה את חייה במבצע הגריטה שהיה. הרכב לא היה מי יודע מה מבחינה חיצונית.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex
  • אהבתי 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה למגיבים אם ככה 

לא עברתי את ה1000

חושב להשתמש  בוולבולין או טוטל 

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...